• Servicetekniker i hela landet
 • Fri frakt
 • Sveriges ledande tillverkare
Brandavskiljande skåp Robur Safe BAS 195 i gruppen Alla produkter / Förvaringsskåp / Brandisolerade hos MBG Sweden (MBG660954)
Brandavskiljande skåp Robur Safe BAS 195

Brandavskiljande skåp Robur Safe BAS 195

21250SEK
Inkl. momsexkl. moms Fri Frakt

Brandavskiljande skåp Robur Safe BAS 195 är det grundaste skåpet i serien av Robur Safe BAS skåp. Det är därför idealiskt för trängre utrymmen där ytan är begränsad på djupet. I skåpet kan du förvara antingen brandfarlig vätska eller gas och det finns utrymme för totalt 72 st 1-liters flaskor. 

Användningsområde
Utmärkt för placering i butiker, mackar eller verkstäder. Vid försäljning av brandfarliga varor krävs numer säker förvaring i ett brandavskiljande skåp som är godkänt för ändamålet, likt BAS 195. 

Certifiering
Skåpet är testat, certifierat och P-märkt av Sveriges Provnings & Forskningsinstitut, SP. Testning är gjord enligt SP metod 2369 och skåpet uppfyller kraven enligt SPs certifieringsregler SPCR 102. Skåpet är godkänt enligt klass 1 vilket tillåter förvaring av antingen brandfarliga vätskor eller aerosoler. 

Invändigt - LED belysning för bästa exponering 
Som standard ingår 4 st flyttbara hyllor, vardera med en maxbelastning på 80 kg. Skåpet har en invändig volym på 194 L och rymmer totalt 72 st 1-liters flaskor. I botten av skåpet finns ett spilltråg som är till för att samla upp eventuellt läckage från flaskor eller burkar. För bästa möjliga exponering genom glasdörren är skåpet försett med en invändig LED - belysning med låg energiförbrukning och lång livslängd. 

Uttänkt design - användarvänligt
På dörren sitter ett rejält och greppvänligt handtag. Dörrstängaren har glidskena för att ge en jämn och lätt gång. BAS 195 står på socklar med reglerbara fötter som gör det möjligt att placera det på ett ojämnt golv men som även gör det möjligt att komma under med en handtruck för att lätt flytta skåpet till önskad plats. 

Högsta kvalitet - lång hållbarhet
Brandavskiljande skåp Robur Safe BAS 195 består av en fast gjuten stomme, konstruktionen med en karm och dörr gör att skåpet tål många års daglig användning och öppning utan att funktionen försämras.

Säkerhet - bör förankras
Då detta skåp är grundare än resterande BAS modeller finns en viss tipprisk. Skåpet bör därför förankras i väggen.  2 st förankringsvinklar medföljer, dessa skruvas i dem förborrade hålen med medföljande skruv på utsidan av skåpet och sedan i väggen, fästbeslagen för väggen införskaffas av kunden eftersom dem måste väljas med avseende på väggmaterialet.
Artikelnummer MBG660954

Skåp

Brandavskiljande skåp Robur Safe BAS 195 +
21250SEK
Välj antal:

Leveransalternativ

Leverans utan inbärning +
0SEK
Välj antal:
Leverans med rak Inbärning +
2500SEK
Välj antal:Antal:

Leverans:  1-2 arbetsdagar
Total kostnad.
21250SEK
Lägg i kundvagnen

Översikt

 • Specifikation
 • Brandklass: SP Metod 2369 klass 1
  Brandsäkert: Ja
  Certifiering: SP Metod 2369 klass 1
  Godkänt inbrottsskydd: Nej
  Typ av kassaskåp: Brandavskiljande skåp
  Standardlås: inget lås
  Utvändig höjd: 1450 mm
  Utvändig bredd: 865 mm
  Utvändigt djup: 320 mm
  Invändig höjd: 1230 mm
  Invändig bredd: 753 mm
  Invändigt djup: 210 mm
  Volym: 194 L
  Färg: Vit RAL 9010
  Vikt: 210 kg
  Garanti: 2 år
 • Tillbehör
 • Frakt & Retur
 • Alla leveranser sker i samarbete med vår distributör DB Schenker
  Samtliga leveranser till ombud/gatuplan/godsmottagning är inkluderade i priset. 

  Leverans av paket 


  Privatperson 
  Paket med vikt på högst 20 kg skickas till ett av Schenkers ombud. Paket över 20 kg och med en vikt på högst 30 kg per kolli skickas till hemadressen, leverans kan komma att ske mellan 07-17 vardagar och kunden måste vara hemma för att signera leveransen. På vissa postnummer finns kvällsleverans tillgängligt. Kunden aviseras i god tid före leverans via sms om mobilnummer anges alternativt via telefon om endast hemnummer är tillgängligt. Kunden måste bekräfta angivet datum från Schenker alternativt komma överens om annat datum för att leveransen ska kunna ske.  

  Företag 
  Paket med en vikt om högst 30 kg per kolli skickas direkt till företaget med undantag om det är stationerat på en hemadress, då sker leveransen till ett av Schenkers ombud och en avisering via sms eller telefon går ut till kunden. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  Leverans av pall 


  Privatperson 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg skickas dessa bandade på pall. Leveransen går in på en av Schenkers terminaler där en avisering via sms om att leveransen är på väg går ut till mottagaren. Först när mottagaren bekräftar angiven dag kommer godset levereras. Leveransen kan komma att ske mellan 07 & 17 vardagar, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Mottagaren måste vara hemma för att ta emot godset och signera fraktsedeln. Leveransen sker till gatuplan, så tätt inpå adressen som lastbilen kan parkera. 

  Företag 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg levereras dessa bandade på pall och går direkt ut till mottagaren. I vissa fall när vi anser det lämpligt aviseras mottagaren och måste då bekräfta angiven leveransdag från Schenker innan godset kan levereras. Leverans sker på vardagar och kan komma att ske mellan 07 & 17, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Fraktsedeln måste signeras vid leveransen, Schenker ställer alltså inte av gods utan signerad fraktsedel hos mottagaren. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  OBS! VIKTIG INFO 
  Glöm ej att kontrollera godset vid ankomst för att upptäcka eventuella transportskador. Synliga skador ska noteras av chauffören innan han lämnar platsen. Avemballera godset så snart som möjligt för att upptäcka eventuella dolda skador, dessa ska anmälas till MBG Sweden inom 7 dagar från mottagandet men helst omgående. Mejla till info@mbgsweden.com 

  Returer 
  Om du ångrat köpet eller av andra skäl vill returnera en vara skall detta meddelas MBG Sweden inom 30 dagar. Emballaget ska vara intakt och har du fått en leverans på pall så måste skåpet vara bandat. Vi skickar returetikett/returfraktsedlar och du bokar själv upphämtningen med Schenker den dag som passar dig. Tänk på att upphämtning sker vardagar och kan komma att ske mellan 07-17 eller inom ett mindre tidsspann beroende på postnummer.  Observera att det är kunden som står för returkostnaden. Kontakta oss på info@mbgsweden.com 
Svensk säkerhet sedan 2001

MBG Sweden har varit en ledande aktör inom säkerhetsprodukter och service sedan 2001. Men vi är inte nöjda utan arbetar med ständig förbättring.

MBG Sweden startade med en egen mission – att tänka, designa och konstruera säkerhet själva. Vi förstår våra produkter och kan ge snabb, lokal support. 

Logga in