• Servicetekniker i hela landet
  • Fri frakt
  • Sveriges ledande tillverkare

Brandavskiljande skåp

Vid utveckling av smarta brandavskiljande skåp – så gäller det att tänka, designa och konstruera med säkerhetsfokus. I varje del av processen. Vi är ett svenskt tillverkande företag som förstår våra produkter och kan ge snabb, lokal support.

Vid förvaring av brandfarliga produkter på bensinstationer, byggvaruhus, frisörsalonger, färgbutiker, livsmedelsbutiker, stormarknader, verkstäder, så krävs ett brandavskiljande skåp. Alla brandfarliga varor syns tydligt genom en glasförsedd dörr. Alla våra brandavskiljande skåp är certifierade och P-märkta av Sveriges Provnings- och forskningsinstitut. Alla brandavskiljande skåp är Klass 1-godkända.
Läs mer Läs mindre
Brandavskiljande skåp Robur Safe BAS 1000
Pris på förfrågan
30245 SEK exkl. moms
Brandavskiljande skåp Robur Safe BAS 195
Pris på förfrågan
21250 SEK exkl. moms
Brandavskiljande skåp Robur Safe BAS 380
Pris på förfrågan
23995 SEK exkl. moms
Brandavskiljande skåp Robur Safe BAS 550
Pris på förfrågan
26495 SEK exkl. moms

Svensk säkerhet sedan 2001

MBG Sweden har varit en ledande aktör inom säkerhetsprodukter och service sedan 2001. Men vi är inte nöjda utan arbetar med ständig förbättring.

MBG Sweden startade med en egen mission – att tänka, designa och konstruera säkerhet själva. Vi förstår våra produkter och kan ge snabb, lokal support. Vi har också skippat alla mellanhänder – så att du får bästa priset. Dessutom erbjuder vi fri frakt inom Sverige.
Logga in