• Servicetekniker i hela landet
 • Fri frakt
 • Sveriges ledande tillverkare
Brandavskiljande skåp Robur Safe BAS 550 i gruppen Alla produkter / Förvaringsskåp / Brandisolerade hos MBG Sweden (MBG661556)
Brandavskiljande skåp Robur Safe BAS 550
Brandavskiljande skåp Robur Safe BAS 550

Brandavskiljande skåp Robur Safe BAS 550

26495SEK
Inkl. momsexkl. moms Fri Frakt

Brandavskiljande skåp Robur Safe BAS 550 är godkänt för samförvaring av både brandfarlig vätska och gas, det rymmer 225 st 1-liters flaskor. Detta omåttligt populära skåp har en väldigt hög kvalité och är tillverkat i en konstruktion som ger det en lång hållbarhet.

Användningsområde
Används för förvaring av brandfarliga varor i butiker, bensinstationer, verkstäder etc. Vid försäljning av dessa varor är det numer ett krav att dem förvaras säkert i ett brandavskiljande skåp som är godkänt för ändamålet, likt BAS 550.  

Certifiering

Skåpet är testat, certifierat och P-märkt av Sveriges Provnings & Forskningsinstitut, SP. Testning är gjord enligt SP metod 2369, version 6 och skåpet uppfyller kraven enligt SPs certifieringsregler SPCR 102:2019. Skåpet är godkänt för samförvaring av brandfarlig vätska och aerosoler. 

Invändigt - LED belyst för maximal exponeirng
Som standard ingår 5 st flyttbara hyllor, vardera med en maxbelastning på 80 kg. I botten av skåpet sitter ett spilltråg för att samla upp eventuella läckage från flaskor eller burkar. Med en invändig volym på 550 L rymmer skåpet totalt 225 st 1-liters flaskor. För att ge varorna bästa möjliga exponering genom glasdörren är skåpet försett med en invändig LED-belysning som har låg energiförbrukning och lång livslängd. 

Uttänkt design - användarvänligt 
Dörren är försedd med ett rejält greppvänligt handtag. Dörrstängaren har glidskena för att ge en jämn och lätt gång. Skåpet står på socklar med 4 st reglerbara fötter som gör det möjligt att placera det på ett ojämnt golv och som även gör det möjligt att komma under med en handtruck för att lätt flytta skåpet till önskad plats. 

Högsta kvalitet - lång hållbarhet
Brandavskiljande skåp Robur Safe BAS 550 består av en fast gjuten stomme vilket ger ett stabilt skåp som inte behöver förankras i vägg. Konstruktionen med en karm och dörr gör att skåpet tål många års daglig användning
utan att funktionen försämras.
Artikelnummer MBG661556

Tillbehör

Inget Tillbehör +
0
Extra hylla Robur Safe brandavskiljande skåp BAS 380 & 550 +
750SEK
Välj antal:

Skåp

Brandavskiljande skåp Robur Safe BAS 550 +
26495SEK
Välj antal:

Leveransalternativ

Leverans utan inbärning +
0SEK
Välj antal:
Leverans med rak Inbärning +
2500SEK
Välj antal:Antal:

Leverans:  5-6 veckor
Total kostnad.
26495SEK
Lägg i kundvagnen

Översikt

 • Specifikation
 • Brandklass: SP Metod 2369 version 6
  Brandsäkert: Ja
  Certifiering: SP Metod 2369 version 6
  Godkänt inbrottsskydd: Nej
  Typ av kassaskåp: Brandavskiljande skåp
  Standardlås: inget lås
  Utvändig höjd: 2000 mm
  Utvändig bredd: 865 mm
  Utvändigt djup: 520 mm
  Invändig höjd: 1780 mm
  Invändig bredd: 753 mm
  Invändigt djup: 410 mm
  Volym: 550 L
  Färg: Vit RAL 9010
  Vikt: 361 kg
  Garanti: 2 år
 • Tillbehör
 • Extra hylla Robur Safe brandavskiljande skåp BAS 380 & 550
  Pris på förfrågan
  750 SEK exkl. moms
 • Frakt & Retur
 • Alla leveranser sker i samarbete med vår distributör DB Schenker
  Samtliga leveranser till ombud/gatuplan/godsmottagning är inkluderade i priset. 

  Leverans av paket 


  Privatperson 
  Paket med vikt på högst 20 kg skickas till ett av Schenkers ombud. Paket över 20 kg och med en vikt på högst 30 kg per kolli skickas till hemadressen, leverans kan komma att ske mellan 07-17 vardagar och kunden måste vara hemma för att signera leveransen. På vissa postnummer finns kvällsleverans tillgängligt. Kunden aviseras i god tid före leverans via sms om mobilnummer anges alternativt via telefon om endast hemnummer är tillgängligt. Kunden måste bekräfta angivet datum från Schenker alternativt komma överens om annat datum för att leveransen ska kunna ske.  

  Företag 
  Paket med en vikt om högst 30 kg per kolli skickas direkt till företaget med undantag om det är stationerat på en hemadress, då sker leveransen till ett av Schenkers ombud och en avisering via sms eller telefon går ut till kunden. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  Leverans av pall 


  Privatperson 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg skickas dessa bandade på pall. Leveransen går in på en av Schenkers terminaler där en avisering via sms om att leveransen är på väg går ut till mottagaren. Först när mottagaren bekräftar angiven dag kommer godset levereras. Leveransen kan komma att ske mellan 07 & 17 vardagar, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Mottagaren måste vara hemma för att ta emot godset och signera fraktsedeln. Leveransen sker till gatuplan, så tätt inpå adressen som lastbilen kan parkera. 

  Företag 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg levereras dessa bandade på pall och går direkt ut till mottagaren. I vissa fall när vi anser det lämpligt aviseras mottagaren och måste då bekräfta angiven leveransdag från Schenker innan godset kan levereras. Leverans sker på vardagar och kan komma att ske mellan 07 & 17, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Fraktsedeln måste signeras vid leveransen, Schenker ställer alltså inte av gods utan signerad fraktsedel hos mottagaren. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  OBS! VIKTIG INFO 
  Glöm ej att kontrollera godset vid ankomst för att upptäcka eventuella transportskador. Synliga skador ska noteras av chauffören innan han lämnar platsen. Avemballera godset så snart som möjligt för att upptäcka eventuella dolda skador, dessa ska anmälas till MBG Sweden inom 7 dagar från mottagandet men helst omgående. Mejla till info@mbgsweden.com 

  Returer 
  Om du ångrat köpet eller av andra skäl vill returnera en vara skall detta meddelas MBG Sweden inom 30 dagar. Emballaget ska vara intakt och har du fått en leverans på pall så måste skåpet vara bandat. Vi skickar returetikett/returfraktsedlar och du bokar själv upphämtningen med Schenker den dag som passar dig. Tänk på att upphämtning sker vardagar och kan komma att ske mellan 07-17 eller inom ett mindre tidsspann beroende på postnummer.  Observera att det är kunden som står för returkostnaden. Kontakta oss på info@mbgsweden.com 
Svensk säkerhet sedan 2001

MBG Sweden har varit en ledande aktör inom säkerhetsprodukter och service sedan 2001. Men vi är inte nöjda utan arbetar med ständig förbättring.

MBG Sweden startade med en egen mission – att tänka, designa och konstruera säkerhet själva. Vi förstår våra produkter och kan ge snabb, lokal support. 

Logga in