• Servicetekniker i hela landet
  • Fri frakt
  • Sveriges ledande tillverkare

MBG Swedens hotellskåp
ökar säkerheten på Le Bristol

Värdeskåp för hotell

Ett hotell med konst, design och gastronomi i fokus.

Hotel Le Bristol Paris är ett lyxhotell på Rue du Faubourg Saint-Honoré. Det är en ikon för fransk elegans och levnadskonst som valt MBG Sweden som leverantör av skräddarsydda värdeförvaringsskåp.

Ett hotell som Le Bristol kräver hög säkerhet för gästernas värdesaker. Långsiktiga och skräddarsydda lösningar med tidlös design och hög kvalitet har varit andra parametrar i valet av leverantör.Skräddarsydda lösningar

MBG Swedens hotellskåp tas fram för varje miljö i samarbete med arkitekter och designers. Oavsett säkerhetsrutiner och speciella förutsättningar skapar vi ett skåp med rätt lås, mått och inredning.

Le Bristol först i Frankrike med titeln Palats

MBG SoHo – prisbelönt och populär

Vår prisbelönta MBG SoHo-design har idag valts av flera välkända hotell i världen. Designen är tidlös med en kombination av hög säkerhet och långsiktigt tänkande i konstruktionen. Vår senaste leverans är till ett nytt, spännande hotell i Saint-Tropez.

Det fina med MBG SoHo skåpen är, att även mindre företag och privatpersoner nu kan få bästa möjliga skydd. Vi har ett brett standardsortiment, där du själv väljer storlek på skåp, skyddsnivå och prisläge.

antal sviter & rum
192

Stora fördelar med våra hotellskåp

Att välja MBG Sweden innebär inte bara anpassade lösningar och tidlös design. Vår konstruktion är alltid långsiktigt – reservdelar och service blir aldrig ett problem. Vi tillhandahåller också ett brett utbud av standardmodeller från vår tillverkning till förmånliga priser. Hos oss ska alla kunna hitta rätt produkt till rätt pris.

På hotellet finns exklusiva restaurangen 114 Faubourg, spa, massage & pool.

Ledande produkter utan mellanhänder sedan 2001

MBG Sweden har sedan starten 2001 byggt upp kompetensen att tänka, designa och konstruera säkerhet själva. Vi förstår våra produkter och kan ge snabb, lokal support. Idag är vi Sveriges ledande tillverkare av säkerhetsprodukter med kunder över hela världen. Vi jobbar kontinuerligt med förbättring och utveckling av nya produkter.

Vi höjer nivån på ett av Paris mest krävande hotell

MBG Sweden har hjälpt Le Bristol till ökad säkerhet på samtliga hotellets sviter och rum. På denna typ av hotell är gästernas säkerhet mycket viktig. Värdesaker måste ha bästa möjliga skydd, och kassaskåpet ska ha en tidlös design och fungera klanderfritt i många år. Långsiktighet är A och O. Vi vill tacka Le Bristol för förtroendet och ett utmärkt samarbete.

Martin Blomdahl

MBG Sweden
Logga in