• Servicetekniker i hela landet
  • Fri frakt
  • Sveriges ledande tillverkare

Datorförvaring / Datorskåp

MBG Swedens lösningar för datorförvaring eller datorskåp, inbegriper allt från stora låsbara skåp med laddningsmöjlighet för flera datorer till små skåp för en laptop, samt en laptopvagn. Hos MBG Sweden hittar du säkerhetsklassade och oklassade skåp för laptops, ipads och mobiltelefoner.

Skåpen är utformade för att uppfylla behoven hos skolor, kontor och IT-företag där säker förvaring och laddningsmöjligheter för datorer är avgörande. Våra låsbara datorskåp erbjuder en pålitlig lösning för att skydda och organisera dina datorer och andra elektroniska enheter i en trygg miljö.

Med olika konfigurationer och möjlighet till inbyggd laddning av datorer, passar våra datorförvaringsskåp perfekt för daglig användning på skolor och arbetsplatser där behovet av laddning och säker förvaring är högt. Våra skåp är också lämpliga för industriell användning där kraven på robusthet och skydd är extra viktiga.

Oavsett om det är för en skolmiljö där elevernas datorer behöver säker förvaring och laddas mellan lektioner, ett kontor där anställdas datorer behöver skyddas och laddas efter arbetsdagens slut, eller ett IT-företag som behöver organisera sina datorer och tillbehör på ett säkert sätt, så erbjuder MBG Sweden en mångsidig och pålitlig lösning för datorförvaring.

Utforska vårt sortiment idag och investera i en säker och praktisk datorförvaring som möter behoven hos din institution eller arbetsplats.

För användare som även behöver mobil förvaring för sina datorer och tillbehör, inklusive laddningsmöjligheter, rekommenderar vi vårt sortiment av mobilförvaringsskåp. Upptäck våra mobilförvaringsskåp här.

MBG Sweden startade 2001 med en egen mission – att tänka, designa och konstruera säkerhet själva. Vi förstår datorförvaring och kan ge snabb, lokal support med ett eget serviceteam.


Läs mer Läs mindre
Laptopskåp Robur Safe RSK 1800
1800 x 600 x 480 mm
Pris på förfrågan
34375 SEK exkl. moms
Laptopskåp Robur Safe RSK 1600
1600 x 600 x 480 mm
Pris på förfrågan
28750 SEK exkl. moms
Laptopskåp Robur Safe RSK 700
700 x 600 x 480 mm
Pris på förfrågan
19375 SEK exkl. moms
Robur Safe Laptop/Laddvagn Light
Pris på förfrågan
30940 SEK exkl. moms
Värdeförvaringsskåp MBG Nova 2043 RFID
Pris på förfrågan
2375 SEK exkl. moms
Värdeförvaringsskåp MBG Nova 2043
Pris på förfrågan
2000 SEK exkl. moms
Värdeförvaringsskåp MBG Gustav
Pris på förfrågan
2700 SEK exkl. moms

Svensk säkerhet sedan 2001

MBG Sweden har varit en ledande aktör inom säkerhetsprodukter och service sedan 2001. Men vi är inte nöjda utan arbetar med ständig förbättring.

MBG Sweden startade med en egen mission – att tänka, designa och konstruera säkerhet själva. Vi förstår våra produkter och kan ge snabb, lokal support. Vi har också skippat alla mellanhänder – så att du får bästa priset. 
Logga in