• Servicetekniker i hela landet
 • Fri frakt
 • Sveriges ledande tillverkare
Laptopskåp Robur Safe RSK 1600 i gruppen Alla produkter / Datorförvaring hos MBG Sweden (MBG660701)
Laptopskåp Robur Safe RSK 1600
Laptopskåp Robur Safe RSK 1600
Laptopskåp Robur Safe RSK 1600
Laptopskåp Robur Safe RSK 1600
Laptopskåp Robur Safe RSK 1600

Laptopskåp Robur Safe RSK 1600

28750SEK
Inkl. momsexkl. moms Fri Frakt

Laptopskåp Robur Safe RSK 1600 är det näst största skåpet i serien av Robur Safe Laptopskåp. Här finns plats för förvaring och laddning av totalt 24 st laptops/Ipads. 

Användningsområde
Idealiskt för skolor, kontor eller IT-företag som behöver en säker förvaring av Laptops/Ipads och samtidigt vill kunna ladda enheterna. 

Certifiering, konstruktion 
Skåpet är testat av SSF och certifierat av SBSC enligt SSF 3492. Det är tillverkat i en helsvetsad konstruktion av 4 mm tjock stålplåt. Låssystemet är väl avlastat och säkrat och skyddar mot borrning, manipulation, slag och brytning. Låssystemet säkrar dörrarna i stängt läge oberoende av gångjärnen. 

Inredning 
I skåpet finns 4 st hyllor med totalt 24 st avdelare. Det är utrustat med grenuttag för laddning av totalt 24 st laptops/ipads. För att hålla nere värmen från datorerna är skåpet utrustat med fläkt för kylning. CE märkt för säker användning. Strömförsörjning till skåpet sker genom sladd som dras ut från baksidan av skåpet och ansluts till ett vanligt vägguttag. (240V) 

Elkodlås- - kom ifrån nyckelhantering 
Som standard är Laptopskåp RSK 1600 utrustat med ett högkvalitativt elkodlås som programmeras med 1 användarkod och 1 masterkod. 

Säkerhet - förankra skåpet 
Vi rekommenderar att skåpet förankras i golvet antingen med bult eller lim. Skåpet är förborrat med 2 st hål i botten för att underlätta en bultning. Skruv/bultar ingår ej. 

Artikelnummer MBG660701

Skåp

Laptopskåp Robur Safe RSK 1600 +
28750SEK
Välj antal:

Leveransalternativ

Leverans utan inbärning +
0SEK
Välj antal:
Leverans med rak Inbärning +
2500SEK
Välj antal:
Leverans med rak inbärning och fastbultning +
3500SEK
Välj antal:Antal:

Leverans:  1-2 arbetsdagar
Total kostnad.
28750SEK
Lägg i kundvagnen

Översikt

 • Specifikation
 • Brandsäkert: Nej
  Certifiering: SSF 3492
  Godkänt inbrottsskydd: ja
  Stöldskyddsklass: SSF3492
  Typ av kassaskåp: Laptopskåp
  Fastbultning: 2 hål i botten. Bult ingår ej.
  Certifikat: CE
  Standardlås: Elkodlås
  Utvändig höjd: 1600 mm
  Utvändig bredd: 600 mm
  Utvändigt djup: 480 mm
  Invändig höjd: 1592 mm
  Invändig bredd: 592 mm
  Invändigt djup: 395 mm
  Färg: Ljusgrå RAL 9002
  Vikt: 210 kg
  Garanti: 2 år
 • Tillbehör
 • Frakt & Retur
 • Alla leveranser sker i samarbete med vår distributör DB Schenker
  Samtliga leveranser till ombud/gatuplan/godsmottagning är inkluderade i priset. 

  Leverans av paket 


  Privatperson 
  Paket med vikt på högst 20 kg skickas till ett av Schenkers ombud. Paket över 20 kg och med en vikt på högst 30 kg per kolli skickas till hemadressen, leverans kan komma att ske mellan 07-17 vardagar och kunden måste vara hemma för att signera leveransen. På vissa postnummer finns kvällsleverans tillgängligt. Kunden aviseras i god tid före leverans via sms om mobilnummer anges alternativt via telefon om endast hemnummer är tillgängligt. Kunden måste bekräfta angivet datum från Schenker alternativt komma överens om annat datum för att leveransen ska kunna ske.  

  Företag 
  Paket med en vikt om högst 30 kg per kolli skickas direkt till företaget med undantag om det är stationerat på en hemadress, då sker leveransen till ett av Schenkers ombud och en avisering via sms eller telefon går ut till kunden. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  Leverans av pall 


  Privatperson 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg skickas dessa bandade på pall. Leveransen går in på en av Schenkers terminaler där en avisering via sms om att leveransen är på väg går ut till mottagaren. Först när mottagaren bekräftar angiven dag kommer godset levereras. Leveransen kan komma att ske mellan 07 & 17 vardagar, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Mottagaren måste vara hemma för att ta emot godset och signera fraktsedeln. Leveransen sker till gatuplan, så tätt inpå adressen som lastbilen kan parkera. 

  Företag 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg levereras dessa bandade på pall och går direkt ut till mottagaren. I vissa fall när vi anser det lämpligt aviseras mottagaren och måste då bekräfta angiven leveransdag från Schenker innan godset kan levereras. Leverans sker på vardagar och kan komma att ske mellan 07 & 17, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Fraktsedeln måste signeras vid leveransen, Schenker ställer alltså inte av gods utan signerad fraktsedel hos mottagaren. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  OBS! VIKTIG INFO 
  Glöm ej att kontrollera godset vid ankomst för att upptäcka eventuella transportskador. Synliga skador ska noteras av chauffören innan han lämnar platsen. Avemballera godset så snart som möjligt för att upptäcka eventuella dolda skador, dessa ska anmälas till MBG Sweden inom 7 dagar från mottagandet men helst omgående. Mejla till info@mbgsweden.com 

  Returer 
  Om du ångrat köpet eller av andra skäl vill returnera en vara skall detta meddelas MBG Sweden inom 30 dagar. Emballaget ska vara intakt och har du fått en leverans på pall så måste skåpet vara bandat. Vi skickar returetikett/returfraktsedlar och du bokar själv upphämtningen med Schenker den dag som passar dig. Tänk på att upphämtning sker vardagar och kan komma att ske mellan 07-17 eller inom ett mindre tidsspann beroende på postnummer.  Observera att det är kunden som står för returkostnaden. Kontakta oss på info@mbgsweden.com 
Svensk säkerhet sedan 2001

MBG Sweden har varit en ledande aktör inom säkerhetsprodukter och service sedan 2001. Men vi är inte nöjda utan arbetar med ständig förbättring.

MBG Sweden startade med en egen mission – att tänka, designa och konstruera säkerhet själva. Vi förstår våra produkter och kan ge snabb, lokal support. 

Logga in