• Servicetekniker i hela landet
 • Fri frakt
 • Sveriges ledande tillverkare
MBG Anti-stöld signalblockerande laptopfodral 15/16 tum grå 435 x 315 mm i gruppen Alla produkter / Anti-stöld RFID skydd / Anti-stöld signalblockerande laptopfodral hos MBG Sweden (7009)
MBG Anti-stöld signalblockerande laptopfodral 15/16 tum grå 435 x 315 mm
MBG Anti-stöld signalblockerande laptopfodral 15/16 tum grå 435 x 315 mm
MBG Anti-stöld signalblockerande laptopfodral 15/16 tum grå 435 x 315 mm
MBG Anti-stöld signalblockerande laptopfodral 15/16 tum grå 435 x 315 mm

MBG Anti-stöld signalblockerande laptopfodral 15/16 tum grå 435 x 315 mm

3000SEK
Inkl. momsexkl. moms Fri Frakt
MBG Anti-stöld signalblockerande laptopfodral skyddar din 15/16" laptop och personliga information från exempelvis hackers. Fodralet skapar en vägg som blockerar externa signaler och digitala hot till din laptop. 

Användningsområde
Fodralet är designat för användning till 15/16 tums laptops men kan givetvis även användas till exempelvis en Ipad. I det snygga och slimmade designade fodralet kan man på ett diskret men stilfullt sätt bära med sig sin laptop och veta att all information är skyddad från intrång. Till vardags eller på resande fot. Förutom fack för datorn finns ytterligare ett fack utvändigt för exempelvis laddare och papper, (ej signalblockerande). Fodralet stängs med magnet. 

Funktion
Fodralet är tillverkat av 400D polyester som tål väder och vind och innerfodret är tillverkat i ett multishield material av allra högsta kvalitet som garanterar säkerheten för din laptop genom att helt stänga ute signaler och digitala hot så som hackers. 

Blockerar
Cellulär, Wifi, Bluetooth, GPS, RFID, NFC, Satellit, Navigation, EMP, Solstorm, EMF-strålning, Fjärråtkomst
 
Artikelnummer 7009
 
Leverans:  1-2 arbetsdagar
Total kostnad.
3000SEK
Lägg i kundvagnen

Översikt

 • Specifikation
 • Material utvändigt : 400D väderbeständig nylon
  Material foder: Multishield Faraday signalblockerande material
  Utvändig längd: 435 mm
  Utvändig bredd: 315 mm
  Invändig längd: 410 mm
  Invändig bredd: 270,6 mm
  Storlek: 15/16"
  Färg: Grå
  Vikt: 0,39 kg
 • Tillbehör
 • Frakt & Retur
 • Alla leveranser sker i samarbete med vår distributör DB Schenker
  Samtliga leveranser till ombud/gatuplan/godsmottagning är inkluderade i priset. 

  Leverans av paket 


  Privatperson 
  Paket med vikt på högst 20 kg skickas till ett av Schenkers ombud. Paket över 20 kg och med en vikt på högst 30 kg per kolli skickas till hemadressen, leverans kan komma att ske mellan 07-17 vardagar och kunden måste vara hemma för att signera leveransen. På vissa postnummer finns kvällsleverans tillgängligt. Kunden aviseras i god tid före leverans via sms om mobilnummer anges alternativt via telefon om endast hemnummer är tillgängligt. Kunden måste bekräfta angivet datum från Schenker alternativt komma överens om annat datum för att leveransen ska kunna ske.  

  Företag 
  Paket med en vikt om högst 30 kg per kolli skickas direkt till företaget med undantag om det är stationerat på en hemadress, då sker leveransen till ett av Schenkers ombud och en avisering via sms eller telefon går ut till kunden. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  Leverans av pall 


  Privatperson 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg skickas dessa bandade på pall. Leveransen går in på en av Schenkers terminaler där en avisering via sms om att leveransen är på väg går ut till mottagaren. Först när mottagaren bekräftar angiven dag kommer godset levereras. Leveransen kan komma att ske mellan 07 & 17 vardagar, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Mottagaren måste vara hemma för att ta emot godset och signera fraktsedeln. Leveransen sker till gatuplan, så tätt inpå adressen som lastbilen kan parkera. 

  Företag 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg levereras dessa bandade på pall och går direkt ut till mottagaren. I vissa fall när vi anser det lämpligt aviseras mottagaren och måste då bekräfta angiven leveransdag från Schenker innan godset kan levereras. Leverans sker på vardagar och kan komma att ske mellan 07 & 17, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Fraktsedeln måste signeras vid leveransen, Schenker ställer alltså inte av gods utan signerad fraktsedel hos mottagaren. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  OBS! VIKTIG INFO 
  Glöm ej att kontrollera godset vid ankomst för att upptäcka eventuella transportskador. Synliga skador ska noteras av chauffören innan han lämnar platsen. Avemballera godset så snart som möjligt för att upptäcka eventuella dolda skador, dessa ska anmälas till MBG Sweden inom 7 dagar från mottagandet men helst omgående. Mejla till info@mbgsweden.com 

  Returer 
  Om du ångrat köpet eller av andra skäl vill returnera en vara skall detta meddelas MBG Sweden inom 30 dagar. Emballaget ska vara intakt och har du fått en leverans på pall så måste skåpet vara bandat. Vi skickar returetikett/returfraktsedlar och du bokar själv upphämtningen med Schenker den dag som passar dig. Tänk på att upphämtning sker vardagar och kan komma att ske mellan 07-17 eller inom ett mindre tidsspann beroende på postnummer.  Observera att det är kunden som står för returkostnaden. Kontakta oss på info@mbgsweden.com 
Svensk säkerhet sedan 2001

MBG Sweden har varit en ledande aktör inom säkerhetsprodukter och service sedan 2001. Men vi är inte nöjda utan arbetar med ständig förbättring.

MBG Sweden startade med en egen mission – att tänka, designa och konstruera säkerhet själva. Vi förstår våra produkter och kan ge snabb, lokal support. 

Logga in