• Servicetekniker i hela landet
 • Fri frakt
 • Sveriges ledande tillverkare
Myntsorterare MBG 36 i gruppen Alla produkter / Mynträknare / Myntsorterare hos MBG Sweden (5241)
Myntsorterare MBG 36

Myntsorterare MBG 36

3625SEK
Inkl. momsexkl. moms Fri Frakt
Myntsorterare MBG 36 är ett ovärderligt hjälpmedel vid hantering av mycket mynt. Den räknar och sorterar mynt i samtliga svenska valörer, snabbt och effektivt. 

Användningsområde
Idealisk för användning i exempelvis butiker för kassapersonal. Maskinen är enkel att använda och jobbar väldigt tyst utan att dra till sig uppmärksamhet. 

Funktioner 
MBG 36 kan ställas in för att räkna ett specifikt antal mynt av olika valörer och stannar då när den uppnåt det antalet, exempelvis vid behov av tömning. Om mynt av annan valuta / gamla mynt hamnar i behållaren sorterar maskinen ut dessa och dem stannar då inuti myntsorteraren. Man plockar ut dem genom att öppna det lilla skyddet på baksidan eller öppna det stora skyddet om nödvändigt.  

Egenskaper - hög hastighet 
Maskinen kan räkna upp till 216 mynt i minuten. Behållaren kan fyllas med mellan 300 - 500 mynt beroende på storlek. Uppsamlingsbehållarna har plats för totalt mellan 80 - 150 st mynt. Ansluts till 220/230V vägguttag. Baktill finns en R232 port för anslutning till extern skrivare för möjlighet att skriva ut kvitton.
Artikelnummer 5241
 
Leverans:  1-2 arbetsdagar
Total kostnad.
3625SEK
Lägg i kundvagnen

Översikt

 • Specifikation
 • Typ av kassaskåp: Myntsorterare
  Utvändig höjd: 355 mm
  Utvändig bredd: 330 mm
  Utvändigt djup: 266 mm
  Vikt: 5.3 kg
  Garanti: 2år
 • Tillbehör
 • Frakt & Retur
 • Alla leveranser sker i samarbete med vår distributör DB Schenker
  Samtliga leveranser till ombud/gatuplan/godsmottagning är inkluderade i priset. 

  Leverans av paket 


  Privatperson 
  Paket med vikt på högst 20 kg skickas till ett av Schenkers ombud. Paket över 20 kg och med en vikt på högst 30 kg per kolli skickas till hemadressen, leverans kan komma att ske mellan 07-17 vardagar och kunden måste vara hemma för att signera leveransen. På vissa postnummer finns kvällsleverans tillgängligt. Kunden aviseras i god tid före leverans via sms om mobilnummer anges alternativt via telefon om endast hemnummer är tillgängligt. Kunden måste bekräfta angivet datum från Schenker alternativt komma överens om annat datum för att leveransen ska kunna ske.  

  Företag 
  Paket med en vikt om högst 30 kg per kolli skickas direkt till företaget med undantag om det är stationerat på en hemadress, då sker leveransen till ett av Schenkers ombud och en avisering via sms eller telefon går ut till kunden. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  Leverans av pall 


  Privatperson 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg skickas dessa bandade på pall. Leveransen går in på en av Schenkers terminaler där en avisering via sms om att leveransen är på väg går ut till mottagaren. Först när mottagaren bekräftar angiven dag kommer godset levereras. Leveransen kan komma att ske mellan 07 & 17 vardagar, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Mottagaren måste vara hemma för att ta emot godset och signera fraktsedeln. Leveransen sker till gatuplan, så tätt inpå adressen som lastbilen kan parkera. 

  Företag 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg levereras dessa bandade på pall och går direkt ut till mottagaren. I vissa fall när vi anser det lämpligt aviseras mottagaren och måste då bekräfta angiven leveransdag från Schenker innan godset kan levereras. Leverans sker på vardagar och kan komma att ske mellan 07 & 17, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Fraktsedeln måste signeras vid leveransen, Schenker ställer alltså inte av gods utan signerad fraktsedel hos mottagaren. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  OBS! VIKTIG INFO 
  Glöm ej att kontrollera godset vid ankomst för att upptäcka eventuella transportskador. Synliga skador ska noteras av chauffören innan han lämnar platsen. Avemballera godset så snart som möjligt för att upptäcka eventuella dolda skador, dessa ska anmälas till MBG Sweden inom 7 dagar från mottagandet men helst omgående. Mejla till info@mbgsweden.com 

  Returer 
  Om du ångrat köpet eller av andra skäl vill returnera en vara skall detta meddelas MBG Sweden inom 30 dagar. Emballaget ska vara intakt och har du fått en leverans på pall så måste skåpet vara bandat. Vi skickar returetikett/returfraktsedlar och du bokar själv upphämtningen med Schenker den dag som passar dig. Tänk på att upphämtning sker vardagar och kan komma att ske mellan 07-17 eller inom ett mindre tidsspann beroende på postnummer.  Observera att det är kunden som står för returkostnaden. Kontakta oss på info@mbgsweden.com 
Svensk säkerhet sedan 2001

MBG Sweden har varit en ledande aktör inom säkerhetsprodukter och service sedan 2001. Men vi är inte nöjda utan arbetar med ständig förbättring.

MBG Sweden startade med en egen mission – att tänka, designa och konstruera säkerhet själva. Vi förstår våra produkter och kan ge snabb, lokal support. 

Logga in