• Servicetekniker i hela landet
 • Fri frakt
 • Sveriges ledande tillverkare
Nyckelskåp Intelligent MBG 26 i gruppen Alla produkter / Nyckelskåp hos MBG Sweden (5354)
Nyckelskåp Intelligent MBG 26
Nyckelskåp Intelligent MBG 26
Nyckelskåp Intelligent MBG 26
Nyckelskåp Intelligent MBG 26
Nyckelskåp Intelligent MBG 26

Nyckelskåp Intelligent MBG 26

Pris på förfrågan
Nyckelskåp Intelligent MBG 26 är ett toppmodernt, funktionellt skåp som går att öppna på 4 olika sätt. Det är utrustat med touchscreen skärm och kodlås, RFID, ansiksigennkänning och fingeravläsning. Plats för 26 st nycklar. Se informationsvideo

Användningsområde
Skåpet lämpar sig väldigt bra för verksamheter som hanterar nycklar med många olika användare där det är viktigt att veta vem som hämtat vilken nyckel. Skåpet har full spårbarhet och logg som inhämtas direkt via displayen, datorn eller mobilen. Få kontroll på nycklarna och få kontoret att kännas mer avancerat och modernt med detta smarta nyckelskåp. Skapar ett effektivt system för att få kontroll på användningen av lokaler, fordon, byggnader och annan egendom. 

Lås - öppnas på 4 olika sätt
Nyckelskåp Intelligent MBG 26 är utrustat med 4 olika lås. Det går att öppna med kodlås, RFID, ansiksigennkänning eller fingeravläsning (biopin). I händelse av nödfall är det även möjligt att öppna med medföljade nödöppningsnyckel. 

Funktioner 
Skåpet har inte bara en snygg design, det har även en rad smarta funktioner. Utrustat med LED-ljus som gör det enkelt att använda även i mörker, 7" touchscreen skärm för smidig användning. "Smart security door lock detection" - systemet larmar via mejl om skåpet inte är låst, om dörren öppnas på fel sätt, stängs för sakta, om återlämning av nycklar inte sker inom rätt tidsram, om man försöker sätta i felaktiga objekt i skåpet eller om man försöker sätta i en nyckel i fel nyckelhål. Skalet är tillverkat av en avtagbar stålplåt och pc-plast vilket förlänger livslängden på systemet och gör underhållet lättare.

Molnbaserat datasystem  
Det inbyggda intelligenta datasystemet har inte bara en rad funktioner i sig självt, det är även molnbaserat med en rad ytterligare funktioner och kan användas vart man än befinner sig. Det stöds både av dator och mobil. Här kan man ge behörighet till användare, kolla status och uppgifter på nycklar, när dem togs i bruk och när dem lämnas tillbaka bland annat. 

Specifik produktinfo

Material:
1,5 mm stålplåt + ABS (plast) 
Avläsningstid 
fingeravläsning: ca: 0,6 sek 
Avläsningstid 
ansiktsigennkänning: < 1 sek 
Dataminne: Moln + lokalt 
Nätverk: Wifi + Ethernet
Strömförsörjjning: AC 110 ~ 240 V 50 ~ 60 Hz
Volt: DC 12V 5A (max)

Ytterligare produktinfo under fliken specifikation. 

Artikelnummer 5354

Översikt

 • Specifikation
 • Brandsäkert: Nej
  Godkänt inbrottsskydd: Nej
  Stöldskyddsklass: Stöldfördröjande
  Hål för fastbultning: 4 hål för förankring i rygg, skruv ingår.
  Standardlås: Kod, RFID, ansiktsigennkänning & fingeravläsning samt nödöppningsnyckel.
  Utvändig höjd: 566 mm
  Utvändig bredd: 380 mm
  Utvändigt djup: 177 mm
  Standardinredning : 26 st nyckelplatser
  Färg: Vit & Svart
  Vikt: 17 kg
  Garanti: 2 år
 • Tillbehör
 • Frakt & Retur
 • Alla leveranser sker i samarbete med vår distributör DB Schenker
  Samtliga leveranser till ombud/gatuplan/godsmottagning är inkluderade i priset. 

  Leverans av paket 


  Privatperson 
  Paket med vikt på högst 20 kg skickas till ett av Schenkers ombud. Paket över 20 kg och med en vikt på högst 30 kg per kolli skickas till hemadressen, leverans kan komma att ske mellan 07-17 vardagar och kunden måste vara hemma för att signera leveransen. På vissa postnummer finns kvällsleverans tillgängligt. Kunden aviseras i god tid före leverans via sms om mobilnummer anges alternativt via telefon om endast hemnummer är tillgängligt. Kunden måste bekräfta angivet datum från Schenker alternativt komma överens om annat datum för att leveransen ska kunna ske.  

  Företag 
  Paket med en vikt om högst 30 kg per kolli skickas direkt till företaget med undantag om det är stationerat på en hemadress, då sker leveransen till ett av Schenkers ombud och en avisering via sms eller telefon går ut till kunden. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  Leverans av pall 


  Privatperson 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg skickas dessa bandade på pall. Leveransen går in på en av Schenkers terminaler där en avisering via sms om att leveransen är på väg går ut till mottagaren. Först när mottagaren bekräftar angiven dag kommer godset levereras. Leveransen kan komma att ske mellan 07 & 17 vardagar, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Mottagaren måste vara hemma för att ta emot godset och signera fraktsedeln. Leveransen sker till gatuplan, så tätt inpå adressen som lastbilen kan parkera. 

  Företag 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg levereras dessa bandade på pall och går direkt ut till mottagaren. I vissa fall när vi anser det lämpligt aviseras mottagaren och måste då bekräfta angiven leveransdag från Schenker innan godset kan levereras. Leverans sker på vardagar och kan komma att ske mellan 07 & 17, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Fraktsedeln måste signeras vid leveransen, Schenker ställer alltså inte av gods utan signerad fraktsedel hos mottagaren. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  OBS! VIKTIG INFO 
  Glöm ej att kontrollera godset vid ankomst för att upptäcka eventuella transportskador. Synliga skador ska noteras av chauffören innan han lämnar platsen. Avemballera godset så snart som möjligt för att upptäcka eventuella dolda skador, dessa ska anmälas till MBG Sweden inom 7 dagar från mottagandet men helst omgående. Mejla till info@mbgsweden.com 

  Returer 
  Om du ångrat köpet eller av andra skäl vill returnera en vara skall detta meddelas MBG Sweden inom 30 dagar. Emballaget ska vara intakt och har du fått en leverans på pall så måste skåpet vara bandat. Vi skickar returetikett/returfraktsedlar och du bokar själv upphämtningen med Schenker den dag som passar dig. Tänk på att upphämtning sker vardagar och kan komma att ske mellan 07-17 eller inom ett mindre tidsspann beroende på postnummer.  Observera att det är kunden som står för returkostnaden. Kontakta oss på info@mbgsweden.com 
Svensk säkerhet sedan 2001

MBG Sweden har varit en ledande aktör inom säkerhetsprodukter och service sedan 2001. Men vi är inte nöjda utan arbetar med ständig förbättring.

MBG Sweden startade med en egen mission – att tänka, designa och konstruera säkerhet själva. Vi förstår våra produkter och kan ge snabb, lokal support. 

Få prisuppgift

Nyckelskåp Intelligent MBG 26

Logga in