• Servicetekniker i hela landet
 • Fri frakt
 • Sveriges ledande tillverkare
Grade I
Värdeskåp Robur Safe grade I 340 Elkodlås i gruppen Alla produkter / Värdeskåp / Grade I Värdeskåp hos MBG Sweden (MBG680025-680022)
Värdeskåp Robur Safe grade I 340 Elkodlås
Värdeskåp Robur Safe grade I 340 Elkodlås

Värdeskåp Robur Safe grade I 340 Elkodlås

11000SEK
Inkl. momsexkl. moms Fri Frakt

Värdeskåp Robur Safe grade I 340 är vårt allra minsta värdeskåp klassat enligt EN 1143-1. Ett mycket prisvärt skåp för dig som inte behöver så stor förvaring av värdesaker. 

Användningsområde -  kompakt, lättplacerat
Skåpet är litet och kompakt och är därför lättplacerat i mindre utrymmen. Perfekt för mindre kontorsytor eller i hemmet för förvaring av kontanter, smycken, klockor, viktiga dokument och annat av värde. 

Certifiering  - både stöld & brand 
Skåpet är testat och certifierat mot stöld enligt EN-1143-1 och är brandklassat i LFS 30 P enligt EN15659. 30P översätts med 30 min brandskydd av papper. Det betyder att skåpet är testat för att skydda papper mot brand i minst 30 min vid temperaturer på upp till 842 grader. 

Förvara 80 000 i kontanter
Skåpet är klassat i Grade I och har en rekommenderad beloppsgräns på 80 000:- vid förvaring av kontanter. Vid förvaring av värdesaker som exempelvis smycken och klockor gäller oftast högre värden. Rådfråga alltid med försäkringsbolaget för att få reda på vad som gäller.  

Lås - nyckel eller kod 
Värdeskåp Robur Safe Grade I 340 går att få med antingen Mauer nyckellås eller PS 610 elkodlås. Till nyckellåset ingår 2 st nycklar. Det omprogrammerbara elkodlåset ställs in med 1 masterkod och upp till 8 användarkoder.

Design - stilrent

Skåpet är lackerat i en stilren vit färg som smälter bra in i dem flesta miljöer. Det är utrustat med det klassiska runda greppvänliga robur handtaget med logga. 1 hylla ingår i skåpet. 

Säkerhet - förankra skåpet 
Enligt normen ska värdeskåp som väger under 1000 kg förankras. Värdeskåp Grade I 340 är förborrat med 1 hål i rygg och 1 hål i botten, 1 expanerbult medföljer. Om det inte finns möjlighet till bultning p.g.a vattenledningar eller dylikt i golvet går det även att limma fast skåpet i golvet med sättlim. 

Artikelnummer MBG680025-680022

Tillbehör

Inget Tillbehör +
0
Nyckelskena 10 krok +
250SEK
Välj antal:

Tillbehör

Inget Tillval +
0SEK
Välj antal:
Nyckelskena 10 krok +
250SEK
Välj antal:

Skåp

Värdeskåp Robur Safe Grade I 340 Elkodlås +
11000SEK
Välj antal:

Leveransalternativ

Leverans utan inbärning +
0SEK
Välj antal:
Leverans med rak Inbärning +
1750SEK
Välj antal:
Leverans med rak inbärning och fastbultning +
2750SEK
Välj antal:
Tillbehör :
Inget Tillval: st
Nyckelskena 10 krok: stAntal:

Leverans:  3-6 arbetsdagar
Total kostnad.
11000SEK
Lägg i kundvagnen

Översikt

 • Specifikation
 • Brandklass: EN 15659 / LFS 30P
  Brandsäkert: Ja
  Certifiering: ECB:s EN1143-1 / EN 15659
  Godkänt inbrottsskydd: Ja
  Stöldskyddsklass: EN 1143-1
  Typ av kassaskåp: Värdeskåp
  Fastbultning: 1 hål botten, 1 hål ryggen. Bult ingår
  Standardlås: Elkodlås PS 610
  Utvändig höjd: 340 mm
  Utvändig bredd: 500 mm
  Utvändigt djup: 345 mm
  Invändig höjd: 262 mm
  Invändig bredd: 424 mm
  Invändigt djup: 216 mm
  Volym: 24 L
  Färg: Vit RAL 9010
  Vikt: 93 kg
  Garanti: 2 år
 • Tillbehör
 • Nyckelskena 10 krok
  35 x 280 x mm
  Pris på förfrågan
  250 SEK exkl. moms
 • Frakt & Retur
 • Alla leveranser sker i samarbete med vår distributör DB Schenker
  Samtliga leveranser till ombud/gatuplan/godsmottagning är inkluderade i priset. 

  Leverans av paket 


  Privatperson 
  Paket med vikt på högst 20 kg skickas till ett av Schenkers ombud. Paket över 20 kg och med en vikt på högst 30 kg per kolli skickas till hemadressen, leverans kan komma att ske mellan 07-17 vardagar och kunden måste vara hemma för att signera leveransen. På vissa postnummer finns kvällsleverans tillgängligt. Kunden aviseras i god tid före leverans via sms om mobilnummer anges alternativt via telefon om endast hemnummer är tillgängligt. Kunden måste bekräfta angivet datum från Schenker alternativt komma överens om annat datum för att leveransen ska kunna ske.  

  Företag 
  Paket med en vikt om högst 30 kg per kolli skickas direkt till företaget med undantag om det är stationerat på en hemadress, då sker leveransen till ett av Schenkers ombud och en avisering via sms eller telefon går ut till kunden. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  Leverans av pall 


  Privatperson 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg skickas dessa bandade på pall. Leveransen går in på en av Schenkers terminaler där en avisering via sms om att leveransen är på väg går ut till mottagaren. Först när mottagaren bekräftar angiven dag kommer godset levereras. Leveransen kan komma att ske mellan 07 & 17 vardagar, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Mottagaren måste vara hemma för att ta emot godset och signera fraktsedeln. Leveransen sker till gatuplan, så tätt inpå adressen som lastbilen kan parkera. 

  Företag 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg levereras dessa bandade på pall och går direkt ut till mottagaren. I vissa fall när vi anser det lämpligt aviseras mottagaren och måste då bekräfta angiven leveransdag från Schenker innan godset kan levereras. Leverans sker på vardagar och kan komma att ske mellan 07 & 17, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Fraktsedeln måste signeras vid leveransen, Schenker ställer alltså inte av gods utan signerad fraktsedel hos mottagaren. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  OBS! VIKTIG INFO 
  Glöm ej att kontrollera godset vid ankomst för att upptäcka eventuella transportskador. Synliga skador ska noteras av chauffören innan han lämnar platsen. Avemballera godset så snart som möjligt för att upptäcka eventuella dolda skador, dessa ska anmälas till MBG Sweden inom 7 dagar från mottagandet men helst omgående. Mejla till info@mbgsweden.com 

  Returer 
  Om du ångrat köpet eller av andra skäl vill returnera en vara skall detta meddelas MBG Sweden inom 30 dagar. Emballaget ska vara intakt och har du fått en leverans på pall så måste skåpet vara bandat. Vi skickar returetikett/returfraktsedlar och du bokar själv upphämtningen med Schenker den dag som passar dig. Tänk på att upphämtning sker vardagar och kan komma att ske mellan 07-17 eller inom ett mindre tidsspann beroende på postnummer.  Observera att det är kunden som står för returkostnaden. Kontakta oss på info@mbgsweden.com 
Svensk säkerhet sedan 2001

MBG Sweden har varit en ledande aktör inom säkerhetsprodukter och service sedan 2001. Men vi är inte nöjda utan arbetar med ständig förbättring.

MBG Sweden startade med en egen mission – att tänka, designa och konstruera säkerhet själva. Vi förstår våra produkter och kan ge snabb, lokal support. 

Logga in