• Servicetekniker i hela landet
 • Fri frakt
 • Sveriges ledande tillverkare
Arkivskåp Robur Safe 4-500/60 Nyckellås i gruppen Alla produkter / Arkivskåp / Hängmappsskåp med brandskydd / Hängmappsskåp med brandskydd 60P hos MBG Sweden (MBG680028)
Arkivskåp Robur Safe 4-500/60 Nyckellås
Arkivskåp Robur Safe 4-500/60 Nyckellås
Arkivskåp Robur Safe 4-500/60 Nyckellås

Arkivskåp Robur Safe 4-500/60 Nyckellås

16250SEK
Inkl. momsexkl. moms Fri Frakt

Arkivskåp Robur Safe 4-500/60 är det största skåpet i serien av Robur Safe Arkivskåp. Ett prisvärt skåp av hög kvalité  som skyddar dokument mot brand i 60 min.

Användningsområde
Optimalt skåp för placering på kontor där papper behöver förvaras på en säker plats. Här kan man förvara dokument i antingen hängmappar eller A4 pärmar såsom bokföring, kontrakt, avtal eller liknande. 

Certifierat brandskydd
4-500/60 är certifierat enligt europeisk standard EN-15659 - LFS 60P vilket betyder att det är testat och godkänt för att stå emot brand i minst 60 min vid temperaturer på upp till 945 grader. Varje låda är en brandisolerad enhet.
Tillverkningsmetoden ger en helt lukt och fuktfri brandisolering.

Hängmappar eller A4 pärmar
Skåpet är främst framtaget för förvaring av hängmappar och till varje låda medföljer justerbara skenor för A4 eller folio mappar. Men det lämpar sig även bra för förvaring av A4 pärmar. Lådorna löper på kullagrade stål expansioner. 

Centralt nyckellås med dubbelverkande låssystem 
Arkivskåp Robur Safe 4-500/60 levereras med centralt nyckellås som låser samtliga lådor. Tack vare det inbyggda dubbelverkande låssystemet är det möjligt att ge tillträde till önskade lådor även om skåpet är låst. Till låset ingår 2 st nycklar.

Design
Skåpet är lackerat i RAL 9010, en stilren vit färg som passar bra in i kontorsmiljön. På framsidan av lådorna finns en liten plastbricka för märkning/kategorisering av lådorna.

Artikelnummer MBG680028

Skåp

Arkivskåp Robur Safe 4-500/60 Nyckellås +
16250SEK
Välj antal:

Leveransalternativ

Leverans utan inbärning +
0SEK
Välj antal:
Leverans med rak Inbärning +
2500SEK
Välj antal:Antal:

Leverans:  3-6 arbetsdagar
Total kostnad.
16250SEK
Lägg i kundvagnen

Översikt

 • Specifikation
 • Certifiering: EN 15659
  Godkänt inbrottsskydd: Ja
  Typ av kassaskåp: Arkivskåp
  Antal lådor: 4 lådor
  Standardlås: Centralt nyckellås
  Utvändig höjd: 1500 mm
  Utvändig bredd: 545 mm
  Utvändigt djup: 653 mm
  Färg: Vit RAL 9010
  Vikt: 210 kg
  Garanti: 2 år
 • Tillbehör
 • Frakt & Retur
 • Alla leveranser sker i samarbete med vår distributör DB Schenker
  Samtliga leveranser till ombud/gatuplan/godsmottagning är inkluderade i priset. 

  Leverans av paket 


  Privatperson 
  Paket med vikt på högst 20 kg skickas till ett av Schenkers ombud. Paket över 20 kg och med en vikt på högst 30 kg per kolli skickas till hemadressen, leverans kan komma att ske mellan 07-17 vardagar och kunden måste vara hemma för att signera leveransen. På vissa postnummer finns kvällsleverans tillgängligt. Kunden aviseras i god tid före leverans via sms om mobilnummer anges alternativt via telefon om endast hemnummer är tillgängligt. Kunden måste bekräfta angivet datum från Schenker alternativt komma överens om annat datum för att leveransen ska kunna ske.  

  Företag 
  Paket med en vikt om högst 30 kg per kolli skickas direkt till företaget med undantag om det är stationerat på en hemadress, då sker leveransen till ett av Schenkers ombud och en avisering via sms eller telefon går ut till kunden. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  Leverans av pall 


  Privatperson 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg skickas dessa bandade på pall. Leveransen går in på en av Schenkers terminaler där en avisering via sms om att leveransen är på väg går ut till mottagaren. Först när mottagaren bekräftar angiven dag kommer godset levereras. Leveransen kan komma att ske mellan 07 & 17 vardagar, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Mottagaren måste vara hemma för att ta emot godset och signera fraktsedeln. Leveransen sker till gatuplan, så tätt inpå adressen som lastbilen kan parkera. 

  Företag 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg levereras dessa bandade på pall och går direkt ut till mottagaren. I vissa fall när vi anser det lämpligt aviseras mottagaren och måste då bekräfta angiven leveransdag från Schenker innan godset kan levereras. Leverans sker på vardagar och kan komma att ske mellan 07 & 17, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Fraktsedeln måste signeras vid leveransen, Schenker ställer alltså inte av gods utan signerad fraktsedel hos mottagaren. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  OBS! VIKTIG INFO 
  Glöm ej att kontrollera godset vid ankomst för att upptäcka eventuella transportskador. Synliga skador ska noteras av chauffören innan han lämnar platsen. Avemballera godset så snart som möjligt för att upptäcka eventuella dolda skador, dessa ska anmälas till MBG Sweden inom 7 dagar från mottagandet men helst omgående. Mejla till info@mbgsweden.com 

  Returer 
  Om du ångrat köpet eller av andra skäl vill returnera en vara skall detta meddelas MBG Sweden inom 30 dagar. Emballaget ska vara intakt och har du fått en leverans på pall så måste skåpet vara bandat. Vi skickar returetikett/returfraktsedlar och du bokar själv upphämtningen med Schenker den dag som passar dig. Tänk på att upphämtning sker vardagar och kan komma att ske mellan 07-17 eller inom ett mindre tidsspann beroende på postnummer.  Observera att det är kunden som står för returkostnaden. Kontakta oss på info@mbgsweden.com 
Svensk säkerhet sedan 2001

MBG Sweden har varit en ledande aktör inom säkerhetsprodukter och service sedan 2001. Men vi är inte nöjda utan arbetar med ständig förbättring.

MBG Sweden startade med en egen mission – att tänka, designa och konstruera säkerhet själva. Vi förstår våra produkter och kan ge snabb, lokal support. 

Logga in