• Servicetekniker i hela landet
 • Fri frakt
 • Sveriges ledande tillverkare
Datamediaförstörare MBG 400 HS OM i gruppen Alla produkter / Datamediaförstörare hos MBG Sweden (3011)
Datamediaförstörare MBG 400 HS OM

Datamediaförstörare MBG 400 HS OM

46000SEK
Inkl. momsexkl. moms Fri Frakt
Datamediaförstörare MBG 400 HS OM är lämplig för desturering av säkerhetsklassad datamedia. Dem kolhärdade knivarna förstör CD/DVD, Blu-Ra, kreditkort och ID-kort upp till och med "Top Secret" nivå. 

Användningsområde
MBG 400 HS OM har utvecklats för att uppfylla de högsta säkerhetsstandarderna för militära organ, statliga myndigheter och alla verksamheter som kräver maximal säkerhet. Maskinen passar bra till medelstora och stora kontor. 

Säkerhetsklassad
Den här datamediaförstaren har säkehetsklass O-6 + T-6 + E-5 enligt ISO/IEC 21964 (DIN 66399)

Funktioner
Datamediaförstörare MBG 400 HS OM kan strimla upp till 2100 optiska medier per timme. Det speciella skärningssystemet på 1,5x2 mm, som är den högsta säkerhetsnivå som idag finns tillgänglig för optiska medier, kan strimla en optisk skiva i över 3 000 mikrochips, vilket överstiger riktlinjerna för Optical Media Destruction Devices och ASIO T-4-standarderna för förstöring av optiska medier på "Top Secret"-nivå. Partiklarna från strimlingen är omöjliga att läsa av eller hämta information från även med den mest avancerade elektroniska utrustningen. MBG 400 HS-OM har utvärderats av NSA och uppfyller kraven i NSA:s specifikationer för optiska förstöringsanordningar från november 2018.

Den 2100 Watt starka motorn har ett överhettningsskydd som möjliggör 24 timmars kontinuerlig drift. Det integrerade oljesystemet smörjer knivarna under arbete för ökad effektivitet och livslängd. Så fort maskinen inte används går den automatiskt in i energisparläge för att spara ström. Den är utrustad med automatisk start och stopp funktion och har ett säkerhetsstopp om påsen blir full eller om dörren öppnas. 

Utrustning
1 st permanent säck för datamedia samt 1 st 125 ml flaska med olja.
Artikelnummer 3011
 
Leverans:  1-2 arbetsdagar
Total kostnad.
46000SEK
Lägg i kundvagnen

Översikt

 • Specifikation
 • Certifiering: ISO/IEC 21964 (DIN 66399)
  Säkerhetsklass: O-6 T-6 E-5
  Inmatningsbredd: 130 mm
  Hastighet: 0,15 m/sek
  Kärlvolym: 80 L
  Ljudnivå: 58-61 dB(A)
  Motorstyrka: 2100 Watt
  Elanslutning: 230 V grenuttag
  Utvändig höjd: 930 mm
  Utvändig bredd: 600 mm
  Utvändigt djup: 480 mm
  Färg: Grå
  Vikt: 101 kg
  Garanti: 2 år
 • Tillbehör
 • Frakt & Retur
 • Alla leveranser sker i samarbete med vår distributör DB Schenker
  Samtliga leveranser till ombud/gatuplan/godsmottagning är inkluderade i priset. 

  Leverans av paket 


  Privatperson 
  Paket med vikt på högst 20 kg skickas till ett av Schenkers ombud. Paket över 20 kg och med en vikt på högst 30 kg per kolli skickas till hemadressen, leverans kan komma att ske mellan 07-17 vardagar och kunden måste vara hemma för att signera leveransen. På vissa postnummer finns kvällsleverans tillgängligt. Kunden aviseras i god tid före leverans via sms om mobilnummer anges alternativt via telefon om endast hemnummer är tillgängligt. Kunden måste bekräfta angivet datum från Schenker alternativt komma överens om annat datum för att leveransen ska kunna ske.  

  Företag 
  Paket med en vikt om högst 30 kg per kolli skickas direkt till företaget med undantag om det är stationerat på en hemadress, då sker leveransen till ett av Schenkers ombud och en avisering via sms eller telefon går ut till kunden. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  Leverans av pall 


  Privatperson 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg skickas dessa bandade på pall. Leveransen går in på en av Schenkers terminaler där en avisering via sms om att leveransen är på väg går ut till mottagaren. Först när mottagaren bekräftar angiven dag kommer godset levereras. Leveransen kan komma att ske mellan 07 & 17 vardagar, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Mottagaren måste vara hemma för att ta emot godset och signera fraktsedeln. Leveransen sker till gatuplan, så tätt inpå adressen som lastbilen kan parkera. 

  Företag 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg levereras dessa bandade på pall och går direkt ut till mottagaren. I vissa fall när vi anser det lämpligt aviseras mottagaren och måste då bekräfta angiven leveransdag från Schenker innan godset kan levereras. Leverans sker på vardagar och kan komma att ske mellan 07 & 17, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Fraktsedeln måste signeras vid leveransen, Schenker ställer alltså inte av gods utan signerad fraktsedel hos mottagaren. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  OBS! VIKTIG INFO 
  Glöm ej att kontrollera godset vid ankomst för att upptäcka eventuella transportskador. Synliga skador ska noteras av chauffören innan han lämnar platsen. Avemballera godset så snart som möjligt för att upptäcka eventuella dolda skador, dessa ska anmälas till MBG Sweden inom 7 dagar från mottagandet men helst omgående. Mejla till info@mbgsweden.com 

  Returer 
  Om du ångrat köpet eller av andra skäl vill returnera en vara skall detta meddelas MBG Sweden inom 30 dagar. Emballaget ska vara intakt och har du fått en leverans på pall så måste skåpet vara bandat. Vi skickar returetikett/returfraktsedlar och du bokar själv upphämtningen med Schenker den dag som passar dig. Tänk på att upphämtning sker vardagar och kan komma att ske mellan 07-17 eller inom ett mindre tidsspann beroende på postnummer.  Observera att det är kunden som står för returkostnaden. Kontakta oss på info@mbgsweden.com 
Svensk säkerhet sedan 2001

MBG Sweden har varit en ledande aktör inom säkerhetsprodukter och service sedan 2001. Men vi är inte nöjda utan arbetar med ständig förbättring.

MBG Sweden startade med en egen mission – att tänka, designa och konstruera säkerhet själva. Vi förstår våra produkter och kan ge snabb, lokal support. 

Logga in