• Servicetekniker i hela landet
 • Fri frakt
 • Sveriges ledande tillverkare
Grade II
Deponeringsskåp Robur Safe Grade II 40 i gruppen Alla produkter / Deponeringsskåp hos MBG Sweden (MBG718301)
Deponeringsskåp Robur Safe Grade II 40
Deponeringsskåp Robur Safe Grade II 40

Deponeringsskåp Robur Safe Grade II 40

23565SEK
Inkl. momsexkl. moms Fri Frakt

Deponeringsskåp Robur Safe Grade II 40 är ett skåp av allra högsta kvalité och säkerhet. Här kan dagskassor med värden upp till 80 000:- förvaras på ett säkert sätt.  

Användningsområde
För placering på kontor i butiker, restauranger, apotek eller andra platser där ett större antal kontanter hanteras. Används främst för deponering av dagskassa. 

Certifiering - beloppsgräns 
Skåpet är testat av SSF och certifierat av ECB·S enligt Europeisk standard EN-1143-2. Rekommenderad beloppsgräns i detta skåp är 80 000:-, men kolla alltid med försäkringsbolaget vilka summor som får förvaras i skåpet. 

Lås
Skåpet är utrustad med omställbart nyckellås på både låda och dörr men kan även fås med elkodlås som tillval. 

Konstruktion
Deponeringsskåp Grade II 40 är tillverkat i en fast gjuten isolering med armering. Låskolvarna säkrar dörren till skåpet i stängt läge, oberoende av gångjärnen. Deponeringslådan är utrustad med fiskningsskydd för säker deponering av exempelvis dagskassa.  

Säkerhet - förankring 
Detta skåp väger under 1000 kg och bör därför förankras i golvet. Det är förberett för fastbultning med 2 hål i botten. Bult ingår.  

Artikelnummer MBG718301

Skåp

Deponeringsskåp Robur Safe Grade II 40 +
23565SEK
Välj antal:

Tillval lås dörr

Inget Tillval +
0SEK
Välj antal:
Elkodlås Combilock Simplex Dep/VS II-III +
2125SEK
Välj antal:
Elkodlås Combilock Pro Dep/VS II-III +
2875SEK
Välj antal:

Tillval lås låda

Inget Tillval +
0SEK
Välj antal:
Elkodlås Combilock Simplex Dep.låda +
2125SEK
Välj antal:
Elkodlås Combilock Pro Dep.låda +
2875SEK
Välj antal:

Leveransalternativ

Leverans utan inbärning +
0SEK
Välj antal:
Leverans med rak Inbärning +
2500SEK
Välj antal:
Leverans med rak inbärning och fastbultning +
3500SEK
Välj antal:

Antal:

Leverans:  3-6 arbetsdagar
Total kostnad.
23565SEK
Lägg i kundvagnen

Översikt

 • Specifikation
 • Brandsäkert: Nej
  Certifiering: EN 1143-2
  Godkänt inbrottsskydd: Ja
  Stöldskyddsklass: EN 1143-2
  Typ av kassaskåp: Deponeringsskåp
  Fastbultning: 2 hål i botten. Bult ingår.
  Standardlås: Nyckellås
  Utvändig höjd: 720 mm
  Utvändig bredd: 560 mm
  Utvändigt djup: 600 mm
  Invändig höjd: 230 mm
  Invändig bredd: 400 mm
  Invändigt djup: 330 mm
  Volym: 30 L
  Färg: Ljusgrå RAL 9010
  Vikt: 455 kg
  Garanti: 2 år
 • Tillbehör
 • Frakt & Retur
 • Alla leveranser sker i samarbete med vår distributör DB Schenker
  Samtliga leveranser till ombud/gatuplan/godsmottagning är inkluderade i priset. 

  Leverans av paket 


  Privatperson 
  Paket med vikt på högst 20 kg skickas till ett av Schenkers ombud. Paket över 20 kg och med en vikt på högst 30 kg per kolli skickas till hemadressen, leverans kan komma att ske mellan 07-17 vardagar och kunden måste vara hemma för att signera leveransen. På vissa postnummer finns kvällsleverans tillgängligt. Kunden aviseras i god tid före leverans via sms om mobilnummer anges alternativt via telefon om endast hemnummer är tillgängligt. Kunden måste bekräfta angivet datum från Schenker alternativt komma överens om annat datum för att leveransen ska kunna ske.  

  Företag 
  Paket med en vikt om högst 30 kg per kolli skickas direkt till företaget med undantag om det är stationerat på en hemadress, då sker leveransen till ett av Schenkers ombud och en avisering via sms eller telefon går ut till kunden. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  Leverans av pall 


  Privatperson 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg skickas dessa bandade på pall. Leveransen går in på en av Schenkers terminaler där en avisering via sms om att leveransen är på väg går ut till mottagaren. Först när mottagaren bekräftar angiven dag kommer godset levereras. Leveransen kan komma att ske mellan 07 & 17 vardagar, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Mottagaren måste vara hemma för att ta emot godset och signera fraktsedeln. Leveransen sker till gatuplan, så tätt inpå adressen som lastbilen kan parkera. 

  Företag 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg levereras dessa bandade på pall och går direkt ut till mottagaren. I vissa fall när vi anser det lämpligt aviseras mottagaren och måste då bekräfta angiven leveransdag från Schenker innan godset kan levereras. Leverans sker på vardagar och kan komma att ske mellan 07 & 17, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Fraktsedeln måste signeras vid leveransen, Schenker ställer alltså inte av gods utan signerad fraktsedel hos mottagaren. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  OBS! VIKTIG INFO 
  Glöm ej att kontrollera godset vid ankomst för att upptäcka eventuella transportskador. Synliga skador ska noteras av chauffören innan han lämnar platsen. Avemballera godset så snart som möjligt för att upptäcka eventuella dolda skador, dessa ska anmälas till MBG Sweden inom 7 dagar från mottagandet men helst omgående. Mejla till info@mbgsweden.com 

  Returer 
  Om du ångrat köpet eller av andra skäl vill returnera en vara skall detta meddelas MBG Sweden inom 30 dagar. Emballaget ska vara intakt och har du fått en leverans på pall så måste skåpet vara bandat. Vi skickar returetikett/returfraktsedlar och du bokar själv upphämtningen med Schenker den dag som passar dig. Tänk på att upphämtning sker vardagar och kan komma att ske mellan 07-17 eller inom ett mindre tidsspann beroende på postnummer.  Observera att det är kunden som står för returkostnaden. Kontakta oss på info@mbgsweden.com 
Svensk säkerhet sedan 2001

MBG Sweden har varit en ledande aktör inom säkerhetsprodukter och service sedan 2001. Men vi är inte nöjda utan arbetar med ständig förbättring.

MBG Sweden startade med en egen mission – att tänka, designa och konstruera säkerhet själva. Vi förstår våra produkter och kan ge snabb, lokal support. 

Logga in