• Servicetekniker i hela landet
 • Fri frakt
 • Sveriges ledande tillverkare
Deponeringsskåp Robur Safe II-55 i gruppen Alla produkter / Kontanthantering / Deponeringsskåp hos MBG Sweden (MBG717281)
Deponeringsskåp Robur Safe II-55

Deponeringsskåp Robur Safe II-55

22375SEK
Inkl. momsexkl. moms Fri Frakt
Deponeringsskåp Robur Safe II-55 är ett mycket omtyckt skåp för kontanthantering. Det är inte certifierat men det är konstruerat och uppbyggt enligt EN 1143-1, detta gör att det håller en mycket bra prisnivå jämfört med dem certifierade skåpen. 

Användningsområde
För placering på kontor i olika verksamheter där man hanterar kontanter, i butik, apotek, bank, restaurang etc. Används främst för deponering av dagskassa. 

Vilka värden kan förvaras i detta skåp
Rådfråga alltid med försäkringsbolaget kring vad du kan förvara för värden i detta skåp. 

Konstruktion
Skåpet är tillverkat i en fast gjuten isolering med armering. Låskolvarna säkrar dörren i stängt läge oberoende av gångjärnen. Deponeringsskåp II 55 är utrustat med ett låsbart deponeringsaggregat med fiskningsskydd för deponering av exempelvis kontanter. 

Lås
Dörren på skåpet är utrustat med ett omställbart nyckellås inklusive 2 st nycklar. Det går att utrusta med elkodlås som tillval. 

Säkerhet - förankra skåpet
Skåpet väger under 1000 kg och vi rekommenderar därför att det förankras i golvet. Skåpet är förberett för bulting med 2 hål i botten. Bult ingår. 


Artikelnummer MBG717281

Skåp

Deponeringsskåp Robur Safe II-55 +
22375SEK
Välj antal:

Tillval lås dörr

Inget Tillval +
0SEK
Välj antal:
Elkodlås Combilock Simplex Dep/VS II-III +
2125SEK
Välj antal:
Elkodlås Combilock Pro Dep/VS II-III +
2875SEK
Välj antal:

Leveransalternativ

Leverans utan inbärning +
0SEK
Välj antal:
Leverans med rak Inbärning +
2500SEK
Välj antal:
Leverans med rak inbärning och fastbultning +
3500SEK
Välj antal:


Antal:

Leverans:  1-2 arbetsdagar
Total kostnad.
22375SEK
Lägg i kundvagnen

Översikt

 • Specifikation
 • Brandsäkert: Nej
  Godkänt inbrottsskydd: Nej
  Typ av kassaskåp: Deponeringsskåp
  Fastbultning: 2 hål i botten. Bult ingår.
  Standardlås: Nyckellås
  Utvändig höjd: 770 mm
  Utvändig bredd: 480 mm
  Utvändigt djup: 480 mm
  Invändig höjd: 390 mm
  Invändig bredd: 360 mm
  Invändigt djup: 300 mm
  Volym: 42 L
  Färg: Ljusgrå RAL 9002
  Vikt: 350 kg
  Garanti: 2 år
 • Tillbehör
 • Frakt & Retur
 • Alla leveranser sker i samarbete med vår distributör DB Schenker
  Samtliga leveranser till ombud/gatuplan/godsmottagning är inkluderade i priset. 

  Leverans av paket 


  Privatperson 
  Paket med vikt på högst 20 kg skickas till ett av Schenkers ombud. Paket över 20 kg och med en vikt på högst 30 kg per kolli skickas till hemadressen, leverans kan komma att ske mellan 07-17 vardagar och kunden måste vara hemma för att signera leveransen. På vissa postnummer finns kvällsleverans tillgängligt. Kunden aviseras i god tid före leverans via sms om mobilnummer anges alternativt via telefon om endast hemnummer är tillgängligt. Kunden måste bekräfta angivet datum från Schenker alternativt komma överens om annat datum för att leveransen ska kunna ske.  

  Företag 
  Paket med en vikt om högst 30 kg per kolli skickas direkt till företaget med undantag om det är stationerat på en hemadress, då sker leveransen till ett av Schenkers ombud och en avisering via sms eller telefon går ut till kunden. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  Leverans av pall 


  Privatperson 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg skickas dessa bandade på pall. Leveransen går in på en av Schenkers terminaler där en avisering via sms om att leveransen är på väg går ut till mottagaren. Först när mottagaren bekräftar angiven dag kommer godset levereras. Leveransen kan komma att ske mellan 07 & 17 vardagar, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Mottagaren måste vara hemma för att ta emot godset och signera fraktsedeln. Leveransen sker till gatuplan, så tätt inpå adressen som lastbilen kan parkera. 

  Företag 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg levereras dessa bandade på pall och går direkt ut till mottagaren. I vissa fall när vi anser det lämpligt aviseras mottagaren och måste då bekräfta angiven leveransdag från Schenker innan godset kan levereras. Leverans sker på vardagar och kan komma att ske mellan 07 & 17, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Fraktsedeln måste signeras vid leveransen, Schenker ställer alltså inte av gods utan signerad fraktsedel hos mottagaren. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  OBS! VIKTIG INFO 
  Glöm ej att kontrollera godset vid ankomst för att upptäcka eventuella transportskador. Synliga skador ska noteras av chauffören innan han lämnar platsen. Avemballera godset så snart som möjligt för att upptäcka eventuella dolda skador, dessa ska anmälas till MBG Sweden inom 7 dagar från mottagandet men helst omgående. Mejla till info@mbgsweden.com 

  Returer 
  Om du ångrat köpet eller av andra skäl vill returnera en vara skall detta meddelas MBG Sweden inom 30 dagar. Emballaget ska vara intakt och har du fått en leverans på pall så måste skåpet vara bandat. Vi skickar returetikett/returfraktsedlar och du bokar själv upphämtningen med Schenker den dag som passar dig. Tänk på att upphämtning sker vardagar och kan komma att ske mellan 07-17 eller inom ett mindre tidsspann beroende på postnummer.  Observera att det är kunden som står för returkostnaden. Kontakta oss på info@mbgsweden.com 
Svensk säkerhet sedan 2001

MBG Sweden har varit en ledande aktör inom säkerhetsprodukter och service sedan 2001. Men vi är inte nöjda utan arbetar med ständig förbättring.

MBG Sweden startade med en egen mission – att tänka, designa och konstruera säkerhet själva. Vi förstår våra produkter och kan ge snabb, lokal support. 

Logga in