• Servicetekniker i hela landet
 • Fri frakt
 • Sveriges ledande tillverkare
Nato-Ready
Dokument & Datamediaförstörare MBG HS-8 Multi i gruppen Alla produkter / Dokumentförstörare / Dokumentförstörare Nato ready hos MBG Sweden (3079)
Dokument & Datamediaförstörare MBG HS-8 Multi
Dokument & Datamediaförstörare MBG HS-8 Multi

Dokument & Datamediaförstörare MBG HS-8 Multi

Pris på förfrågan
Dokument & Datamediaförstörare MBG HS-8 Multi är en högsäkerhetsförstörare av absolut topp klass. Den strimlar papper i säkerhetsklass P-7 och överstiger den högsta standarden 0-6 för strimling av optisk media. Den håller alltså den högsta nivån för strimling av datamedia som går att hitta på marknaden idag. Godkänd enligt Nato standard. 

Användningsområde 
Passar perfekt för det medelstora kontoret som behöver en effektiv maskin för strimling av högsäkerhetsdokument och datamedia. Maskinen förstör upp till 14 st A4 papper i minuten och upp till 1500 CD skivor i timmen. Strimlorna/partiklarna som kommer ur maskinen blir helt oläsbara även för den allra modernaste elektroniska utrustningen. Maskinen strimlar papper, CD/DVD, Blu-Ray, kreditkort, ID-kort och SIM-kort. 

Nyutvecklat skärsystem för högsta säkerhetsnivå
Den här maskinen är utrustad med ett nyframtaget skärverk som strimlar både CD/DVD och dokument i 2 omgångar. 
Storleken på restprodukten från media varierar men många av partiklarna blir efter strimling mindre än 0,5 x 0,5 mm och merparten mindre än 1 x 1 mm. Inga restprodukter blir större än 1,5 x 2 mm. Detta gör att maskinen håller den högsta möjliga nivån för strimling av optisk media som finns tillgänglig på marknaden idag. 

Dokument strimlas till partiklar med storlek 0,8 x 0,5 mm vilket motsvarar säkerhetsklass P-7 för strimling av hemliga och topphemliga dokument. 

Funktioner 
MBG HS-8 Multi är utrustad med dubbla skärsystem med knivar av kolhärdat stål. Det integrerade oljesystemet smörjer automatiskt knivarna under arbete för ökad effektivitet och hållbarhet. Den kraftfulla motorn på 2200 Watt har ett överhettningsskydd som gör en kontinuerlig drift på 24 timmar möjlig. 

Maskinen är energisnål och går in i strömsparläge så fort den inte används. Den är enkel att använda med automatiskt start och stopp funktion, maskinen stannar automatiskt när påsarna är fulla eller när dörren öppnas. Och backar automatiskt om något fastnar i knivarna. 

Utrustning
Dokument & Datamediaförstörare MBG HS-8 Multi har en separat behållare för dokument respektive datamedia. 
1 permanent säck för datamedia, 10 st miljövänliga plastpåsar för papper samt 1 st 1000 ml olja medföljer. 

Produktblad 
Ladda ner produktblad 
Artikelnummer 3079

Översikt

 • Specifikation
 • Certifiering: ISO/IEC 21964 (DIN 66399)
  Säkerhetsklass: papper: P7 datamedia: 0-7 (överstiger 0-6 1,2 mm2) T-7, E-5
  Inmatningsbredd: Datamedia 130 mm , Papper 240 mm
  Strimlingstyp: High Security Cross-Cut
  Strimlingsstorlek: Media: mindre än 1,5 x 2 mm , Papper 0,8 x 5 mm
  Hastighet: 0,15 m/sek
  Kärlvolym: Media: 65 L Papper: 90 L
  Ljudnivå: 60 dB(A)
  Motorstyrka: 2200 Watt
  Elanslutning: 230 V grenuttag
  Utvändig höjd: 930 mm
  Utvändig bredd: 600 mm
  Utvändigt djup: 480 mm
  Färg: Grå
  Vikt: 140 kg
  Garanti: 2 år
 • Tillbehör
 • Frakt & Retur
 • Alla leveranser sker i samarbete med vår distributör DB Schenker
  Samtliga leveranser till ombud/gatuplan/godsmottagning är inkluderade i priset. 

  Leverans av paket 


  Privatperson 
  Paket med vikt på högst 20 kg skickas till ett av Schenkers ombud. Paket över 20 kg och med en vikt på högst 30 kg per kolli skickas till hemadressen, leverans kan komma att ske mellan 07-17 vardagar och kunden måste vara hemma för att signera leveransen. På vissa postnummer finns kvällsleverans tillgängligt. Kunden aviseras i god tid före leverans via sms om mobilnummer anges alternativt via telefon om endast hemnummer är tillgängligt. Kunden måste bekräfta angivet datum från Schenker alternativt komma överens om annat datum för att leveransen ska kunna ske.  

  Företag 
  Paket med en vikt om högst 30 kg per kolli skickas direkt till företaget med undantag om det är stationerat på en hemadress, då sker leveransen till ett av Schenkers ombud och en avisering via sms eller telefon går ut till kunden. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  Leverans av pall 


  Privatperson 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg skickas dessa bandade på pall. Leveransen går in på en av Schenkers terminaler där en avisering via sms om att leveransen är på väg går ut till mottagaren. Först när mottagaren bekräftar angiven dag kommer godset levereras. Leveransen kan komma att ske mellan 07 & 17 vardagar, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Mottagaren måste vara hemma för att ta emot godset och signera fraktsedeln. Leveransen sker till gatuplan, så tätt inpå adressen som lastbilen kan parkera. 

  Företag 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg levereras dessa bandade på pall och går direkt ut till mottagaren. I vissa fall när vi anser det lämpligt aviseras mottagaren och måste då bekräfta angiven leveransdag från Schenker innan godset kan levereras. Leverans sker på vardagar och kan komma att ske mellan 07 & 17, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Fraktsedeln måste signeras vid leveransen, Schenker ställer alltså inte av gods utan signerad fraktsedel hos mottagaren. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  OBS! VIKTIG INFO 
  Glöm ej att kontrollera godset vid ankomst för att upptäcka eventuella transportskador. Synliga skador ska noteras av chauffören innan han lämnar platsen. Avemballera godset så snart som möjligt för att upptäcka eventuella dolda skador, dessa ska anmälas till MBG Sweden inom 7 dagar från mottagandet men helst omgående. Mejla till info@mbgsweden.com 

  Returer 
  Om du ångrat köpet eller av andra skäl vill returnera en vara skall detta meddelas MBG Sweden inom 30 dagar. Emballaget ska vara intakt och har du fått en leverans på pall så måste skåpet vara bandat. Vi skickar returetikett/returfraktsedlar och du bokar själv upphämtningen med Schenker den dag som passar dig. Tänk på att upphämtning sker vardagar och kan komma att ske mellan 07-17 eller inom ett mindre tidsspann beroende på postnummer.  Observera att det är kunden som står för returkostnaden. Kontakta oss på info@mbgsweden.com 
Svensk säkerhet sedan 2001

MBG Sweden har varit en ledande aktör inom säkerhetsprodukter och service sedan 2001. Men vi är inte nöjda utan arbetar med ständig förbättring.

MBG Sweden startade med en egen mission – att tänka, designa och konstruera säkerhet själva. Vi förstår våra produkter och kan ge snabb, lokal support. 

Få prisuppgift

Dokument & Datamediaförstörare MBG HS-8 Multi

Logga in