• Servicetekniker i hela landet
 • Fri frakt
 • Sveriges ledande tillverkare
Nato-Ready
Dokumentförstörare MBG 310 TS HD HS-6 i gruppen Alla produkter / Dokumentförstörare / Dokumentförstörare Nato ready hos MBG Sweden (3032)
Dokumentförstörare MBG 310 TS HD HS-6
Dokumentförstörare MBG 310 TS HD HS-6
Dokumentförstörare MBG 310 TS HD HS-6

Dokumentförstörare MBG 310 TS HD HS-6

45600SEK
Inkl. momsexkl. moms Fri Frakt
Dokumentförstörare MBG 310 TS HD HS-6 är en högsäkerhetsförstörare i säkerhetsklass P-7 med en extremt kraftfull motor som kan strimla 1 papper i 20 000 bitar, den strimlar även genomskinliga material. 

Användningsområde 
Passar utmärkt för medelstora och stora kontor i olika verksamheter som ställer höga krav på dokumentförstöraren. Maskinen lämpar sig för att förstöra "hemliga" och "topphemliga" dokument. Den är mycket lättanvänd tack vare touchscreen panelen. Enkel att flytta till önskad plats då den är monterad på hjul.  

Säkerhetsklass
Den här dokumentförstöraren har säkerhetsklass P-7 & F-3 enligt ISO/IEC 21964 (DIN66399) och är CE märkt för säker användning. Maskinen är godkänd enligt Nato standard. 

Funktioner 
MBG 310 TS HD HS-6 är utrustad med en modern touch screen skärm som gör användningen väldigt okomplicerad, alla kontroller aktiveras genom att bara vidröra vid panelen. Den kraftfulla motorn på 2600 Watt har ett överhettningsskydd som gör en kontinuerlig drift på 24h möjlig. Maskinen är utrustad med ett kraftigt kedjedrivsystem med metallväxlar, skärknivarna är av kolhärdat stål. Det automatiska oljesystemet gör att knivarna ständigt smörjs in under användning för bättre effektivitet och ökad livslängd. 

Utrustad med automatisk start och stoppfunktion via sensorer vid inmatning av papper och automatisk backfunktion som underlättar vid eventuella pappersstopp. Maskinen stängs automatiskt av vid öppning av dörr eller när avfallspåsen är full. Energy Smart System gör att dokumentförstöraren automatiskt går ner i energisparläge när den inte används och den stängs av när den inte varit i bruk på 4 timmar.

Utrustning
10 st miljövänliga avfallssäckar och 1 st 1000 ml flaska med olja medföljer.

Produktblad 
Ladda ner produktblad
Artikelnummer 3032
 
Leverans:  3-4 veckor
Total kostnad.
45600SEK
Lägg i kundvagnen

Översikt

 • Specifikation
 • Certifiering: ISO/IEC 21964 (DIN 66399)
  Säkerhetsklass: P7 F3
  Inmatningsbredd: 310 mm
  Inmatningskapacitet (A4 70g): 12 st
  Inmatningskapacitet (A4 80g): 10 st
  Strimlingstyp: High Security Cross-Cut
  Strimlingsstorlek: 1 x 5 mm
  Hastighet: 0,1 m/sek
  Kärlvolym: 150 L
  Ljudnivå: 60 dB(A)
  Motorstyrka: 2600 Watt
  Elanslutning: 230 V grenuttag
  Utvändig höjd: 1070 mm
  Utvändig bredd: 530 mm
  Utvändigt djup: 430 mm
  Färg: Grå
  Vikt: 92 kg
  Garanti: 2 år
 • Tillbehör
 • Frakt & Retur
 • Alla leveranser sker i samarbete med vår distributör DB Schenker
  Samtliga leveranser till ombud/gatuplan/godsmottagning är inkluderade i priset. 

  Leverans av paket 


  Privatperson 
  Paket med vikt på högst 20 kg skickas till ett av Schenkers ombud. Paket över 20 kg och med en vikt på högst 30 kg per kolli skickas till hemadressen, leverans kan komma att ske mellan 07-17 vardagar och kunden måste vara hemma för att signera leveransen. På vissa postnummer finns kvällsleverans tillgängligt. Kunden aviseras i god tid före leverans via sms om mobilnummer anges alternativt via telefon om endast hemnummer är tillgängligt. Kunden måste bekräfta angivet datum från Schenker alternativt komma överens om annat datum för att leveransen ska kunna ske.  

  Företag 
  Paket med en vikt om högst 30 kg per kolli skickas direkt till företaget med undantag om det är stationerat på en hemadress, då sker leveransen till ett av Schenkers ombud och en avisering via sms eller telefon går ut till kunden. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  Leverans av pall 


  Privatperson 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg skickas dessa bandade på pall. Leveransen går in på en av Schenkers terminaler där en avisering via sms om att leveransen är på väg går ut till mottagaren. Först när mottagaren bekräftar angiven dag kommer godset levereras. Leveransen kan komma att ske mellan 07 & 17 vardagar, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Mottagaren måste vara hemma för att ta emot godset och signera fraktsedeln. Leveransen sker till gatuplan, så tätt inpå adressen som lastbilen kan parkera. 

  Företag 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg levereras dessa bandade på pall och går direkt ut till mottagaren. I vissa fall när vi anser det lämpligt aviseras mottagaren och måste då bekräfta angiven leveransdag från Schenker innan godset kan levereras. Leverans sker på vardagar och kan komma att ske mellan 07 & 17, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Fraktsedeln måste signeras vid leveransen, Schenker ställer alltså inte av gods utan signerad fraktsedel hos mottagaren. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  OBS! VIKTIG INFO 
  Glöm ej att kontrollera godset vid ankomst för att upptäcka eventuella transportskador. Synliga skador ska noteras av chauffören innan han lämnar platsen. Avemballera godset så snart som möjligt för att upptäcka eventuella dolda skador, dessa ska anmälas till MBG Sweden inom 7 dagar från mottagandet men helst omgående. Mejla till info@mbgsweden.com 

  Returer 
  Om du ångrat köpet eller av andra skäl vill returnera en vara skall detta meddelas MBG Sweden inom 30 dagar. Emballaget ska vara intakt och har du fått en leverans på pall så måste skåpet vara bandat. Vi skickar returetikett/returfraktsedlar och du bokar själv upphämtningen med Schenker den dag som passar dig. Tänk på att upphämtning sker vardagar och kan komma att ske mellan 07-17 eller inom ett mindre tidsspann beroende på postnummer.  Observera att det är kunden som står för returkostnaden. Kontakta oss på info@mbgsweden.com 
Svensk säkerhet sedan 2001

MBG Sweden har varit en ledande aktör inom säkerhetsprodukter och service sedan 2001. Men vi är inte nöjda utan arbetar med ständig förbättring.

MBG Sweden startade med en egen mission – att tänka, designa och konstruera säkerhet själva. Vi förstår våra produkter och kan ge snabb, lokal support. 

Logga in