• Servicetekniker i hela landet
 • Fri frakt
 • Sveriges ledande tillverkare
Nato-Ready
Dokumentförstörare MBG 310 TS HS-6 i gruppen Alla produkter / Dokumentförstörare / Dokumentförstörare Nato ready hos MBG Sweden (MBG3012)
Dokumentförstörare MBG 310 TS HS-6
Dokumentförstörare MBG 310 TS HS-6
Dokumentförstörare MBG 310 TS HS-6
Dokumentförstörare MBG 310 TS HS-6

Dokumentförstörare MBG 310 TS HS-6

36250SEK
Inkl. momsexkl. moms Fri Frakt
Dokumentförstörare MBG 310 TS HS-6 strimlar dokument i säkerhetsklass P-7. En högsäkerhetsförstörare av absolut toppkvalité. 

Användningsområde 
Passar till medelstora och stora kontor som hanterar sekrettsbelagda/hemliga dokument. Maskinen är med sin touchscreen panel mycket enkel att använda. Den är monterad på hjul och är därför smidig att flytta till önskad plats. 

Säkerhetsklassad 
Maskinen är certifierad enligt ISO/IEC 21964 (DIN66399) i säkerhetsklass P-7, F-3. CE märkt, godkänd enligt Nato standard. 

Funktioner 
MBG 310 TS HS-6 är tillverkad med en rad smarta funktioner. Automatisk start & stoppfunktion via sensorer, automatisk backfunktion om papper skulle fastna. Säkerhetsstopp vid full avfallspåse/öppen dörr.  Med"energy smart system" går maskinen ner i energisparläge om den inte arbetar på 8 sekunder och den stängs automatiskt av om den inte används på 4 timmar. 

Skärknivarna av kolhärdat stål smörjs automatiskt in under användning tack vare det automatiska oljesystemet, detta ökar både effektiviteten och livslängden. Det kraftiga kedjedrivssystemet gör maskinen extra kraftfull, pålitlig och beständig för slitage. 

Utrustning
10 st miljövänliga avfallssäckar och 1 st 1000 ml flaska med olja medföljer.

Produktblad
Ladda ner produktblad
Artikelnummer MBG3012

Dokumentförstörare

Dokumentförstörare MBG 310 TS HS-6 +
36250SEK
Välj antal:

Leveransalternativ

Leverans utan inbärning +
0SEK
Välj antal:
Leverans med rak Inbärning +
1750SEK
Välj antal:Antal:

Leverans:  3-4 veckor
Total kostnad.
36250SEK
Lägg i kundvagnen

Översikt

 • Specifikation
 • Certifiering: ISO/IEC 21964 (DIN 66399)
  Säkerhetsklass: P-7, F-3
  Inmatningsbredd: 310 mm
  Strimlingstyp: High Security Cross-Cut
  Strimlingsstorlek: 0,8 x 5 mm
  Hastighet: 0,08 m/sek
  Kärlvolym: 150 L
  Ljudnivå: 57-58 dB (A)
  Motorstyrka: 920 Watt
  Elanslutning: 230 V grenuttag
  Utvändig höjd: 960 mm
  Utvändig bredd: 530 mm
  Utvändigt djup: 430 mm
  Övrigt: NSA EPL Listad
  Färg: Grå
  Vikt: 58 kg
  Garanti: 2år
 • Tillbehör
 • Frakt & Retur
 • Alla leveranser sker i samarbete med vår distributör DB Schenker
  Samtliga leveranser till ombud/gatuplan/godsmottagning är inkluderade i priset. 

  Leverans av paket 


  Privatperson 
  Paket med vikt på högst 20 kg skickas till ett av Schenkers ombud. Paket över 20 kg och med en vikt på högst 30 kg per kolli skickas till hemadressen, leverans kan komma att ske mellan 07-17 vardagar och kunden måste vara hemma för att signera leveransen. På vissa postnummer finns kvällsleverans tillgängligt. Kunden aviseras i god tid före leverans via sms om mobilnummer anges alternativt via telefon om endast hemnummer är tillgängligt. Kunden måste bekräfta angivet datum från Schenker alternativt komma överens om annat datum för att leveransen ska kunna ske.  

  Företag 
  Paket med en vikt om högst 30 kg per kolli skickas direkt till företaget med undantag om det är stationerat på en hemadress, då sker leveransen till ett av Schenkers ombud och en avisering via sms eller telefon går ut till kunden. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  Leverans av pall 


  Privatperson 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg skickas dessa bandade på pall. Leveransen går in på en av Schenkers terminaler där en avisering via sms om att leveransen är på väg går ut till mottagaren. Först när mottagaren bekräftar angiven dag kommer godset levereras. Leveransen kan komma att ske mellan 07 & 17 vardagar, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Mottagaren måste vara hemma för att ta emot godset och signera fraktsedeln. Leveransen sker till gatuplan, så tätt inpå adressen som lastbilen kan parkera. 

  Företag 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg levereras dessa bandade på pall och går direkt ut till mottagaren. I vissa fall när vi anser det lämpligt aviseras mottagaren och måste då bekräfta angiven leveransdag från Schenker innan godset kan levereras. Leverans sker på vardagar och kan komma att ske mellan 07 & 17, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Fraktsedeln måste signeras vid leveransen, Schenker ställer alltså inte av gods utan signerad fraktsedel hos mottagaren. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  OBS! VIKTIG INFO 
  Glöm ej att kontrollera godset vid ankomst för att upptäcka eventuella transportskador. Synliga skador ska noteras av chauffören innan han lämnar platsen. Avemballera godset så snart som möjligt för att upptäcka eventuella dolda skador, dessa ska anmälas till MBG Sweden inom 7 dagar från mottagandet men helst omgående. Mejla till info@mbgsweden.com 

  Returer 
  Om du ångrat köpet eller av andra skäl vill returnera en vara skall detta meddelas MBG Sweden inom 30 dagar. Emballaget ska vara intakt och har du fått en leverans på pall så måste skåpet vara bandat. Vi skickar returetikett/returfraktsedlar och du bokar själv upphämtningen med Schenker den dag som passar dig. Tänk på att upphämtning sker vardagar och kan komma att ske mellan 07-17 eller inom ett mindre tidsspann beroende på postnummer.  Observera att det är kunden som står för returkostnaden. Kontakta oss på info@mbgsweden.com 
Svensk säkerhet sedan 2001

MBG Sweden har varit en ledande aktör inom säkerhetsprodukter och service sedan 2001. Men vi är inte nöjda utan arbetar med ständig förbättring.

MBG Sweden startade med en egen mission – att tänka, designa och konstruera säkerhet själva. Vi förstår våra produkter och kan ge snabb, lokal support. 

Logga in