• Servicetekniker i hela landet
 • Fri frakt
 • Sveriges ledande tillverkare
Dokumentförstörare MBG 410 TS C4 i gruppen Alla produkter / Dokumentförstörare / Dokumentförstörare säkerhetsklass P-4 hos MBG Sweden (3043)
Dokumentförstörare MBG 410 TS C4
Dokumentförstörare MBG 410 TS C4
Dokumentförstörare MBG 410 TS C4

Dokumentförstörare MBG 410 TS C4

28000SEK
Inkl. momsexkl. moms Fri Frakt
Dokumentförstörare MBG 410 TS C4 är den största i serien av dokumentförstörare i säkerhetsklass P-4. En maskin med en kraftfull motor som snabbt strimlar stora mängder sekretessbelagda dokument.

Upptäck hela vårt sortiment av dokumentförstörare här.

Användningsområde 
Det bästa valet för stora och medelstora kontor i olika verksamheter som är i behov av en maskin som kan strimla ett stort antal papper åt gången. Förutom papper kan knivarna även strimla exempelvis kreditkort och film. Maskinen är utrustad med modern touch screen skärm vilket gör den väldigt enkel att använda. Den är monterad på hjul för att smidigt kunna flyttas till önskad plats. 

Säkerhetsklass
Den här dokumentförstöraren har säkerhetsklass P-4, O-3, T-4, E-3 och F-1 enligt ISO/IEC 21964 (DIN66399).

Funktioner 
MBG 410 TS C4 har en kraftfull motor med en styrka på 2000 Watt med överhettningsskydd som gör en kontinuerlig drift på 24h möjlig. Maskinen är utrustad med ett rejält kedjedrivsystem med metallväxlar. Skärknivarna är av kolhärdat stål och klarar av att strimla upp till 56 st papper åt gången. Med "automatic oiling system" smörjs knivarna automatiskt under användning för ökad effektivitet och livslängd. 

Dokumentförstöraren är utrustad med automatisk start och stoppfunktion via sensorer vid inmatning av papper och automatisk backfunktion som underlättar vid eventuella pappersstopp. Maskinen stängs automatiskt av vid öppning av dörr eller när avfallspåsen är full. Energy Smart System gör att dokumentförstöraren automatiskt går ner i energisparläge när den inte används och den stängs av om den inte använts på 4 timmar.

Utrustning
10 st miljövänliga avfallssäckar och 1 st 125 ml flaska med olja medföljer.
Artikelnummer 3043
 
Leverans:  3-4 veckor
Total kostnad.
28000SEK
Lägg i kundvagnen

Översikt

 • Specifikation
 • Certifiering: ISO/IEC 21964 (DIN 66399)
  Säkerhetsklass: P-4 O-3 T-4 E-3 F-1
  Inmatningsbredd: 410 mm
  Inmatningskapacitet (A4 70g): 54-56 st
  Inmatningskapacitet (A4 80g): 48-50 st
  Strimlingstyp: Cross cut
  Strimlingsstorlek: 3,9 x 40 mm
  Hastighet: 62-63 dB(A)
  Kärlvolym: 205 L
  Ljudnivå: 62-63 dB(A)
  Motorstyrka: 2000 Watt
  Elanslutning: 230 V grenuttag
  Utvändig höjd: 1040 mm
  Utvändig bredd: 600 mm
  Utvändigt djup: 480 mm
  Färg: Grå
  Vikt: 112 kg
  Garanti: 2 år
 • Tillbehör
 • Frakt & Retur
 • Alla leveranser sker i samarbete med vår distributör DB Schenker
  Samtliga leveranser till ombud/gatuplan/godsmottagning är inkluderade i priset. 

  Leverans av paket 


  Privatperson 
  Paket med vikt på högst 20 kg skickas till ett av Schenkers ombud. Paket över 20 kg och med en vikt på högst 30 kg per kolli skickas till hemadressen, leverans kan komma att ske mellan 07-17 vardagar och kunden måste vara hemma för att signera leveransen. På vissa postnummer finns kvällsleverans tillgängligt. Kunden aviseras i god tid före leverans via sms om mobilnummer anges alternativt via telefon om endast hemnummer är tillgängligt. Kunden måste bekräfta angivet datum från Schenker alternativt komma överens om annat datum för att leveransen ska kunna ske.  

  Företag 
  Paket med en vikt om högst 30 kg per kolli skickas direkt till företaget med undantag om det är stationerat på en hemadress, då sker leveransen till ett av Schenkers ombud och en avisering via sms eller telefon går ut till kunden. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  Leverans av pall 


  Privatperson 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg skickas dessa bandade på pall. Leveransen går in på en av Schenkers terminaler där en avisering via sms om att leveransen är på väg går ut till mottagaren. Först när mottagaren bekräftar angiven dag kommer godset levereras. Leveransen kan komma att ske mellan 07 & 17 vardagar, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Mottagaren måste vara hemma för att ta emot godset och signera fraktsedeln. Leveransen sker till gatuplan, så tätt inpå adressen som lastbilen kan parkera. 

  Företag 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg levereras dessa bandade på pall och går direkt ut till mottagaren. I vissa fall när vi anser det lämpligt aviseras mottagaren och måste då bekräfta angiven leveransdag från Schenker innan godset kan levereras. Leverans sker på vardagar och kan komma att ske mellan 07 & 17, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Fraktsedeln måste signeras vid leveransen, Schenker ställer alltså inte av gods utan signerad fraktsedel hos mottagaren. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  OBS! VIKTIG INFO 
  Glöm ej att kontrollera godset vid ankomst för att upptäcka eventuella transportskador. Synliga skador ska noteras av chauffören innan han lämnar platsen. Avemballera godset så snart som möjligt för att upptäcka eventuella dolda skador, dessa ska anmälas till MBG Sweden inom 7 dagar från mottagandet men helst omgående. Mejla till info@mbgsweden.com 

  Returer 
  Om du ångrat köpet eller av andra skäl vill returnera en vara skall detta meddelas MBG Sweden inom 30 dagar. Emballaget ska vara intakt och har du fått en leverans på pall så måste skåpet vara bandat. Vi skickar returetikett/returfraktsedlar och du bokar själv upphämtningen med Schenker den dag som passar dig. Tänk på att upphämtning sker vardagar och kan komma att ske mellan 07-17 eller inom ett mindre tidsspann beroende på postnummer.  Observera att det är kunden som står för returkostnaden. Kontakta oss på info@mbgsweden.com 
Svensk säkerhet sedan 2001

MBG Sweden har varit en ledande aktör inom säkerhetsprodukter och service sedan 2001. Men vi är inte nöjda utan arbetar med ständig förbättring.

MBG Sweden startade med en egen mission – att tänka, designa och konstruera säkerhet själva. Vi förstår våra produkter och kan ge snabb, lokal support. 

Logga in