• Servicetekniker i hela landet
 • Fri frakt
 • Sveriges ledande tillverkare
Dokumentförstörare MBG Hybrid-S i gruppen Alla produkter / Dokumentförstörare / Dokumentförstörare säkerhetsklass P-4 hos MBG Sweden (3045)
Dokumentförstörare MBG Hybrid-S
Dokumentförstörare MBG Hybrid-S
Dokumentförstörare MBG Hybrid-S
Dokumentförstörare MBG Hybrid-S

Dokumentförstörare MBG Hybrid-S

4900SEK / 3400SEK
Inkl. momsexkl. moms Fri Frakt
Dokumentförstörare MBG Hybrid-S är en smart liten maskin som strimlar upp till 15 % av pappren med sparad energi och därmed minskar strömförbrukningen. Den förstör upp till 14 st A4 papper åt gången och klarar även av att förstöra andra material som kreditkort med chip, mikrofilm och folie. Maskinen har säkerhetsklass P-4. 

Användningsområde
Passar utmärkt för användning på det mindre kontoret, med sin snygga stilrena design kan den stå framme och behöver inte gömmas undan i postrummet. Den är liten och smidig och kan enkelt placeras under exempelvis skrivbordet och är även lätt att flytta runt då den enbart väger 9 kg.  

Funktioner 
MBG Hybrid-S förstör upp till 14 st papper åt gången. Med hybrid teknologin lagrar den energi och kan på så vis strimla upp till 15 % av materialen med lagrad el och minskar därmed strömförbrukningen. Motorn klarar 24 h kontinuerlig drift utan överhettning, i stand by läge förbrukas ingen ström. Maskinen startas automatiskt när man för in material, den stannar och går över till stand by läge när den är klar. Den stannar automatiskt när avfallstunnan är full. Utrustad med transparent fönster med LED belysning som gör att man hela tiden kan se avfallsnivån inuti maskinen. Knivarna är kolhärdade och klarar gem och häftklamrar som blivit kvar på/mellan pappren. 

Miljövänlig
Förutom att denna maskin  är energisnål behöver heller inga avfallspåsar i plast användas då det ingår en avfallstunna.
Artikelnummer 3045
 
Leverans:  1-2 arbetsdagar
Total kostnad.
4900SEK / 3400SEK
Lägg i kundvagnen

Översikt

 • Specifikation
 • Certifiering: ISO/IEC 21964 (DIN66399)
  Säkerhetsklass: P-4 T-4 E-3 F-1
  Inmatningsbredd: 230 mm
  Inmatningskapacitet (A4 70g): 12-14 st
  Inmatningskapacitet (A4 80g): 10-12 st
  Strimlingstyp: Cross cut
  Strimlingsstorlek: 3,5 x 40 mm
  Hastighet: 0,035 m/sek
  Kärlvolym: 30 L
  Ljudnivå: 55 dB(A)
  Motorstyrka: 250 Watt
  Elanslutning: 230 V grenuttag
  Utvändig höjd: 500 mm
  Utvändig bredd: 370 mm
  Utvändigt djup: 260 mm
  Färg: Vit
  Vikt: 9 kg
  Garanti: 2 år
 • Tillbehör
 • Frakt & Retur
 • Alla leveranser sker i samarbete med vår distributör DB Schenker
  Samtliga leveranser till ombud/gatuplan/godsmottagning är inkluderade i priset. 

  Leverans av paket 


  Privatperson 
  Paket med vikt på högst 20 kg skickas till ett av Schenkers ombud. Paket över 20 kg och med en vikt på högst 30 kg per kolli skickas till hemadressen, leverans kan komma att ske mellan 07-17 vardagar och kunden måste vara hemma för att signera leveransen. På vissa postnummer finns kvällsleverans tillgängligt. Kunden aviseras i god tid före leverans via sms om mobilnummer anges alternativt via telefon om endast hemnummer är tillgängligt. Kunden måste bekräfta angivet datum från Schenker alternativt komma överens om annat datum för att leveransen ska kunna ske.  

  Företag 
  Paket med en vikt om högst 30 kg per kolli skickas direkt till företaget med undantag om det är stationerat på en hemadress, då sker leveransen till ett av Schenkers ombud och en avisering via sms eller telefon går ut till kunden. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  Leverans av pall 


  Privatperson 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg skickas dessa bandade på pall. Leveransen går in på en av Schenkers terminaler där en avisering via sms om att leveransen är på väg går ut till mottagaren. Först när mottagaren bekräftar angiven dag kommer godset levereras. Leveransen kan komma att ske mellan 07 & 17 vardagar, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Mottagaren måste vara hemma för att ta emot godset och signera fraktsedeln. Leveransen sker till gatuplan, så tätt inpå adressen som lastbilen kan parkera. 

  Företag 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg levereras dessa bandade på pall och går direkt ut till mottagaren. I vissa fall när vi anser det lämpligt aviseras mottagaren och måste då bekräfta angiven leveransdag från Schenker innan godset kan levereras. Leverans sker på vardagar och kan komma att ske mellan 07 & 17, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Fraktsedeln måste signeras vid leveransen, Schenker ställer alltså inte av gods utan signerad fraktsedel hos mottagaren. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  OBS! VIKTIG INFO 
  Glöm ej att kontrollera godset vid ankomst för att upptäcka eventuella transportskador. Synliga skador ska noteras av chauffören innan han lämnar platsen. Avemballera godset så snart som möjligt för att upptäcka eventuella dolda skador, dessa ska anmälas till MBG Sweden inom 7 dagar från mottagandet men helst omgående. Mejla till info@mbgsweden.com 

  Returer 
  Om du ångrat köpet eller av andra skäl vill returnera en vara skall detta meddelas MBG Sweden inom 30 dagar. Emballaget ska vara intakt och har du fått en leverans på pall så måste skåpet vara bandat. Vi skickar returetikett/returfraktsedlar och du bokar själv upphämtningen med Schenker den dag som passar dig. Tänk på att upphämtning sker vardagar och kan komma att ske mellan 07-17 eller inom ett mindre tidsspann beroende på postnummer.  Observera att det är kunden som står för returkostnaden. Kontakta oss på info@mbgsweden.com 
Svensk säkerhet sedan 2001

MBG Sweden har varit en ledande aktör inom säkerhetsprodukter och service sedan 2001. Men vi är inte nöjda utan arbetar med ständig förbättring.

MBG Sweden startade med en egen mission – att tänka, designa och konstruera säkerhet själva. Vi förstår våra produkter och kan ge snabb, lokal support. 

Logga in