• Servicetekniker i hela landet
 • Fri frakt
 • Sveriges ledande tillverkare
Dokumentskåp MBG 1300-2 kodlås i gruppen Alla produkter / Dokumentskåp hos MBG Sweden (MBG5059)
Dokumentskåp MBG 1300-2 kodlås
Dokumentskåp MBG 1300-2 kodlås

Dokumentskåp MBG 1300-2 kodlås

12190SEK
Inkl. momsexkl. moms Fri Frakt
Dokumentskåp MBG 1300-2 skyddar dokument mot brand i minst 2 timmar och är därmed godkänt för förvaring av bland annat personalakter. Ett prisvärt och mycket omtyckt skåp. 

Användningsområde
Skåpet är tänkt för placering på kontor eller i hemmet där det ger ett brandskydd för dokument som affärshandlingar, kontrakt, bokföringsmaterial etc.

Inredning
Skåpet är utrustat med 3 st flyttbara hyllor och 1 utdragbar låsbar låda i botten. Här finns plats för totalt 14 stående pärmar och ytterligare ett antal liggandes på en hylla. Den låsbara lådan är möjlig att montera bort och kan därmed ge plats för ytterligare en rad med stående pärmar. 

Certifiering, brandklass
Skåpet har brandskydd 120P enligt NT Fire 017 och är testat och certifierat på Sveriges provnings och forskningsinstitut. 120 P betyder att skåpet är testat för att skydda papper mot brand i minst 120 min vid temperaturer på upp till 1049 grader. 

Elkodlås 
MBG1300-2 är ett stöldfördöjande skåp som är utrustat med ett elektroniskt kodlås.
Artikelnummer MBG5059

Skåp

Dokumentskåp MBG 1300-2 kodlås +
12190SEK
Välj antal:

Tillbehör

Inget Tillval +
0SEK
Välj antal:
Nyckelskena 13 krok +
300SEK
Välj antal:

Leveransalternativ

Leverans utan inbärning +
0SEK
Välj antal:
Leverans med rak Inbärning +
2500SEK
Välj antal:


Antal:

Leverans:  1-2 arbetsdagar
Total kostnad.
12190SEK
Lägg i kundvagnen

Översikt

 • Specifikation
 • Brandklass: 120P
  Brandsäkert: Ja
  Certifiering: NT Fire 017
  Godkänt inbrottsskydd: Nej
  Stöldskyddsklass: Stöldfördröjande
  Typ av kassaskåp: Dokumentskåp
  Fastbultning: Inga hål
  Standardlås: Kodlås
  Utvändig höjd: 1230 mm
  Utvändig bredd: 610 mm
  Utvändigt djup: 630 mm
  Invändig höjd: 1050 mm
  Invändig bredd: 430 mm
  Invändigt djup: 376 mm
  Volym: 170 L
  Standardinredning : 3 st hyllor & 1 låsbar låda
  Färg: Beige
  Vikt: 303 kg
  Garanti: 2år
 • Tillbehör
 • Frakt & Retur
 • Alla leveranser sker i samarbete med vår distributör DB Schenker
  Samtliga leveranser till ombud/gatuplan/godsmottagning är inkluderade i priset. 

  Leverans av paket 


  Privatperson 
  Paket med vikt på högst 20 kg skickas till ett av Schenkers ombud. Paket över 20 kg och med en vikt på högst 30 kg per kolli skickas till hemadressen, leverans kan komma att ske mellan 07-17 vardagar och kunden måste vara hemma för att signera leveransen. På vissa postnummer finns kvällsleverans tillgängligt. Kunden aviseras i god tid före leverans via sms om mobilnummer anges alternativt via telefon om endast hemnummer är tillgängligt. Kunden måste bekräfta angivet datum från Schenker alternativt komma överens om annat datum för att leveransen ska kunna ske.  

  Företag 
  Paket med en vikt om högst 30 kg per kolli skickas direkt till företaget med undantag om det är stationerat på en hemadress, då sker leveransen till ett av Schenkers ombud och en avisering via sms eller telefon går ut till kunden. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  Leverans av pall 


  Privatperson 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg skickas dessa bandade på pall. Leveransen går in på en av Schenkers terminaler där en avisering via sms om att leveransen är på väg går ut till mottagaren. Först när mottagaren bekräftar angiven dag kommer godset levereras. Leveransen kan komma att ske mellan 07 & 17 vardagar, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Mottagaren måste vara hemma för att ta emot godset och signera fraktsedeln. Leveransen sker till gatuplan, så tätt inpå adressen som lastbilen kan parkera. 

  Företag 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg levereras dessa bandade på pall och går direkt ut till mottagaren. I vissa fall när vi anser det lämpligt aviseras mottagaren och måste då bekräfta angiven leveransdag från Schenker innan godset kan levereras. Leverans sker på vardagar och kan komma att ske mellan 07 & 17, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Fraktsedeln måste signeras vid leveransen, Schenker ställer alltså inte av gods utan signerad fraktsedel hos mottagaren. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  OBS! VIKTIG INFO 
  Glöm ej att kontrollera godset vid ankomst för att upptäcka eventuella transportskador. Synliga skador ska noteras av chauffören innan han lämnar platsen. Avemballera godset så snart som möjligt för att upptäcka eventuella dolda skador, dessa ska anmälas till MBG Sweden inom 7 dagar från mottagandet men helst omgående. Mejla till info@mbgsweden.com 

  Returer 
  Om du ångrat köpet eller av andra skäl vill returnera en vara skall detta meddelas MBG Sweden inom 30 dagar. Emballaget ska vara intakt och har du fått en leverans på pall så måste skåpet vara bandat. Vi skickar returetikett/returfraktsedlar och du bokar själv upphämtningen med Schenker den dag som passar dig. Tänk på att upphämtning sker vardagar och kan komma att ske mellan 07-17 eller inom ett mindre tidsspann beroende på postnummer.  Observera att det är kunden som står för returkostnaden. Kontakta oss på info@mbgsweden.com 
Svensk säkerhet sedan 2001

MBG Sweden har varit en ledande aktör inom säkerhetsprodukter och service sedan 2001. Men vi är inte nöjda utan arbetar med ständig förbättring.

MBG Sweden startade med en egen mission – att tänka, designa och konstruera säkerhet själva. Vi förstår våra produkter och kan ge snabb, lokal support. 

Logga in