• Servicetekniker i hela landet
 • Fri frakt
 • Sveriges ledande tillverkare
Dokumentskåp Robur Safe RBD C300D i gruppen Alla produkter / Dokumentskåp hos MBG Sweden (MBG333143)
Dokumentskåp Robur Safe RBD C300D
Dokumentskåp Robur Safe RBD C300D

Dokumentskåp Robur Safe RBD C300D

29375SEK
Inkl. momsexkl. moms Fri Frakt

I dokumentskåp Robur Safe RBD C300D finns plats för hela 60 st stående pärmar. Det skyddar papper mot brand i minst 120 min och är godkänt för förvaring av exempelvis personalakter. 

Användningsområde
Används för säker och brandskyddad förvaring av främst olika typer av dokument på kontor i en mängd olika branscher som inom sjukvården, hotell, butik, statliga myndigheter etc. 

Brandskydd - står emot brand i minst 120 min 
Skåpet är certifierat enligt NT Fire 017, brandklass 120P. Det betyder att skåpet är testat för att skydda papper mot brand i minst 120 min vid temperaturer på upp till 1049 grader. Brandisolerat med en fast, gjuten massa för hög isolerande verkan. 

Elkodlås - kom ifrån nyckelhantering 
Detta är ett stöldfördröjande skåp utrustat med ett användarvänligt elektronisk kodlås med 1 användarkod och 1 masterkod. Låset drivs av ett AAA batteri som enkelt byts ut på utsidan av låset. OBS! batteri medföljer ej

Funktionalitet - anpassa inredning efter behov
RBD C300D är som standard inrett med 4 st hyllor men går att utrusta efter behov. Vill man förvara hängmappar i skåpet går det att köpa till utdragbara hängmappsramar som vi monterar före leverans, om man har behov av en säker förvaring inuti skåpet finns våra låsbara fack att köpa som tillbehör. Skåpet står på socklar och är därför möjligt att flytta med en palltruck till önskad plats om det behovet uppstår. 

Säkerhet
Skåpet går inte att förankra men det är otympligt och tungt med sina 470 kg och inget man bär iväg med i första taget. 

Artikelnummer MBG333143

Tillbehör

Inget Tillbehör +
0
Nyckelskena 13 krok +
300SEK
Välj antal:
Utdragbar hängmappsram Robur Safe dokumentskåp RBD C300D +
2500SEK
Välj antal:
Låsbart dubbelfack 155 mm RBD C300D +
2625SEK
Välj antal:
Extra hylla Robur Safe dokumentskåp RBD C300D +
720SEK
Välj antal:

Tillbehör

Inget Tillval +
0SEK
Välj antal:
Nyckelskena 13 krok +
300SEK
Välj antal:
Extra hylla Robur Safe dokumentskåp RBD C300D +
720SEK
Välj antal:
Utdragbar hängmappsram Robur Safe dokumentskåp RBD C300D +
2500SEK
Välj antal:
Låsbart dubbelfack 155 mm RBD C300D +
2625SEK
Välj antal:

Skåp

Dokumentskåp Robur Safe RBD C300D +
29375SEK
Välj antal:

Leveransalternativ

Leverans utan inbärning +
0SEK
Välj antal:
Leverans med rak Inbärning +
2500SEK
Välj antal:
Tillbehör:
Inget Tillval: st
Nyckelskena 13 krok: st
Extra hylla Robur Safe dokumentskåp RBD C300D: st
Utdragbar hängmappsram Robur Safe dokumentskåp RBD C300D: st
Låsbart dubbelfack 155 mm RBD C300D: stAntal:

Leverans:  2-3 veckor
Total kostnad.
29375SEK
Lägg i kundvagnen

Översikt

 • Specifikation
 • Brandklass: NT Fire 017 - 120P
  Brandsäkert: Ja
  Certifiering: NT Fire 017
  Godkänt inbrottsskydd: Nej
  Stöldskyddsklass: Stöldfördröjande
  Typ av kassaskåp: Dokumentskåp
  Standardlås: Elkodlås
  Utvändig höjd: 1925 mm
  Utvändig bredd: 950 mm
  Utvändigt djup: 570 mm
  Invändig höjd: 1685 mm
  Invändig bredd: 770 mm
  Invändigt djup: 360 mm
  Volym: 454 L
  Standardinredning : 4 st hyllor
  Färg: Ljusgrå RAL 9002
  Vikt: 470 kg
  Garanti: 2 år
 • Tillbehör
 • Extra hylla Robur Safe dokumentskåp RBD C300D
  Pris på förfrågan
  720 SEK exkl. moms
  Låsbart dubbelfack 155 mm RBD C300D
  Pris på förfrågan
  2625 SEK exkl. moms
  Nyckelskena 13 krok
  35 x 390 x mm
  Pris på förfrågan
  300 SEK exkl. moms
  Utdragbar hängmappsram Robur Safe dokumentskåp RBD C300D
  Pris på förfrågan
  2500 SEK exkl. moms
 • Frakt & Retur
 • Alla leveranser sker i samarbete med vår distributör DB Schenker
  Samtliga leveranser till ombud/gatuplan/godsmottagning är inkluderade i priset. 

  Leverans av paket 


  Privatperson 
  Paket med vikt på högst 20 kg skickas till ett av Schenkers ombud. Paket över 20 kg och med en vikt på högst 30 kg per kolli skickas till hemadressen, leverans kan komma att ske mellan 07-17 vardagar och kunden måste vara hemma för att signera leveransen. På vissa postnummer finns kvällsleverans tillgängligt. Kunden aviseras i god tid före leverans via sms om mobilnummer anges alternativt via telefon om endast hemnummer är tillgängligt. Kunden måste bekräfta angivet datum från Schenker alternativt komma överens om annat datum för att leveransen ska kunna ske.  

  Företag 
  Paket med en vikt om högst 30 kg per kolli skickas direkt till företaget med undantag om det är stationerat på en hemadress, då sker leveransen till ett av Schenkers ombud och en avisering via sms eller telefon går ut till kunden. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  Leverans av pall 


  Privatperson 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg skickas dessa bandade på pall. Leveransen går in på en av Schenkers terminaler där en avisering via sms om att leveransen är på väg går ut till mottagaren. Först när mottagaren bekräftar angiven dag kommer godset levereras. Leveransen kan komma att ske mellan 07 & 17 vardagar, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Mottagaren måste vara hemma för att ta emot godset och signera fraktsedeln. Leveransen sker till gatuplan, så tätt inpå adressen som lastbilen kan parkera. 

  Företag 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg levereras dessa bandade på pall och går direkt ut till mottagaren. I vissa fall när vi anser det lämpligt aviseras mottagaren och måste då bekräfta angiven leveransdag från Schenker innan godset kan levereras. Leverans sker på vardagar och kan komma att ske mellan 07 & 17, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Fraktsedeln måste signeras vid leveransen, Schenker ställer alltså inte av gods utan signerad fraktsedel hos mottagaren. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  OBS! VIKTIG INFO 
  Glöm ej att kontrollera godset vid ankomst för att upptäcka eventuella transportskador. Synliga skador ska noteras av chauffören innan han lämnar platsen. Avemballera godset så snart som möjligt för att upptäcka eventuella dolda skador, dessa ska anmälas till MBG Sweden inom 7 dagar från mottagandet men helst omgående. Mejla till info@mbgsweden.com 

  Returer 
  Om du ångrat köpet eller av andra skäl vill returnera en vara skall detta meddelas MBG Sweden inom 30 dagar. Emballaget ska vara intakt och har du fått en leverans på pall så måste skåpet vara bandat. Vi skickar returetikett/returfraktsedlar och du bokar själv upphämtningen med Schenker den dag som passar dig. Tänk på att upphämtning sker vardagar och kan komma att ske mellan 07-17 eller inom ett mindre tidsspann beroende på postnummer.  Observera att det är kunden som står för returkostnaden. Kontakta oss på info@mbgsweden.com 
Svensk säkerhet sedan 2001

MBG Sweden har varit en ledande aktör inom säkerhetsprodukter och service sedan 2001. Men vi är inte nöjda utan arbetar med ständig förbättring.

MBG Sweden startade med en egen mission – att tänka, designa och konstruera säkerhet själva. Vi förstår våra produkter och kan ge snabb, lokal support. 

Logga in