• Servicetekniker i hela landet
 • Fri frakt
 • Sveriges ledande tillverkare
Mobilförvaringsskåp MBG 32 med laddning, kombinationslås i gruppen Alla produkter / Flerfacksskåp hos MBG Sweden (5366)
Mobilförvaringsskåp MBG 32 med laddning, kombinationslås
Mobilförvaringsskåp MBG 32 med laddning, kombinationslås
Mobilförvaringsskåp MBG 32 med laddning, kombinationslås
Mobilförvaringsskåp MBG 32 med laddning, kombinationslås
Mobilförvaringsskåp MBG 32 med laddning, kombinationslås

Mobilförvaringsskåp MBG 32 med laddning, kombinationslås

16875SEK
Inkl. momsexkl. moms Fri Frakt
Mobilförvaringsskåp MBG 32 är ett smart skåp som erbjuder en säker förvaring av mobiltelefoner samtidigt som dem laddas.    

Användningsområde
Skåpet är en smidig förvaringsplats för mobiltelefoner på platser där man vill skapa lugna arbetsmiljöer. Är perfekt i klassrummet, konferensrummet, på kontoret eller kanske i en reception när gäster vill ladda sina mobiler på en säker plats. Glasdörren har numrerade fack som gör det enkelt att hålla reda på vilken mobiltelefon som tillhör vem.

Funktionalitet
Skåpet är inrett med fack för 32 st enheter. Varje fack har sin egna genomgång till kabel för att plugga in i telefonen, laddaren ansluts till ett grenuttag som sitter på ryggen av skåpet (se bild). Samtliga grenuttag på ryggen av skåpet är  sammankopplade och leder ut till en kabel på sidan av skåpet som ansluts till ett 230V vägguttag. 

Lås
Skåpet är utrustat med ett 3-siffrigt kombinationslås (se bild nr 2) men går även att få med nyckellås

Förankras på väggen
Mobilförvaringsskåp MBG 32 har 2 st fästen baktill för förankring på vägg, skruv/bult ingår ej.
Artikelnummer 5366
 
Leverans:  2-3 veckor
Total kostnad.
16875SEK
Lägg i kundvagnen

Översikt

 • Specifikation
 • Stöldskyddsklass: Stöldfördröjande
  Typ av kassaskåp: Mobilskåp
  Standardlås: Kombinationslås
  Utvändig höjd: 610 mm
  Utvändig bredd: 455 mm
  Utvändigt djup: 325 mm
  Mått vardera fack: 65 x 106 x 200 mm
  Färg: Trä med svart inredning
  Vikt: 12 kg
  Garanti: 2 år
 • Tillbehör
 • Frakt & Retur
 • Alla leveranser sker i samarbete med vår distributör DB Schenker
  Samtliga leveranser till ombud/gatuplan/godsmottagning är inkluderade i priset. 

  Leverans av paket 


  Privatperson 
  Paket med vikt på högst 20 kg skickas till ett av Schenkers ombud. Paket över 20 kg och med en vikt på högst 30 kg per kolli skickas till hemadressen, leverans kan komma att ske mellan 07-17 vardagar och kunden måste vara hemma för att signera leveransen. På vissa postnummer finns kvällsleverans tillgängligt. Kunden aviseras i god tid före leverans via sms om mobilnummer anges alternativt via telefon om endast hemnummer är tillgängligt. Kunden måste bekräfta angivet datum från Schenker alternativt komma överens om annat datum för att leveransen ska kunna ske.  

  Företag 
  Paket med en vikt om högst 30 kg per kolli skickas direkt till företaget med undantag om det är stationerat på en hemadress, då sker leveransen till ett av Schenkers ombud och en avisering via sms eller telefon går ut till kunden. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  Leverans av pall 


  Privatperson 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg skickas dessa bandade på pall. Leveransen går in på en av Schenkers terminaler där en avisering via sms om att leveransen är på väg går ut till mottagaren. Först när mottagaren bekräftar angiven dag kommer godset levereras. Leveransen kan komma att ske mellan 07 & 17 vardagar, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Mottagaren måste vara hemma för att ta emot godset och signera fraktsedeln. Leveransen sker till gatuplan, så tätt inpå adressen som lastbilen kan parkera. 

  Företag 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg levereras dessa bandade på pall och går direkt ut till mottagaren. I vissa fall när vi anser det lämpligt aviseras mottagaren och måste då bekräfta angiven leveransdag från Schenker innan godset kan levereras. Leverans sker på vardagar och kan komma att ske mellan 07 & 17, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Fraktsedeln måste signeras vid leveransen, Schenker ställer alltså inte av gods utan signerad fraktsedel hos mottagaren. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  OBS! VIKTIG INFO 
  Glöm ej att kontrollera godset vid ankomst för att upptäcka eventuella transportskador. Synliga skador ska noteras av chauffören innan han lämnar platsen. Avemballera godset så snart som möjligt för att upptäcka eventuella dolda skador, dessa ska anmälas till MBG Sweden inom 7 dagar från mottagandet men helst omgående. Mejla till info@mbgsweden.com 

  Returer 
  Om du ångrat köpet eller av andra skäl vill returnera en vara skall detta meddelas MBG Sweden inom 30 dagar. Emballaget ska vara intakt och har du fått en leverans på pall så måste skåpet vara bandat. Vi skickar returetikett/returfraktsedlar och du bokar själv upphämtningen med Schenker den dag som passar dig. Tänk på att upphämtning sker vardagar och kan komma att ske mellan 07-17 eller inom ett mindre tidsspann beroende på postnummer.  Observera att det är kunden som står för returkostnaden. Kontakta oss på info@mbgsweden.com 
Svensk säkerhet sedan 2001

MBG Sweden har varit en ledande aktör inom säkerhetsprodukter och service sedan 2001. Men vi är inte nöjda utan arbetar med ständig förbättring.

MBG Sweden startade med en egen mission – att tänka, designa och konstruera säkerhet själva. Vi förstår våra produkter och kan ge snabb, lokal support. 

Logga in