• Servicetekniker i hela landet
 • Fri frakt
 • Sveriges ledande tillverkare
Myntinsättningsmaskin MBG CDS 424 i gruppen Alla produkter / Myntinsättningsmaskin hos MBG Sweden (5367)
Myntinsättningsmaskin MBG CDS 424
Myntinsättningsmaskin MBG CDS 424
Myntinsättningsmaskin MBG CDS 424

Myntinsättningsmaskin MBG CDS 424

Inkl. momsexkl. moms Fri Frakt
Erbjud en fin service för dina kunder med vår myntinsättningsmaskin MBG CDS 424. Kunden deponerar snabbt och enkelt sina mynt i maskinen och erhåller ett kvitto som sedan används som betalningsmedel i butiken. Maskinen räknar samtliga svenska valörer som sedan sorteras upp i separata påsar.

Användningsområde
Nu för tiden är det många som har mycket mynt som ligger sparade i lådor, i sparbössan eller kanske i bilen. Mynt används mer sällan för betalning i butik. Vår myntinsättningsmaskin är speciellt anpassad för detalj och dagligvaruhandeln för att enkelt ge kunden möjlighet att deponera sina sparade mynt och sedan använda kvittot från maskinen för köp i butiken. Ett enkelt sätt att bli av med sina mynt och kunna använda dem för nya inköp. Kunden slipper stressen med att stå vid kassan och lägga i mynt efter mynt och se hur kön bara växer och växer bakom. Dessutom är det idag inte alla butiker som ens tar emot mynt som betalning. 

Design 
Myntinsättningsmaskin MBG CDS 424 är designad för handeln. Den är liten och kompakt och kan därför placeras på en central plats i de flesta butiker vilket gör den väl synlig/lätttillgänglig och uppmuntrar kunden till fler myntinsättningar. 
Maskinen är utvecklad och tillverkad i Skandinavien av bästa material och kvalietskomponenter. Konstruktionen är väl genomtänkt för att kunna stå emot vandalism och försök till intrång. Mynten som deponerats hamnar i det nedersta facket som säkras med en dörr med 3 st rejäla låskolvar. Underhållet av maskinen är minimalt och teknisk service, om den skulle behövas, är enkel att utföra. 

Funktioner 
Myntinsättningsmaskinen tar emot samtliga svenska valörer av mynt och sorterar bort utländska, felaktiga mynt och skräp. Dessa åker ner i en särskild behållare. Maskinen är väldigt användarvänlig, kunden följer enkelt bild instruktionerna på maskinen, när alla mynt är deponerade får man ut ett kvitto på insättningen med detaljerad informaton om antalet mynt och totalsumma. Kvittot används sedan för att betala varorna i affären. Kvittot kommer ut med en streckkod som enkelt scannas in i kassan. I vissa fall väljer handlaren att ge kunden möjligheten att lösa in kvittot mot sedlar eller insättning på konto och kan då ta ut en växlingsavgift. Det går även att lägga in en insättningsavgift direkt i maskinen.
Artikelnummer 5367
 
Leverans:  1-2 arbetsdagar
Total kostnad.
Lägg i kundvagnen

Översikt

 • Specifikation
 • Hastighet: 1100 mynt per minut
  Ljudnivå: 60 dB(A)
  Elanslutning: 230 V grenuttag
  Utvändig höjd: 1085 mm
  Utvändig bredd: 605 mm
  Utvändigt djup: 448 mm
  Volym: 36 L mynt
  Vikt: 75 kg
  Garanti: 2 år
 • Tillbehör
 • Frakt & Retur
 • Alla leveranser sker i samarbete med vår distributör DB Schenker
  Samtliga leveranser till ombud/gatuplan/godsmottagning är inkluderade i priset. 

  Leverans av paket 


  Privatperson 
  Paket med vikt på högst 20 kg skickas till ett av Schenkers ombud. Paket över 20 kg och med en vikt på högst 30 kg per kolli skickas till hemadressen, leverans kan komma att ske mellan 07-17 vardagar och kunden måste vara hemma för att signera leveransen. På vissa postnummer finns kvällsleverans tillgängligt. Kunden aviseras i god tid före leverans via sms om mobilnummer anges alternativt via telefon om endast hemnummer är tillgängligt. Kunden måste bekräfta angivet datum från Schenker alternativt komma överens om annat datum för att leveransen ska kunna ske.  

  Företag 
  Paket med en vikt om högst 30 kg per kolli skickas direkt till företaget med undantag om det är stationerat på en hemadress, då sker leveransen till ett av Schenkers ombud och en avisering via sms eller telefon går ut till kunden. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  Leverans av pall 


  Privatperson 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg skickas dessa bandade på pall. Leveransen går in på en av Schenkers terminaler där en avisering via sms om att leveransen är på väg går ut till mottagaren. Först när mottagaren bekräftar angiven dag kommer godset levereras. Leveransen kan komma att ske mellan 07 & 17 vardagar, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Mottagaren måste vara hemma för att ta emot godset och signera fraktsedeln. Leveransen sker till gatuplan, så tätt inpå adressen som lastbilen kan parkera. 

  Företag 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg levereras dessa bandade på pall och går direkt ut till mottagaren. I vissa fall när vi anser det lämpligt aviseras mottagaren och måste då bekräfta angiven leveransdag från Schenker innan godset kan levereras. Leverans sker på vardagar och kan komma att ske mellan 07 & 17, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Fraktsedeln måste signeras vid leveransen, Schenker ställer alltså inte av gods utan signerad fraktsedel hos mottagaren. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  OBS! VIKTIG INFO 
  Glöm ej att kontrollera godset vid ankomst för att upptäcka eventuella transportskador. Synliga skador ska noteras av chauffören innan han lämnar platsen. Avemballera godset så snart som möjligt för att upptäcka eventuella dolda skador, dessa ska anmälas till MBG Sweden inom 7 dagar från mottagandet men helst omgående. Mejla till info@mbgsweden.com 

  Returer 
  Om du ångrat köpet eller av andra skäl vill returnera en vara skall detta meddelas MBG Sweden inom 30 dagar. Emballaget ska vara intakt och har du fått en leverans på pall så måste skåpet vara bandat. Vi skickar returetikett/returfraktsedlar och du bokar själv upphämtningen med Schenker den dag som passar dig. Tänk på att upphämtning sker vardagar och kan komma att ske mellan 07-17 eller inom ett mindre tidsspann beroende på postnummer.  Observera att det är kunden som står för returkostnaden. Kontakta oss på info@mbgsweden.com 
Svensk säkerhet sedan 2001

MBG Sweden har varit en ledande aktör inom säkerhetsprodukter och service sedan 2001. Men vi är inte nöjda utan arbetar med ständig förbättring.

MBG Sweden startade med en egen mission – att tänka, designa och konstruera säkerhet själva. Vi förstår våra produkter och kan ge snabb, lokal support. 

Logga in