• Servicetekniker i hela landet
 • Fri frakt
 • Sveriges ledande tillverkare
Nyckelgömma MBG Bluetooth VE i gruppen Alla produkter / Nyckelgömmor hos MBG Sweden (5337)
Nyckelgömma MBG Bluetooth VE
Nyckelgömma MBG Bluetooth VE
Nyckelgömma MBG Bluetooth VE

Nyckelgömma MBG Bluetooth VE

2800SEK
Inkl. momsexkl. moms Fri Frakt
Hantera nycklar på ett smidigt sätt med vår smarta nyckelgömma MBG Bluetooth VE, det är en kraftig, väderresistent nyckelgömma som klarar utomhusmiljöer med temperaturer på upp till 40 minusgrader. Med hjälp av den smarta bluetooth funktionen kan nyckelgömman öppnas trådlöst via mobilen. 

Användningsområde
Kom ifrån nycklar som slarvas bort eller försvinner, lämna ut nycklar utan att behöva vara på plats. Nyckelgömma MBG Bluetooth VE lämpar sig perfekt till affärsverksamheter/företag med ett stort antal användare av samma nycklar men fungerar givetvis även bra för privat bruk. Gömman är perfekt för förvaring av exempelvis bilnycklar, husnycklar, garagenycklar, förrådsnycklar etc. Den har en bakgrundsbelyst knappsats och är därför användarvänlig även i mörker. 

Öppna med mobilen
I och med Bluetooth funktionen parkopplas gömman enkelt till mobilen och kan därmed öppnas trådlöst. Det går även att öppna med knappsatsen på nyckelgömman. Koden kan ställas in antingen på nyckelgömman eller på mobilen.

Funktioner - sköts via app
För att använda alla funktioner laddar man enkelt ner en app till sin smartphone. Beroende på hur många användare som är tänkta till nyckelgömman finns det 2 olika appar att använda. Den ena appen är tänkt för ett mindre antal användare medans den andra är tänkt för affärsverksamheter med stora användarantal. Apparna är kompatibla med operativsystem iPhone iOS 8 eller senare alternativt Android version 4.3 eller senare. 

Via apparna kan man enkelt dela ut koder till olika användare, antingen tillfälliga tidsbaserade koder eller temporära. Väldigt smart då man därför inte behöver vara på plats för att lämna över nycklar eller ta emot dem. Man behöver inte vara uppkopplad mot gömman för att generera öppningskoderna i appen. Med appen kan man även se var och när gömman senast använts med datum och tidpunkt. 

Lång batteritid

Nyckelgömman drivs av ett knappcellsbatteri (CR123) som medföljer i paketet. Batteriet räcker ungefär 2 år vid normal användning och en statuslampa blinkar vid lågt batteri, även appen indikerar och påminner om lågt batteri.

Förankring 
Gömman är förborrad med 4 st hål i ryggen och fästs enkelt med skruv på väggen eller önskad plats.
Artikelnummer 5337
 
Leverans:  1-2 arbetsdagar
Total kostnad.
2800SEK
Lägg i kundvagnen

Översikt

 • Specifikation
 • Utvändig höjd: 127 mm
  Utvändig bredd: 83 mm
  Utvändigt djup: 59 mm
 • Tillbehör
 • Frakt & Retur
 • Alla leveranser sker i samarbete med vår distributör DB Schenker
  Samtliga leveranser till ombud/gatuplan/godsmottagning är inkluderade i priset. 

  Leverans av paket 


  Privatperson 
  Paket med vikt på högst 20 kg skickas till ett av Schenkers ombud. Paket över 20 kg och med en vikt på högst 30 kg per kolli skickas till hemadressen, leverans kan komma att ske mellan 07-17 vardagar och kunden måste vara hemma för att signera leveransen. På vissa postnummer finns kvällsleverans tillgängligt. Kunden aviseras i god tid före leverans via sms om mobilnummer anges alternativt via telefon om endast hemnummer är tillgängligt. Kunden måste bekräfta angivet datum från Schenker alternativt komma överens om annat datum för att leveransen ska kunna ske.  

  Företag 
  Paket med en vikt om högst 30 kg per kolli skickas direkt till företaget med undantag om det är stationerat på en hemadress, då sker leveransen till ett av Schenkers ombud och en avisering via sms eller telefon går ut till kunden. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  Leverans av pall 


  Privatperson 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg skickas dessa bandade på pall. Leveransen går in på en av Schenkers terminaler där en avisering via sms om att leveransen är på väg går ut till mottagaren. Först när mottagaren bekräftar angiven dag kommer godset levereras. Leveransen kan komma att ske mellan 07 & 17 vardagar, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Mottagaren måste vara hemma för att ta emot godset och signera fraktsedeln. Leveransen sker till gatuplan, så tätt inpå adressen som lastbilen kan parkera. 

  Företag 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg levereras dessa bandade på pall och går direkt ut till mottagaren. I vissa fall när vi anser det lämpligt aviseras mottagaren och måste då bekräfta angiven leveransdag från Schenker innan godset kan levereras. Leverans sker på vardagar och kan komma att ske mellan 07 & 17, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Fraktsedeln måste signeras vid leveransen, Schenker ställer alltså inte av gods utan signerad fraktsedel hos mottagaren. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  OBS! VIKTIG INFO 
  Glöm ej att kontrollera godset vid ankomst för att upptäcka eventuella transportskador. Synliga skador ska noteras av chauffören innan han lämnar platsen. Avemballera godset så snart som möjligt för att upptäcka eventuella dolda skador, dessa ska anmälas till MBG Sweden inom 7 dagar från mottagandet men helst omgående. Mejla till info@mbgsweden.com 

  Returer 
  Om du ångrat köpet eller av andra skäl vill returnera en vara skall detta meddelas MBG Sweden inom 30 dagar. Emballaget ska vara intakt och har du fått en leverans på pall så måste skåpet vara bandat. Vi skickar returetikett/returfraktsedlar och du bokar själv upphämtningen med Schenker den dag som passar dig. Tänk på att upphämtning sker vardagar och kan komma att ske mellan 07-17 eller inom ett mindre tidsspann beroende på postnummer.  Observera att det är kunden som står för returkostnaden. Kontakta oss på info@mbgsweden.com 
Svensk säkerhet sedan 2001

MBG Sweden har varit en ledande aktör inom säkerhetsprodukter och service sedan 2001. Men vi är inte nöjda utan arbetar med ständig förbättring.

MBG Sweden startade med en egen mission – att tänka, designa och konstruera säkerhet själva. Vi förstår våra produkter och kan ge snabb, lokal support. 

Logga in