• Servicetekniker i hela landet
 • Fri frakt
 • Sveriges ledande tillverkare
Nyckelskåp MBG 22 kodlås i gruppen Alla produkter / Nyckelskåp hos MBG Sweden (5328)
Nyckelskåp MBG 22 kodlås
Nyckelskåp MBG 22 kodlås
Nyckelskåp MBG 22 kodlås
Nyckelskåp MBG 22 kodlås

Nyckelskåp MBG 22 kodlås

1900SEK
Inkl. momsexkl. moms Fri Frakt

Nyckelskåp MBG 22 kodlås är ett säkert och slitstarkt skåp med 22 st nyckelkrokar. Samla arbetsplatsens alla nycklar på samma ställe och gör det möjligt för flera medarbetare att få tillgång till nycklarna. Skåpet är utrustat med nyckelinkast och förberett för förankring. Skåpet är det minsta i serien av MBG nyckelskåp. 

Samförvara alla nycklar på en säker plats 
Med ett låsbart nyckelskåp kan man förvara alla nycklar tryggt på en och samma plats. Perfekt för en arbetsplats som använder många nycklar och behöver en säker plats för förvaring. Skåpet gör det möjligt för flera medarbetare att få tillgång till nycklarna på ett smidigt sätt. Detta skåp är utrustat med 2 st skenor med 11 st nyckelkrok vardera, totalt 22 st krokar. 

Låsbart nyckelinkast - smidig återlämning 
Nyckelskåp MBG 22 kodlås är utrustat med ett låsbart nyckelinkast på sidan. Nycklarna kan därför enkelt lämnas tillbaka utan att skåpet behöver öppnas. Praktiskt när exempelvis nycklar lånats ut temporärt. Inkastet har en höjd på 45 mm och bredd på 50 mm. 

Enkel användning med elkodlås 
MBG 22 är ett stöldfördröjande nyckelskåp utrustat med ett funktionellt elektroniskt kodlås med touchscreen panel. Koden ställs in med 4-6 siffror, 1 master + 1 användarkod. Låset drivs av 4 st medföljande AA batterier, vid behov byts dessa enkelt ut på insidan av skåpet. Som en säkerhet är skåpet även utrustat med ett nyckellås om det behöver öppnas i nödsituationer. (nödöppningslås)

Konstruktion
Skåpet är tillverkat av en slittålig stålplåt där väggarna har en tjocklek på 1,5 mm. Dörren är tillverkad av 3 mm tjock plåt och säkras med 2 st låskolvar, när koden ställts in öppnas dörren med hjälp av ett litet vridhandtag. 

Säkerhet 
Skåpet bör förankras i vägg för att öka säkerheten. Det är förborrat med 4 st hål i rygg för en smidig förankring. 
4 st 20 mm träskruv med brickor ingår. Det här är ett stöldfördröjande nyckelskåp, är man ute efter ett certiferat skåp kan man spana in våra säkerhetsklassade nyckelskåp

Manual
Ladda ner manual

Artikelnummer 5328
 
Leverans:  1-2 arbetsdagar
Total kostnad.
1900SEK
Lägg i kundvagnen

Översikt

 • Specifikation
 • Brandsäkert: Nej
  Godkänt inbrottsskydd: Nej
  Stöldskyddsklass: Stöldfördröjande
  Typ av kassaskåp: Nyckelskåp
  Fastbultning: 4 hål i rygg.
  Standardlås: Kodlås inkl. nödöppningsnyckel
  Utvändig höjd: 220 mm
  Utvändig bredd: 300 mm
  Utvändigt djup: 100 mm
  Invändig höjd: 216 mm
  Invändig bredd: 296 mm
  Invändigt djup: 50 mm
  Färg: Vit
  Vikt: 5 kg
  Garanti: 2 år
 • Tillbehör
 • Frakt & Retur
 • Alla leveranser sker i samarbete med vår distributör DB Schenker
  Samtliga leveranser till ombud/gatuplan/godsmottagning är inkluderade i priset. 

  Leverans av paket 


  Privatperson 
  Paket med vikt på högst 20 kg skickas till ett av Schenkers ombud. Paket över 20 kg och med en vikt på högst 30 kg per kolli skickas till hemadressen, leverans kan komma att ske mellan 07-17 vardagar och kunden måste vara hemma för att signera leveransen. På vissa postnummer finns kvällsleverans tillgängligt. Kunden aviseras i god tid före leverans via sms om mobilnummer anges alternativt via telefon om endast hemnummer är tillgängligt. Kunden måste bekräfta angivet datum från Schenker alternativt komma överens om annat datum för att leveransen ska kunna ske.  

  Företag 
  Paket med en vikt om högst 30 kg per kolli skickas direkt till företaget med undantag om det är stationerat på en hemadress, då sker leveransen till ett av Schenkers ombud och en avisering via sms eller telefon går ut till kunden. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  Leverans av pall 


  Privatperson 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg skickas dessa bandade på pall. Leveransen går in på en av Schenkers terminaler där en avisering via sms om att leveransen är på väg går ut till mottagaren. Först när mottagaren bekräftar angiven dag kommer godset levereras. Leveransen kan komma att ske mellan 07 & 17 vardagar, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Mottagaren måste vara hemma för att ta emot godset och signera fraktsedeln. Leveransen sker till gatuplan, så tätt inpå adressen som lastbilen kan parkera. 

  Företag 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg levereras dessa bandade på pall och går direkt ut till mottagaren. I vissa fall när vi anser det lämpligt aviseras mottagaren och måste då bekräfta angiven leveransdag från Schenker innan godset kan levereras. Leverans sker på vardagar och kan komma att ske mellan 07 & 17, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Fraktsedeln måste signeras vid leveransen, Schenker ställer alltså inte av gods utan signerad fraktsedel hos mottagaren. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  OBS! VIKTIG INFO 
  Glöm ej att kontrollera godset vid ankomst för att upptäcka eventuella transportskador. Synliga skador ska noteras av chauffören innan han lämnar platsen. Avemballera godset så snart som möjligt för att upptäcka eventuella dolda skador, dessa ska anmälas till MBG Sweden inom 7 dagar från mottagandet men helst omgående. Mejla till info@mbgsweden.com 

  Returer 
  Om du ångrat köpet eller av andra skäl vill returnera en vara skall detta meddelas MBG Sweden inom 30 dagar. Emballaget ska vara intakt och har du fått en leverans på pall så måste skåpet vara bandat. Vi skickar returetikett/returfraktsedlar och du bokar själv upphämtningen med Schenker den dag som passar dig. Tänk på att upphämtning sker vardagar och kan komma att ske mellan 07-17 eller inom ett mindre tidsspann beroende på postnummer.  Observera att det är kunden som står för returkostnaden. Kontakta oss på info@mbgsweden.com 
Svensk säkerhet sedan 2001

MBG Sweden har varit en ledande aktör inom säkerhetsprodukter och service sedan 2001. Men vi är inte nöjda utan arbetar med ständig förbättring.

MBG Sweden startade med en egen mission – att tänka, designa och konstruera säkerhet själva. Vi förstår våra produkter och kan ge snabb, lokal support. 

Logga in