• Servicetekniker i hela landet
 • Fri frakt
 • Sveriges ledande tillverkare
Nyckelskåp MBG 48 kodlås i gruppen Alla produkter / Nyckelskåp hos MBG Sweden (5325)
Nyckelskåp MBG 48 kodlås
Nyckelskåp MBG 48 kodlås
Nyckelskåp MBG 48 kodlås
Nyckelskåp MBG 48 kodlås

Nyckelskåp MBG 48 kodlås

2755SEK
Inkl. momsexkl. moms Fri Frakt

Nyckelskåp MBG 48 är ett robust litet skåp där du på ett smart sätt förvarar arbetsplatsens alla nycklar på ett och samma ställe. Skåpet är utrustat med 5 st skenor med totalt 48 st krok. Elkodlåset gör användningen av skåpet smidig och skulle koden mot förmodan glömmas bort eller batteriet ta slut är skåpet även utrustat med ett nödöppningslås som öppnas med nyckel. Deponeringen/inkastet på sidan av skåpet möjliggör inlämning av nycklar utan att skåpet behöver öppnas, smart funktion när nycklar lånats ut temporärt. 

Elkodlås med LCD display
MBG 48 är ett stöldfördröjande skåp utrustat med ett funktionellt elkodlås med LCD display samt ett mekaniskt nödöppningslås med 2 nycklar. Koden ställs in med 4-6 siffror, 1 masterkod + 1 användarkod. Låset drivs av 4st medföljande AA batterier, vid behov byts dessa enkelt ut på insidan av skåpet. Efter att koden slagits in och displayen visar "open" har man 5 sekunder på sig att vrida på handtaget. Dörren säkras med 2 st rejäla låskolvar. 

Design - smart nyckelinkast 
På sidan av skåpet finns en låsbar deponeringsöppning/nyckelinkast, en smidig funktion som underlättar återlämning av nycklar utan att skåpet behöver öppnas. Öppningen är 45 mm hög och 50 mm bred. Stommen på skåpet är tillverkad av 1,5 mm stålplåt och dörren av 3 mm tjock plåt. Nyckelskåpet är lackerat i en stilren vit kulör. 

Säkerhet - smidig förankring 
Av säkerhetsskäl bör skåpet förankras, det är förborrat med 4 st hål i rygg för en smidig förankring på vägg. 

Manual
Ladda ner manual

Artikelnummer 5325
 
Leverans:  1-2 arbetsdagar
Total kostnad.
2755SEK
Lägg i kundvagnen

Översikt

 • Specifikation
 • Brandsäkert: Nej
  Godkänt inbrottsskydd: Nej
  Stöldskyddsklass: Stöldfördröjande
  Typ av kassaskåp: Nyckelskåp
  Fastbultning: 4 hål i rygg. Bult/skruv ingår.
  Standardlås: Kodlås inkl. nödöppningsnyckel
  Utvändig höjd: 450 mm
  Utvändig bredd: 300 mm
  Utvändigt djup: 100 mm
  Invändig höjd: 446 mm
  Invändig bredd: 296 mm
  Invändigt djup: 50 mm
  Färg: Vit
  Vikt: 8 kg
  Garanti: 2 år
 • Tillbehör
 • Frakt & Retur
 • Alla leveranser sker i samarbete med vår distributör DB Schenker
  Samtliga leveranser till ombud/gatuplan/godsmottagning är inkluderade i priset. 

  Leverans av paket 


  Privatperson 
  Paket med vikt på högst 20 kg skickas till ett av Schenkers ombud. Paket över 20 kg och med en vikt på högst 30 kg per kolli skickas till hemadressen, leverans kan komma att ske mellan 07-17 vardagar och kunden måste vara hemma för att signera leveransen. På vissa postnummer finns kvällsleverans tillgängligt. Kunden aviseras i god tid före leverans via sms om mobilnummer anges alternativt via telefon om endast hemnummer är tillgängligt. Kunden måste bekräfta angivet datum från Schenker alternativt komma överens om annat datum för att leveransen ska kunna ske.  

  Företag 
  Paket med en vikt om högst 30 kg per kolli skickas direkt till företaget med undantag om det är stationerat på en hemadress, då sker leveransen till ett av Schenkers ombud och en avisering via sms eller telefon går ut till kunden. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  Leverans av pall 


  Privatperson 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg skickas dessa bandade på pall. Leveransen går in på en av Schenkers terminaler där en avisering via sms om att leveransen är på väg går ut till mottagaren. Först när mottagaren bekräftar angiven dag kommer godset levereras. Leveransen kan komma att ske mellan 07 & 17 vardagar, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Mottagaren måste vara hemma för att ta emot godset och signera fraktsedeln. Leveransen sker till gatuplan, så tätt inpå adressen som lastbilen kan parkera. 

  Företag 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg levereras dessa bandade på pall och går direkt ut till mottagaren. I vissa fall när vi anser det lämpligt aviseras mottagaren och måste då bekräfta angiven leveransdag från Schenker innan godset kan levereras. Leverans sker på vardagar och kan komma att ske mellan 07 & 17, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Fraktsedeln måste signeras vid leveransen, Schenker ställer alltså inte av gods utan signerad fraktsedel hos mottagaren. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  OBS! VIKTIG INFO 
  Glöm ej att kontrollera godset vid ankomst för att upptäcka eventuella transportskador. Synliga skador ska noteras av chauffören innan han lämnar platsen. Avemballera godset så snart som möjligt för att upptäcka eventuella dolda skador, dessa ska anmälas till MBG Sweden inom 7 dagar från mottagandet men helst omgående. Mejla till info@mbgsweden.com 

  Returer 
  Om du ångrat köpet eller av andra skäl vill returnera en vara skall detta meddelas MBG Sweden inom 30 dagar. Emballaget ska vara intakt och har du fått en leverans på pall så måste skåpet vara bandat. Vi skickar returetikett/returfraktsedlar och du bokar själv upphämtningen med Schenker den dag som passar dig. Tänk på att upphämtning sker vardagar och kan komma att ske mellan 07-17 eller inom ett mindre tidsspann beroende på postnummer.  Observera att det är kunden som står för returkostnaden. Kontakta oss på info@mbgsweden.com 
Svensk säkerhet sedan 2001

MBG Sweden har varit en ledande aktör inom säkerhetsprodukter och service sedan 2001. Men vi är inte nöjda utan arbetar med ständig förbättring.

MBG Sweden startade med en egen mission – att tänka, designa och konstruera säkerhet själva. Vi förstår våra produkter och kan ge snabb, lokal support. 

Logga in