• Servicetekniker i hela landet
 • Fri frakt
 • Sveriges ledande tillverkare
Grade III
Dynamitskåp Robur Safe Grade III 1500 i gruppen Alla produkter / Värdeskåp / Grade III Värdeskåp hos MBG Sweden (716710VKR)
Dynamitskåp Robur Safe Grade III 1500
Dynamitskåp Robur Safe Grade III 1500

Dynamitskåp Robur Safe Grade III 1500

Pris på förfrågan
Dynamitskåp Robur Safe Grade III 1500 är ett riktigt robust skåp som är godkänt av MSB för förvaring av explosiva ämnen. Skåpet är anpassat för utomhusbruk och brandklassat enligt NT Fire 017 i 60P. 

Anpassat för utomhusbruk 
Skåpet är målat i rostskyddsfärg och har ett förstärkt tak utrustat med avrinningslister. Lås och handtag är skyddade med en låsbar kåpa och dörren har tätningslister. Skåpet är förberett för anslutning av åskskydd med jordanslutningar i alla 4 nedre hörn. 

Utrustning 
Dynamitskåp Robur Safe grade III 1500 är utrustat med brandsläckare (6kg pulversläckare) monterad på utsidan av dörren förvarad i skyddskåpa, på dörren sitter även nödvändiga varningsdekaler. 

Certifering 
Skåpet är testat av SSF och certifierat av SBSC enligt europeisk standard EN 1143-1 i grade III och har även ett certifierat brandskydd enligt NT Fire 017 i 60P (60min). 

Hantering 
För smidig hantering är rejäla lyftöglor svetsade på vardera sida av taket för att enkelt kunna lyfta och göra en eventuell flytt av skåpet smidig. Skåpet står även på medar vilket gör att man kommer under med en truck eller liknande, medarna gör även att skåpet blir mer väderbeständigt då det därmed inte står direkt mot marken. 

Lås 
Dörren låses med ett omställbart nyckellås, 2st nycklar ingår (2 ax och 1 nyckelskaft). Kan även fås med fasta nycklar i valfritt antal på särskild beställning.

Hur mycket får förvaras i skåpet?
För att få reda på hur mycket sprängämnen som får förvaras i skåpet skickas ansökan in till Räddningstjänsten i den kommun där skåpet ska placeras. Skåpet har ingen begränsning.
Artikelnummer 716710VKR

Översikt

 • Specifikation
 • Certifiering: EN 1143-1 , NT Fire 017 - 60P
  Godkänt inbrottsskydd: Ja
  Minuter brandskydd: 60
  Hyllor: 3st
  Standardlås: Omställbart Nyckellås
  Utvändig höjd: 1890 mm
  Utvändig bredd: 660 mm
  Utvändigt djup: 728 mm
  Invändig höjd: 1500 mm
  Invändig bredd: 500 mm
  Invändigt djup: 400 mm
  Volym: 300 liter
  Standardinredning : 3st hyllor
  Färg: Grå RAL 7032 för utomhusbruk.
  Vikt: 1175 kg
 • Tillbehör
 • Frakt & Retur
 • Alla leveranser sker i samarbete med vår distributör DB Schenker
  Samtliga leveranser till ombud/gatuplan/godsmottagning är inkluderade i priset. 

  Leverans av paket 


  Privatperson 
  Paket med vikt på högst 20 kg skickas till ett av Schenkers ombud. Paket över 20 kg och med en vikt på högst 30 kg per kolli skickas till hemadressen, leverans kan komma att ske mellan 07-17 vardagar och kunden måste vara hemma för att signera leveransen. På vissa postnummer finns kvällsleverans tillgängligt. Kunden aviseras i god tid före leverans via sms om mobilnummer anges alternativt via telefon om endast hemnummer är tillgängligt. Kunden måste bekräfta angivet datum från Schenker alternativt komma överens om annat datum för att leveransen ska kunna ske.  

  Företag 
  Paket med en vikt om högst 30 kg per kolli skickas direkt till företaget med undantag om det är stationerat på en hemadress, då sker leveransen till ett av Schenkers ombud och en avisering via sms eller telefon går ut till kunden. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  Leverans av pall 


  Privatperson 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg skickas dessa bandade på pall. Leveransen går in på en av Schenkers terminaler där en avisering via sms om att leveransen är på väg går ut till mottagaren. Först när mottagaren bekräftar angiven dag kommer godset levereras. Leveransen kan komma att ske mellan 07 & 17 vardagar, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Mottagaren måste vara hemma för att ta emot godset och signera fraktsedeln. Leveransen sker till gatuplan, så tätt inpå adressen som lastbilen kan parkera. 

  Företag 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg levereras dessa bandade på pall och går direkt ut till mottagaren. I vissa fall när vi anser det lämpligt aviseras mottagaren och måste då bekräfta angiven leveransdag från Schenker innan godset kan levereras. Leverans sker på vardagar och kan komma att ske mellan 07 & 17, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Fraktsedeln måste signeras vid leveransen, Schenker ställer alltså inte av gods utan signerad fraktsedel hos mottagaren. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  OBS! VIKTIG INFO 
  Glöm ej att kontrollera godset vid ankomst för att upptäcka eventuella transportskador. Synliga skador ska noteras av chauffören innan han lämnar platsen. Avemballera godset så snart som möjligt för att upptäcka eventuella dolda skador, dessa ska anmälas till MBG Sweden inom 7 dagar från mottagandet men helst omgående. Mejla till info@mbgsweden.com 

  Returer 
  Om du ångrat köpet eller av andra skäl vill returnera en vara skall detta meddelas MBG Sweden inom 30 dagar. Emballaget ska vara intakt och har du fått en leverans på pall så måste skåpet vara bandat. Vi skickar returetikett/returfraktsedlar och du bokar själv upphämtningen med Schenker den dag som passar dig. Tänk på att upphämtning sker vardagar och kan komma att ske mellan 07-17 eller inom ett mindre tidsspann beroende på postnummer.  Observera att det är kunden som står för returkostnaden. Kontakta oss på info@mbgsweden.com 
Svensk säkerhet sedan 2001

MBG Sweden har varit en ledande aktör inom säkerhetsprodukter och service sedan 2001. Men vi är inte nöjda utan arbetar med ständig förbättring.

MBG Sweden startade med en egen mission – att tänka, designa och konstruera säkerhet själva. Vi förstår våra produkter och kan ge snabb, lokal support. 

Få prisuppgift

Dynamitskåp Robur Safe Grade III 1500

Logga in