• Servicetekniker i hela landet
 • Fri frakt
 • Sveriges ledande tillverkare
Källsorteringskärl avfall MBG Wastee i gruppen Alla produkter / Källsorteringskärl hos MBG Sweden (3074)
Källsorteringskärl avfall MBG Wastee
Källsorteringskärl avfall MBG Wastee
Källsorteringskärl avfall MBG Wastee
Källsorteringskärl avfall MBG Wastee

Källsorteringskärl avfall MBG Wastee

3125SEK
Inkl. momsexkl. moms Fri Frakt
Gör avfalls sorteringen på arbetsplatsen effektiv och enkel med våra källsorteringskärl MBG Wastee. Dessa kärl behöver inte gömmas undan, designen gör dem till en snygg inredningsdetalj på kontoret, köket, matsalen, offentliga platser eller vart man än väljer att placera dem. 

Färgkodat lock 
Locket på denna behållare är grått och indikerar att kärlet är avsett för det avfall som inte kan sorteras som papper, plast eller glas. Det skulle kunna vara exempelvis metall. På locket sitter en ikon med en soptunna som symboliserar "övrigt avfall". Locket fälls enkelt upp vid byte av avfallspåse. 

100 % återvunnet material 
MBG Wastee är tillverkad av 100 % återvunnen plast (ABS). Behållaren har en volym på 60 liter, 2 st plastpåsar av återvunnet material ingår. Behållaren har en snygg mörkblå färg och locket samt utvändigt skal är lackat i en högglansig vit/grå kulör. Vardera behållare är uppmärkt med respektive avfalls sort, i detta fall står det "Waste" på framsidan. 

Utrymmesbesparande
Behållaren/modulen är utrustad med 2 st invändiga magneter på varje sida för att man enkelt ska kunna sätta ihop den med andra moduler i samma serie. Detta besparar plats och gör även att behållarna inte glider isär. 

Design
Källsorteringskärl MBG Wastee är designade av den framstående italienska arkitekten Carlo Colombo. Den eleganta, minimalistiska och stilrena designen tillåter placering av behållerna i många miljöer. Dem smälter perfekt in i ett kontorslandskap, matsal, på evenemangsplatser och andra offentliga platser. Kärlen är designade med förhoppningen att göra det både enklare och roligare att sortera och därmed få fler människor att källsortera och göra en god gärning för miljön.
Artikelnummer 3074
 
Leverans:  1-2 arbetsdagar
Total kostnad.
3125SEK
Lägg i kundvagnen

Översikt

 • Specifikation
 • Utvändig höjd: 705 mm
  Utvändig bredd: 340 mm
  Utvändigt djup: 345 mm
  Mått öppning : Ø200mm
  Volym: 60 L
  Garanti: 2 år
 • Tillbehör
 • Frakt & Retur
 • Alla leveranser sker i samarbete med vår distributör DB Schenker
  Samtliga leveranser till ombud/gatuplan/godsmottagning är inkluderade i priset. 

  Leverans av paket 


  Privatperson 
  Paket med vikt på högst 20 kg skickas till ett av Schenkers ombud. Paket över 20 kg och med en vikt på högst 30 kg per kolli skickas till hemadressen, leverans kan komma att ske mellan 07-17 vardagar och kunden måste vara hemma för att signera leveransen. På vissa postnummer finns kvällsleverans tillgängligt. Kunden aviseras i god tid före leverans via sms om mobilnummer anges alternativt via telefon om endast hemnummer är tillgängligt. Kunden måste bekräfta angivet datum från Schenker alternativt komma överens om annat datum för att leveransen ska kunna ske.  

  Företag 
  Paket med en vikt om högst 30 kg per kolli skickas direkt till företaget med undantag om det är stationerat på en hemadress, då sker leveransen till ett av Schenkers ombud och en avisering via sms eller telefon går ut till kunden. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  Leverans av pall 


  Privatperson 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg skickas dessa bandade på pall. Leveransen går in på en av Schenkers terminaler där en avisering via sms om att leveransen är på väg går ut till mottagaren. Först när mottagaren bekräftar angiven dag kommer godset levereras. Leveransen kan komma att ske mellan 07 & 17 vardagar, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Mottagaren måste vara hemma för att ta emot godset och signera fraktsedeln. Leveransen sker till gatuplan, så tätt inpå adressen som lastbilen kan parkera. 

  Företag 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg levereras dessa bandade på pall och går direkt ut till mottagaren. I vissa fall när vi anser det lämpligt aviseras mottagaren och måste då bekräfta angiven leveransdag från Schenker innan godset kan levereras. Leverans sker på vardagar och kan komma att ske mellan 07 & 17, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Fraktsedeln måste signeras vid leveransen, Schenker ställer alltså inte av gods utan signerad fraktsedel hos mottagaren. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  OBS! VIKTIG INFO 
  Glöm ej att kontrollera godset vid ankomst för att upptäcka eventuella transportskador. Synliga skador ska noteras av chauffören innan han lämnar platsen. Avemballera godset så snart som möjligt för att upptäcka eventuella dolda skador, dessa ska anmälas till MBG Sweden inom 7 dagar från mottagandet men helst omgående. Mejla till info@mbgsweden.com 

  Returer 
  Om du ångrat köpet eller av andra skäl vill returnera en vara skall detta meddelas MBG Sweden inom 30 dagar. Emballaget ska vara intakt och har du fått en leverans på pall så måste skåpet vara bandat. Vi skickar returetikett/returfraktsedlar och du bokar själv upphämtningen med Schenker den dag som passar dig. Tänk på att upphämtning sker vardagar och kan komma att ske mellan 07-17 eller inom ett mindre tidsspann beroende på postnummer.  Observera att det är kunden som står för returkostnaden. Kontakta oss på info@mbgsweden.com 
Svensk säkerhet sedan 2001

MBG Sweden har varit en ledande aktör inom säkerhetsprodukter och service sedan 2001. Men vi är inte nöjda utan arbetar med ständig förbättring.

MBG Sweden startade med en egen mission – att tänka, designa och konstruera säkerhet själva. Vi förstår våra produkter och kan ge snabb, lokal support. 

Logga in