• Servicetekniker i hela landet
 • Fri frakt
 • Sveriges ledande tillverkare
Vapenskåp Robur Safe RSK 10 i gruppen Alla produkter / Vapenskåp hos MBG Sweden (MBG661488)
Vapenskåp Robur Safe RSK 10

Vapenskåp Robur Safe RSK 10

8160SEK
Inkl. momsexkl. moms Fri Frakt
Vapenskåp Robur Safe RSK 10 är ett kvalitativt vapenskåp med gevärsställ för 10 st vapen. Det är testat av SSF och certifierat av SBSC enligt SSF 3492. Med en vikt på 160 kg är det godkänt för förvaring av vapen utan att skåpet behöver förankras. 

Hög kvalité
Skåpet är tillverkat i 4 mm tjock stålplåt och byggt som en helsvetsad stålkonstruktion. Det har ett avlastat och väl säkrat låssystem som skyddar mot såväl borrning, manipulation, slag och brytning. Låssystemet säkrar dörren i låst läge oberoende av gångjärnen. I botten av skåpet finns en matta som skyddar vapnen. 

Lås
Vapenskåp RSK 10 är utrustat med ett omställbart nyckellås inlkusive 2 st nycklar som standard. Men kan utrustas med elkodlås som tillval. Vi kan erbjuda Insys Combilock Simplex med 1 masterkod och 1 användarkod eller Insys Combilock Pro med 1 masterkod och 9 st användarkoder. 

Inredning
1 flyttbar hylla medföljer skåpet, om man på ett säkert sätt vill förvara exempalvis ammunition i skåpet finns ett låsbart fack att köpa till, det ställs då på hyllan och skruvas fast i ryggen av skåpet. 

Säkerhet
Då skåpet har en vikt på 160 kg  kommer det över dem 150 kg som krävs för att certifikatet ska gälla utan att skåpet förankras. Dock är det fortfarade en relativt låg vikt och vi rekommenderar därför att skåpet bultas. Det är förborrat med 4 hål i rygg och 2 hål i botten. Bult ingår ej. 
Artikelnummer MBG661488

Tillbehör

Inget Tillbehör +
0
Låsbart fack 155 mm RSK 1500 +
2065SEK
Välj antal:
Extra hylla Robur Safe säkerhetsskåp RSK 1500 +
595SEK
Välj antal:

Tillbehör

Inget Tillval +
0SEK
Välj antal:
Låsbart fack 155 mm RSK 1500 +
2065SEK
Välj antal:

Skåp

Vapenskåp Robur Safe RSK 10 +
8160SEK
Välj antal:

Tillval elkodlås

Inget Tillval +
0SEK
Välj antal:
Elkodlås Combilock Simplex RSK +
2125SEK
Välj antal:
Elkodlås Combilock Pro RSK +
2875SEK
Välj antal:

Leveransalternativ

Leverans utan inbärning +
0SEK
Välj antal:
Leverans med rak Inbärning +
1750SEK
Välj antal:
Leverans med rak inbärning och fastbultning +
2750SEK
Välj antal:
Tillbehör :
Inget Tillval: st
Låsbart fack 155 mm RSK 1500: st


Antal:

Leverans:  3-6 arbetsdagar
Total kostnad.
8160SEK
Lägg i kundvagnen

Översikt

 • Specifikation
 • Certifiering: SSF3492
  Godkänt inbrottsskydd: Ja
  Hål för fastbultning: 2 hål i botten. 4 hål i ryggen. Bult ingår ej.
  Standardlås: Omställbart nyckellås
  Utvändig höjd: 1500 mm
  Utvändig bredd: 575 mm
  Utvändigt djup: 400 mm
  Invändig höjd: 1492 mm
  Invändig bredd: 567 mm
  Invändigt djup: 315 mm
  Färg: Ljusgrå RAL 9002
  Vikt: 160 kg
  Garanti: 2 år
 • Tillbehör
 • Extra hylla Robur Safe säkerhetsskåp RSK 1500
  Pris på förfrågan
  595 SEK exkl. moms
  Låsbart fack 155 mm RSK 1500
  155 x 450 x 280 mm
  Pris på förfrågan
  2065 SEK exkl. moms
 • Frakt & Retur
 • Alla leveranser sker i samarbete med vår distributör DB Schenker
  Samtliga leveranser till ombud/gatuplan/godsmottagning är inkluderade i priset. 

  Leverans av paket 


  Privatperson 
  Paket med vikt på högst 20 kg skickas till ett av Schenkers ombud. Paket över 20 kg och med en vikt på högst 30 kg per kolli skickas till hemadressen, leverans kan komma att ske mellan 07-17 vardagar och kunden måste vara hemma för att signera leveransen. På vissa postnummer finns kvällsleverans tillgängligt. Kunden aviseras i god tid före leverans via sms om mobilnummer anges alternativt via telefon om endast hemnummer är tillgängligt. Kunden måste bekräfta angivet datum från Schenker alternativt komma överens om annat datum för att leveransen ska kunna ske.  

  Företag 
  Paket med en vikt om högst 30 kg per kolli skickas direkt till företaget med undantag om det är stationerat på en hemadress, då sker leveransen till ett av Schenkers ombud och en avisering via sms eller telefon går ut till kunden. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  Leverans av pall 


  Privatperson 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg skickas dessa bandade på pall. Leveransen går in på en av Schenkers terminaler där en avisering via sms om att leveransen är på väg går ut till mottagaren. Först när mottagaren bekräftar angiven dag kommer godset levereras. Leveransen kan komma att ske mellan 07 & 17 vardagar, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Mottagaren måste vara hemma för att ta emot godset och signera fraktsedeln. Leveransen sker till gatuplan, så tätt inpå adressen som lastbilen kan parkera. 

  Företag 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg levereras dessa bandade på pall och går direkt ut till mottagaren. I vissa fall när vi anser det lämpligt aviseras mottagaren och måste då bekräfta angiven leveransdag från Schenker innan godset kan levereras. Leverans sker på vardagar och kan komma att ske mellan 07 & 17, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Fraktsedeln måste signeras vid leveransen, Schenker ställer alltså inte av gods utan signerad fraktsedel hos mottagaren. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  OBS! VIKTIG INFO 
  Glöm ej att kontrollera godset vid ankomst för att upptäcka eventuella transportskador. Synliga skador ska noteras av chauffören innan han lämnar platsen. Avemballera godset så snart som möjligt för att upptäcka eventuella dolda skador, dessa ska anmälas till MBG Sweden inom 7 dagar från mottagandet men helst omgående. Mejla till info@mbgsweden.com 

  Returer 
  Om du ångrat köpet eller av andra skäl vill returnera en vara skall detta meddelas MBG Sweden inom 30 dagar. Emballaget ska vara intakt och har du fått en leverans på pall så måste skåpet vara bandat. Vi skickar returetikett/returfraktsedlar och du bokar själv upphämtningen med Schenker den dag som passar dig. Tänk på att upphämtning sker vardagar och kan komma att ske mellan 07-17 eller inom ett mindre tidsspann beroende på postnummer.  Observera att det är kunden som står för returkostnaden. Kontakta oss på info@mbgsweden.com 
Svensk säkerhet sedan 2001

MBG Sweden har varit en ledande aktör inom säkerhetsprodukter och service sedan 2001. Men vi är inte nöjda utan arbetar med ständig förbättring.

MBG Sweden startade med en egen mission – att tänka, designa och konstruera säkerhet själva. Vi förstår våra produkter och kan ge snabb, lokal support. 

Logga in