• Servicetekniker i hela landet
 • Fri frakt
 • Sveriges ledande tillverkare
Vapenskåp Robur Safe RSK 5 Kodlås i gruppen Alla produkter / Vapenskåp / För 1–5 gevär hos MBG Sweden (MBG660047K-660047)
Vapenskåp Robur Safe RSK 5 Kodlås
Vapenskåp Robur Safe RSK 5 Kodlås

Vapenskåp Robur Safe RSK 5 Kodlås

8180SEK
Inkl. momsexkl. moms Fri Frakt
Vapenskåp Robur Safe RSK 5 Kodlås är ett omtyckt vapenskåp med gevärsställ för 5 vapen. Skåpet är testat av SSF och certifierat av SBSC enligt SSF 3492.

Hög kvalité
Skåpet är tillverkat i 4 mm tjock stålplåt och byggt som en helsvetsad stålkonstruktion. Det har ett avlastat och väl säkrat låssystem som skyddar mot såväl borrning, manipulation, slag och brytning. Låssystemet säkrar dörren i låst läge oberoende av gångjärnen. I botten av skåpet finns en matta som skyddar vapnen. 

Lås
Vapenskåp RSK 5 går att få antingen med ett omställbart nyckellås eller elektroniskt kodlås. Till nyckellåset ingår 2 st nycklar. Elkodlåset programmeras med en 6 siffrig användarkod och en 6 siffrig masterkod.

Säkerhet
Skåpet väger 100 kg och måste därför bultas eller förses med vikter för att nå upp till de 150 kg som krävs för att det ska vara godkänt för förvaring av vapen. För att underlätta förankring är skåpet borrat med 2 st hål i botten och 2 st hål i ryggen. Bult medföljer ej.
Artikelnummer MBG660047K-660047

Skåp

Vapenskåp Robur Safe RSK 5 Kodlås +
8180SEK
Välj antal:

Leveransalternativ

Leverans utan inbärning +
0SEK
Välj antal:
Leverans med rak Inbärning +
1750SEK
Välj antal:
Leverans med rak inbärning och fastbultning +
2750SEK
Välj antal:Antal:

Leverans:  1-2 arbetsdagar
Total kostnad.
8180SEK
Lägg i kundvagnen

Översikt

 • Specifikation
 • Brandsäkert: Nej
  Certifiering: SSF 3492
  Godkänt inbrottsskydd: ja
  Stöldskyddsklass: SSF3492
  Typ av kassaskåp: Vapenskåp
  Fastbultning: 2 hål i botten. 2 hål i rygg. Bult ingår ej.
  Standardlås: Elkodlås
  Utvändig höjd: 1250 mm
  Utvändig bredd: 370 mm
  Utvändigt djup: 290 mm
  Invändig höjd: 1242 mm
  Invändig bredd: 362 mm
  Invändigt djup: 205 mm
  Färg: Ljusgrå RAL 7035
  Vikt: 100 kg
  Garanti: 2 år
 • Tillbehör
 • Frakt & Retur
 • Alla leveranser sker i samarbete med vår distributör DB Schenker
  Samtliga leveranser till ombud/gatuplan/godsmottagning är inkluderade i priset. 

  Leverans av paket 


  Privatperson 
  Paket med vikt på högst 20 kg skickas till ett av Schenkers ombud. Paket över 20 kg och med en vikt på högst 30 kg per kolli skickas till hemadressen, leverans kan komma att ske mellan 07-17 vardagar och kunden måste vara hemma för att signera leveransen. På vissa postnummer finns kvällsleverans tillgängligt. Kunden aviseras i god tid före leverans via sms om mobilnummer anges alternativt via telefon om endast hemnummer är tillgängligt. Kunden måste bekräfta angivet datum från Schenker alternativt komma överens om annat datum för att leveransen ska kunna ske.  

  Företag 
  Paket med en vikt om högst 30 kg per kolli skickas direkt till företaget med undantag om det är stationerat på en hemadress, då sker leveransen till ett av Schenkers ombud och en avisering via sms eller telefon går ut till kunden. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  Leverans av pall 


  Privatperson 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg skickas dessa bandade på pall. Leveransen går in på en av Schenkers terminaler där en avisering via sms om att leveransen är på väg går ut till mottagaren. Först när mottagaren bekräftar angiven dag kommer godset levereras. Leveransen kan komma att ske mellan 07 & 17 vardagar, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Mottagaren måste vara hemma för att ta emot godset och signera fraktsedeln. Leveransen sker till gatuplan, så tätt inpå adressen som lastbilen kan parkera. 

  Företag 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg levereras dessa bandade på pall och går direkt ut till mottagaren. I vissa fall när vi anser det lämpligt aviseras mottagaren och måste då bekräfta angiven leveransdag från Schenker innan godset kan levereras. Leverans sker på vardagar och kan komma att ske mellan 07 & 17, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Fraktsedeln måste signeras vid leveransen, Schenker ställer alltså inte av gods utan signerad fraktsedel hos mottagaren. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  OBS! VIKTIG INFO 
  Glöm ej att kontrollera godset vid ankomst för att upptäcka eventuella transportskador. Synliga skador ska noteras av chauffören innan han lämnar platsen. Avemballera godset så snart som möjligt för att upptäcka eventuella dolda skador, dessa ska anmälas till MBG Sweden inom 7 dagar från mottagandet men helst omgående. Mejla till info@mbgsweden.com 

  Returer 
  Om du ångrat köpet eller av andra skäl vill returnera en vara skall detta meddelas MBG Sweden inom 30 dagar. Emballaget ska vara intakt och har du fått en leverans på pall så måste skåpet vara bandat. Vi skickar returetikett/returfraktsedlar och du bokar själv upphämtningen med Schenker den dag som passar dig. Tänk på att upphämtning sker vardagar och kan komma att ske mellan 07-17 eller inom ett mindre tidsspann beroende på postnummer.  Observera att det är kunden som står för returkostnaden. Kontakta oss på info@mbgsweden.com 
Svensk säkerhet sedan 2001

MBG Sweden har varit en ledande aktör inom säkerhetsprodukter och service sedan 2001. Men vi är inte nöjda utan arbetar med ständig förbättring.

MBG Sweden startade med en egen mission – att tänka, designa och konstruera säkerhet själva. Vi förstår våra produkter och kan ge snabb, lokal support. 

Logga in