• Servicetekniker i hela landet
 • Fri frakt
 • Sveriges ledande tillverkare
Värdeförvaringsskåp MBG 20 Kod i gruppen Alla produkter / Hotellskåp hos MBG Sweden (5082)
Värdeförvaringsskåp MBG 20 Kod

Värdeförvaringsskåp MBG 20 Kod

1225SEK
Inkl. momsexkl. moms Fri Frakt

Värdeförvaringsskåp MBG 20 är ett lättplacerat stöldfördöjande litet skåp för förvaring av mindre värdesaker.  

Användningsområde
Utmärkt för användning på exempelvis hotell eller kontor där det finns behov för säker förvaring av mindre värdesaker som exempelvis pass, ID-kort, pengar, nycklar, smycken, kamera etc.  Fungerar utmärkt att placera exempelvis i en garderob eller en bokhylla.

Säkerhet - enkel förankring 
Skåpet är enkelt att förankra då det är förborrat med 2 st hål både i rygg och botten, bult/skruv medföljer ej. MBG 20 är tillverkat av 2 mm stålplåt och dörrens tjocklek är 5 mm.

Elkodlås - kom ifrån nyckelhantering
Dörren öppnas med ett motordrivet elkodlås och är även utrustad med ett mekaniskt nyckellås för nödöppning. Kodlåset går att programmera med en masterkod och en användarkod. Vardera kod bestående av 3-6 siffror. Kodlåset drivs av batteri som enkelt byts ut på insidan av skåpet.

Artikelnummer 5082
 
Leverans:  1-2 arbetsdagar
Total kostnad.
1225SEK
Lägg i kundvagnen

Översikt

 • Specifikation
 • Brandsäkert: Nej
  Godkänt inbrottsskydd: Nej
  Stöldskyddsklass: Stöldfördröjande
  Typ av kassaskåp: Värdeförvaringsskåp
  Fastbultning: 2 hål i botten & 2 hål i ryggen
  Standardlås: Kodlås inkl. nödöppningsnyckel
  Utvändig höjd: 200 mm
  Utvändig bredd: 350 mm
  Utvändigt djup: 200 mm
  Invändig höjd: 196 mm
  Invändig bredd: 346 mm
  Invändigt djup: 142 mm
  Volym: 9 L
  Färg: Svart
  Vikt: 8 kg
  Garanti: 2 år
 • Tillbehör
 • Frakt & Retur
 • Alla leveranser sker i samarbete med vår distributör DB Schenker
  Samtliga leveranser till ombud/gatuplan/godsmottagning är inkluderade i priset. 

  Leverans av paket 


  Privatperson 
  Paket med vikt på högst 20 kg skickas till ett av Schenkers ombud. Paket över 20 kg och med en vikt på högst 30 kg per kolli skickas till hemadressen, leverans kan komma att ske mellan 07-17 vardagar och kunden måste vara hemma för att signera leveransen. På vissa postnummer finns kvällsleverans tillgängligt. Kunden aviseras i god tid före leverans via sms om mobilnummer anges alternativt via telefon om endast hemnummer är tillgängligt. Kunden måste bekräfta angivet datum från Schenker alternativt komma överens om annat datum för att leveransen ska kunna ske.  

  Företag 
  Paket med en vikt om högst 30 kg per kolli skickas direkt till företaget med undantag om det är stationerat på en hemadress, då sker leveransen till ett av Schenkers ombud och en avisering via sms eller telefon går ut till kunden. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  Leverans av pall 


  Privatperson 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg skickas dessa bandade på pall. Leveransen går in på en av Schenkers terminaler där en avisering via sms om att leveransen är på väg går ut till mottagaren. Först när mottagaren bekräftar angiven dag kommer godset levereras. Leveransen kan komma att ske mellan 07 & 17 vardagar, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Mottagaren måste vara hemma för att ta emot godset och signera fraktsedeln. Leveransen sker till gatuplan, så tätt inpå adressen som lastbilen kan parkera. 

  Företag 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg levereras dessa bandade på pall och går direkt ut till mottagaren. I vissa fall när vi anser det lämpligt aviseras mottagaren och måste då bekräfta angiven leveransdag från Schenker innan godset kan levereras. Leverans sker på vardagar och kan komma att ske mellan 07 & 17, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Fraktsedeln måste signeras vid leveransen, Schenker ställer alltså inte av gods utan signerad fraktsedel hos mottagaren. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  OBS! VIKTIG INFO 
  Glöm ej att kontrollera godset vid ankomst för att upptäcka eventuella transportskador. Synliga skador ska noteras av chauffören innan han lämnar platsen. Avemballera godset så snart som möjligt för att upptäcka eventuella dolda skador, dessa ska anmälas till MBG Sweden inom 7 dagar från mottagandet men helst omgående. Mejla till info@mbgsweden.com 

  Returer 
  Om du ångrat köpet eller av andra skäl vill returnera en vara skall detta meddelas MBG Sweden inom 30 dagar. Emballaget ska vara intakt och har du fått en leverans på pall så måste skåpet vara bandat. Vi skickar returetikett/returfraktsedlar och du bokar själv upphämtningen med Schenker den dag som passar dig. Tänk på att upphämtning sker vardagar och kan komma att ske mellan 07-17 eller inom ett mindre tidsspann beroende på postnummer.  Observera att det är kunden som står för returkostnaden. Kontakta oss på info@mbgsweden.com 
Svensk säkerhet sedan 2001

MBG Sweden har varit en ledande aktör inom säkerhetsprodukter och service sedan 2001. Men vi är inte nöjda utan arbetar med ständig förbättring.

MBG Sweden startade med en egen mission – att tänka, designa och konstruera säkerhet själva. Vi förstår våra produkter och kan ge snabb, lokal support. 

Logga in