• Servicetekniker i hela landet
 • Fri frakt
 • Sveriges ledande tillverkare
Värdeförvaringsskåp MBG 23-8 i gruppen Alla produkter / Värdeförvaringsskåp hos MBG Sweden (5252)
Värdeförvaringsskåp MBG 23-8
Värdeförvaringsskåp MBG 23-8

Värdeförvaringsskåp MBG 23-8

13250SEK
Inkl. momsexkl. moms Fri Frakt

I Värdeförvaringsskåp MBG 23-8 får du en säker förvaring för flera personer i ett och samma skåp! Skåpet består av 
8 st enheter och är därmed det största i serien av MBG stapelskåp. 

Användningsområde
Passar utmärkt för placering på exempelvis skolor, gym, hotell, restauranger etc där man vill ge personalen en möjlighet till säker förvaring av sina värdesaker som exempelvis nycklar, ID-kort, smycken, pengar .. 

Elkodlås - smidigt, lättanvänt 
Skåpet är stöldfördröjande och vardera enhet öppnas med ett batteridrivet kodlås med hotellfunktion, vilket betyder att den sista koden som knappas in för att låsa dörren även gäller för öppning. Därmed kan varje ny användare enkelt välja sin personliga kod utan att behöva nollställa eller programmera kodlåset. Varje lås har ett nödöppningslås med totalt 2 st nycklar som öppnar samtliga lås. 

Säkerhet
Skåpet är tillverkat av kraftig 2 mm stålplåt i väggar samt 5 mm stålplåt i dörr. 

Manual 
Ladda ner manual 

Artikelnummer 5252
 
Leverans:  1-2 arbetsdagar
Total kostnad.
13250SEK
Lägg i kundvagnen

Översikt

 • Specifikation
 • Brandsäkert: Nej
  Godkänt inbrottsskydd: Nej
  Stöldskyddsklass: Stöldfördröjande
  Typ av kassaskåp: Värdeförvaringsskåp
  Standardlås: Kodlås inkl. nödöppningsnyckel
  Utvändig höjd: 1852 mm
  Utvändig bredd: 450 mm
  Utvändigt djup: 380 mm
  Invändig höjd: 210 mm
  Invändig bredd: 446 mm
  Invändigt djup: 336 mm
  Dagöppning (mm): B: 350 H: 180
  Volym: 256 L
  Färg: Svart
  Vikt: 88 kg
  Garanti: 2 år
 • Tillbehör
 • Frakt & Retur
 • Alla leveranser sker i samarbete med vår distributör DB Schenker
  Samtliga leveranser till ombud/gatuplan/godsmottagning är inkluderade i priset. 

  Leverans av paket 


  Privatperson 
  Paket med vikt på högst 20 kg skickas till ett av Schenkers ombud. Paket över 20 kg och med en vikt på högst 30 kg per kolli skickas till hemadressen, leverans kan komma att ske mellan 07-17 vardagar och kunden måste vara hemma för att signera leveransen. På vissa postnummer finns kvällsleverans tillgängligt. Kunden aviseras i god tid före leverans via sms om mobilnummer anges alternativt via telefon om endast hemnummer är tillgängligt. Kunden måste bekräfta angivet datum från Schenker alternativt komma överens om annat datum för att leveransen ska kunna ske.  

  Företag 
  Paket med en vikt om högst 30 kg per kolli skickas direkt till företaget med undantag om det är stationerat på en hemadress, då sker leveransen till ett av Schenkers ombud och en avisering via sms eller telefon går ut till kunden. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  Leverans av pall 


  Privatperson 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg skickas dessa bandade på pall. Leveransen går in på en av Schenkers terminaler där en avisering via sms om att leveransen är på väg går ut till mottagaren. Först när mottagaren bekräftar angiven dag kommer godset levereras. Leveransen kan komma att ske mellan 07 & 17 vardagar, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Mottagaren måste vara hemma för att ta emot godset och signera fraktsedeln. Leveransen sker till gatuplan, så tätt inpå adressen som lastbilen kan parkera. 

  Företag 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg levereras dessa bandade på pall och går direkt ut till mottagaren. I vissa fall när vi anser det lämpligt aviseras mottagaren och måste då bekräfta angiven leveransdag från Schenker innan godset kan levereras. Leverans sker på vardagar och kan komma att ske mellan 07 & 17, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Fraktsedeln måste signeras vid leveransen, Schenker ställer alltså inte av gods utan signerad fraktsedel hos mottagaren. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  OBS! VIKTIG INFO 
  Glöm ej att kontrollera godset vid ankomst för att upptäcka eventuella transportskador. Synliga skador ska noteras av chauffören innan han lämnar platsen. Avemballera godset så snart som möjligt för att upptäcka eventuella dolda skador, dessa ska anmälas till MBG Sweden inom 7 dagar från mottagandet men helst omgående. Mejla till info@mbgsweden.com 

  Returer 
  Om du ångrat köpet eller av andra skäl vill returnera en vara skall detta meddelas MBG Sweden inom 30 dagar. Emballaget ska vara intakt och har du fått en leverans på pall så måste skåpet vara bandat. Vi skickar returetikett/returfraktsedlar och du bokar själv upphämtningen med Schenker den dag som passar dig. Tänk på att upphämtning sker vardagar och kan komma att ske mellan 07-17 eller inom ett mindre tidsspann beroende på postnummer.  Observera att det är kunden som står för returkostnaden. Kontakta oss på info@mbgsweden.com 
Svensk säkerhet sedan 2001

MBG Sweden har varit en ledande aktör inom säkerhetsprodukter och service sedan 2001. Men vi är inte nöjda utan arbetar med ständig förbättring.

MBG Sweden startade med en egen mission – att tänka, designa och konstruera säkerhet själva. Vi förstår våra produkter och kan ge snabb, lokal support. 

Logga in