• Servicetekniker i hela landet
 • Fri frakt
 • Sveriges ledande tillverkare
Grade V
Värdeskåp Robur Safe Grade V 500 i gruppen Alla produkter / Värdeskåp / Grade V Värdeskåp hos MBG Sweden (MBG716630)
Värdeskåp Robur Safe Grade V 500
Värdeskåp Robur Safe Grade V 500

Värdeskåp Robur Safe Grade V 500

38750SEK
Inkl. momsexkl. moms Fri Frakt
Värdeskåp Robur Safe Grade V 500 är det minsta av skåpen i Grade V. Det är ett högkvalitativt skåp som skyddar värdesaker mot både stöld och brand. 

Användningsområde 
För placering på kontor eller i hemmet med golv som klarar vikten på 750 kg. För en mycket säker förvaring av värdesaker så som smycken, kontanter, klockor, vapen eller värdehandlingar. 

Certifiering
Skåpet är certifierat av ECB-S enligt Europeisk standard EN-1143-1 i grade V och brandklassat enligt NT Fire 017, 60P. Godkänt 60 min brandskydd för dokument i temperaturer på upp till 945 grader. 

Konstruktion - design 
Skåpet är tillverkat med en fast gjuten isolering med armering. Låskolvarna säkrar dörren till skåpet i stängt läge, oberoende av gångjärnen. Som standard ingår 1 hylla i skåpet. Det är lackerat i en stilren vit kulör, RAL 9010. 

Förvara upp till 550 000 i kontanter
Rekommenderad beloppsgräns för detta skåp är 550 000 SEK men det är alltid försäkringsbolaget som avgör vilka beloppsgränser som gäller, larmas skåpet tillåts generellt sett högre summor. Vid förvaring av värdesaker som smycken, klockor eller liknande går det i regel att förvara högre belopp. 

Förvaring av vapen
I skåp som är certifierade enligt EN1143-1 från grade III och uppåt får vapen med totalt 40 poäng förvaras. 

Lås
Som standard är värdeskåp Robur Safe Grade V 500 utrustat med 2 st omställbara nyckellås med 2 st nycklar till vardera lås. Nyckellåsen kan bytas ut mot elkodlås vid beställning. OBS! kontakta oss vid önskemål om andra elkodlås än dem som finns som tillval, vi har ett stort sortiment av olika kodlås. 

Säkerhet - förankra skåpet 
Enligt normen ska alla värdeskåp som väger under 1000 kg förankras. Skåpet är förberett med 2 hål i botten för fastbultning, 2 st M16 bult medföljer. Om skåpet inte kan bultas på grund av exemeplvis vattenledningar fungerar det även att förankra det med hjälp av sättlim.

Larm
Skåpet är förberett med kabelgenomföring genom gångjärn för att kunna utrustas med larm. Vi erbjuder flera olika typer av larmpaket till skåpen. Ta kontakt med oss för att få veta mer om detta samt för att få en offert.
Artikelnummer MBG716630

Skåp

Värdeskåp Robur Safe Grade V 500 +
38750SEK
Välj antal:

Tillval elkodlås

Inget Tillval +
0SEK
Välj antal:
Kodlås INSYS CombiLock 200 Simplex +
2125SEK
Välj antal:
Kodlås INSYS CombiLock 200 Pro +
2875SEK
Välj antal:

Tillbehör

Inget Tillval +
0SEK
Välj antal:
Nyckelskena 13 krok +
300SEK
Välj antal:
Extra hylla värdeskåp Robur Safe storlek 500-1500 +
595SEK
Välj antal:
Låsbart fack 155 mm RSK/VS 500-1500 +
2065SEK
Välj antal:
Låsbart fack 355 mm RSK/VS 500-1500 +
2500SEK
Välj antal:

Leveransalternativ

Leverans utan inbärning +
0SEK
Välj antal:
Leverans med rak Inbärning +
4500SEK
Välj antal:
Leverans med rak inbärning och fastbultning +
5500SEK
Välj antal:Tillval elkodlås :
Inget Tillval: st
Kodlås INSYS CombiLock 200 Simplex: st
Kodlås INSYS CombiLock 200 Pro: st
Tillbehör :
Inget Tillval: st
Nyckelskena 13 krok: st
Extra hylla värdeskåp Robur Safe storlek 500-1500: st
Låsbart fack 155 mm RSK/VS 500-1500: st
Låsbart fack 355 mm RSK/VS 500-1500: st
Antal:

Leverans:  7-10 arbetsdagar
Total kostnad.
38750SEK
Lägg i kundvagnen

Översikt

 • Specifikation
 • Brandklass: NT Fire 017 60P
  Certifiering: EN 1143-1
  Larmförberedelse: Kabelgenomföring genom gångjärn
  Minuter brandskydd: 60
  Fastbultning: 2 st M16 bult medföljer
  Hål för fastbultning: 2 hål i botten
  Standardlås: 2 st omställbara nyckellås
  Utvändig höjd: 695 mm
  Utvändig bredd: 690 mm
  Utvändigt djup: 730 mm
  Invändig höjd: 500 mm
  Invändig bredd: 500 mm
  Invändigt djup: 400 mm
  Volym: 100 L
  Standardinredning : 1 hylla
  Färg: Vit RAL 9010
  Vikt: 750 kg
  Garanti: 2 år
 • Tillbehör
 • Frakt & Retur
 • Alla leveranser sker i samarbete med vår distributör DB Schenker
  Samtliga leveranser till ombud/gatuplan/godsmottagning är inkluderade i priset. 

  Leverans av paket 


  Privatperson 
  Paket med vikt på högst 20 kg skickas till ett av Schenkers ombud. Paket över 20 kg och med en vikt på högst 30 kg per kolli skickas till hemadressen, leverans kan komma att ske mellan 07-17 vardagar och kunden måste vara hemma för att signera leveransen. På vissa postnummer finns kvällsleverans tillgängligt. Kunden aviseras i god tid före leverans via sms om mobilnummer anges alternativt via telefon om endast hemnummer är tillgängligt. Kunden måste bekräfta angivet datum från Schenker alternativt komma överens om annat datum för att leveransen ska kunna ske.  

  Företag 
  Paket med en vikt om högst 30 kg per kolli skickas direkt till företaget med undantag om det är stationerat på en hemadress, då sker leveransen till ett av Schenkers ombud och en avisering via sms eller telefon går ut till kunden. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  Leverans av pall 


  Privatperson 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg skickas dessa bandade på pall. Leveransen går in på en av Schenkers terminaler där en avisering via sms om att leveransen är på väg går ut till mottagaren. Först när mottagaren bekräftar angiven dag kommer godset levereras. Leveransen kan komma att ske mellan 07 & 17 vardagar, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Mottagaren måste vara hemma för att ta emot godset och signera fraktsedeln. Leveransen sker till gatuplan, så tätt inpå adressen som lastbilen kan parkera. 

  Företag 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg levereras dessa bandade på pall och går direkt ut till mottagaren. I vissa fall när vi anser det lämpligt aviseras mottagaren och måste då bekräfta angiven leveransdag från Schenker innan godset kan levereras. Leverans sker på vardagar och kan komma att ske mellan 07 & 17, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Fraktsedeln måste signeras vid leveransen, Schenker ställer alltså inte av gods utan signerad fraktsedel hos mottagaren. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  OBS! VIKTIG INFO 
  Glöm ej att kontrollera godset vid ankomst för att upptäcka eventuella transportskador. Synliga skador ska noteras av chauffören innan han lämnar platsen. Avemballera godset så snart som möjligt för att upptäcka eventuella dolda skador, dessa ska anmälas till MBG Sweden inom 7 dagar från mottagandet men helst omgående. Mejla till info@mbgsweden.com 

  Returer 
  Om du ångrat köpet eller av andra skäl vill returnera en vara skall detta meddelas MBG Sweden inom 30 dagar. Emballaget ska vara intakt och har du fått en leverans på pall så måste skåpet vara bandat. Vi skickar returetikett/returfraktsedlar och du bokar själv upphämtningen med Schenker den dag som passar dig. Tänk på att upphämtning sker vardagar och kan komma att ske mellan 07-17 eller inom ett mindre tidsspann beroende på postnummer.  Observera att det är kunden som står för returkostnaden. Kontakta oss på info@mbgsweden.com 
Svensk säkerhet sedan 2001

MBG Sweden har varit en ledande aktör inom säkerhetsprodukter och service sedan 2001. Men vi är inte nöjda utan arbetar med ständig förbättring.

MBG Sweden startade med en egen mission – att tänka, designa och konstruera säkerhet själva. Vi förstår våra produkter och kan ge snabb, lokal support. 

Logga in