• Servicetekniker i hela landet
 • Fri frakt
 • Sveriges ledande tillverkare
Grade I
Värdeskåp Robur Safe LW Grade I 1200 i gruppen Alla produkter / Värdeskåp / LW Grade I Värdeskåp hos MBG Sweden (MBG661405)
Värdeskåp Robur Safe LW Grade I 1200
Värdeskåp Robur Safe LW Grade I 1200

Värdeskåp Robur Safe LW Grade I 1200

16875SEK
Inkl. momsexkl. moms Fri Frakt
Värdeskåp Robur Safe LW Grade I 1200 är testat och har ett certifierat stöldskydd likt våra andra värdeskåp. Däremot är det inte brandklassat och är tillverkat i en annan typ av betong vilket gör att det väger mindre än hälften så mycket. Detta gör även att skåpet hamnar på en lägre nivå prismässigt. 

Användningsområde 
LW Grade I 1200 är det näst största skåpen i denna serie. Här finns gott om plats för förvaring av dokument i pärmar samt olika värdesaker som smycken, klockor, kontanter och ID-handlingar. Passande för kontor eller för privat bruk. Den förhållandevis låga vikten på 170 kg gör att skåpet kan bäras i trappor och placeras på golv med låg bärighet. 

Certifiering
Skåpet är stöldskyddscertifierat av ECB-S enligt Europeisk standard EN 1143-1 i grade I. 

LW = Light weight
Värdeskåpet är tillverkat med en speciell armering/betong som håller nere vikten på skåpet. "Kroppen" har en dubbelsidig konstruktion som är 25 mm tjock medans dörren är 84 mm tjock. Beteckningen LW i namnet står för light weight och skåpen är framförallt framtagna för att möta behov av ett certiferat skåp där en låg vikt är av betydelse. Det kan vara för placering på golv med låg bärighet alternativt skåp som behöver placeras på våningsplan där trappor behöver användas för att kunna ställa skåpet på plats.

Inredning & lås
Det ingår 2 st flyttbara hyllor i skåpet men det går att köpa till fler hyllor om man önskar. Som standard är skåpet utrustat med ett klass 1 nyckellås inklusive 2 st nycklar men kan istället utrustas med elektroniskt kodlås som tillval. Observera att nyckellåset inte är omställbart likt på våra andra värdeskåp. Låskolvarna säkrar dörren till skåpet i stängt läge oberoende av gångjärnen.

Förvara upp till 80 000 i kontanter
Rekommenderad beloppsgräns för detta skåp är 80 000 SEK men det är alltid försäkringsbolaget som avgör vilka beloppsgränser som gäller. Vid förvaring av smycken, klockor eller liknande går det i regel att förvara högre summor.

Säkerhet - förankra skåpet 
Enligt normen ska alla värdeskåp som väger under 1000 kg förankras. Skåpet är förberett med 1 hål i botten för fastbultning, 1 st M12 expanderbult medföljer. Om skåpet inte kan bultas på grund av exemeplvis vattenledningar fungerar det även att förankra det med hjälp av sättlim.
Artikelnummer MBG661405

Tillbehör

Inget Tillbehör +
0
Extra hylla värdeskåp Robur Safe storlek 500-1500 +
595SEK
Välj antal:
Nyckelskena 13 krok +
300SEK
Välj antal:

Skåp

Värdeskåp Robur Safe LW Grade I 1200 +
16875SEK
Välj antal:

Tillval elkodlås

Inget Tillval +
0SEK
Välj antal:
Kodlås INSYS CombiLock 200 Simplex +
2125SEK
Välj antal:
Kodlås INSYS CombiLock 200 Pro +
2875SEK
Välj antal:

Leveransalternativ

Leverans utan inbärning +
0SEK
Välj antal:
Leverans med rak Inbärning +
1750SEK
Välj antal:
Leverans med rak inbärning och fastbultning +
2750SEK
Välj antal:


Antal:

Leverans:  3-6 arbetsdagar
Total kostnad.
16875SEK
Lägg i kundvagnen

Översikt

 • Specifikation
 • Certifiering: EN 1143-1
  Godkänt inbrottsskydd: Ja
  Fastbultning: 1 st M12 expanderbult ingår
  Hål för fastbultning: 1 hål i botten
  Standardlås: Nyckellås inklusive 2 st nycklar
  Utvändig höjd: 1250 mm
  Utvändig bredd: 550 mm
  Utvändigt djup: 515 mm
  Invändig höjd: 1200 mm
  Invändig bredd: 500 mm
  Invändigt djup: 400 mm
  Volym: 240
  Standardinredning : 2 st hyllor
  Färg: RAL Vit 9010
  Vikt: 170 kg
  Garanti: 2 år
 • Tillbehör
 • Extra hylla värdeskåp Robur Safe storlek 500-1500
  Pris på förfrågan
  595 SEK exkl. moms
  Nyckelskena 13 krok
  35 x 390 x mm
  Pris på förfrågan
  300 SEK exkl. moms
 • Frakt & Retur
 • Alla leveranser sker i samarbete med vår distributör DB Schenker
  Samtliga leveranser till ombud/gatuplan/godsmottagning är inkluderade i priset. 

  Leverans av paket 


  Privatperson 
  Paket med vikt på högst 20 kg skickas till ett av Schenkers ombud. Paket över 20 kg och med en vikt på högst 30 kg per kolli skickas till hemadressen, leverans kan komma att ske mellan 07-17 vardagar och kunden måste vara hemma för att signera leveransen. På vissa postnummer finns kvällsleverans tillgängligt. Kunden aviseras i god tid före leverans via sms om mobilnummer anges alternativt via telefon om endast hemnummer är tillgängligt. Kunden måste bekräfta angivet datum från Schenker alternativt komma överens om annat datum för att leveransen ska kunna ske.  

  Företag 
  Paket med en vikt om högst 30 kg per kolli skickas direkt till företaget med undantag om det är stationerat på en hemadress, då sker leveransen till ett av Schenkers ombud och en avisering via sms eller telefon går ut till kunden. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  Leverans av pall 


  Privatperson 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg skickas dessa bandade på pall. Leveransen går in på en av Schenkers terminaler där en avisering via sms om att leveransen är på väg går ut till mottagaren. Först när mottagaren bekräftar angiven dag kommer godset levereras. Leveransen kan komma att ske mellan 07 & 17 vardagar, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Mottagaren måste vara hemma för att ta emot godset och signera fraktsedeln. Leveransen sker till gatuplan, så tätt inpå adressen som lastbilen kan parkera. 

  Företag 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg levereras dessa bandade på pall och går direkt ut till mottagaren. I vissa fall när vi anser det lämpligt aviseras mottagaren och måste då bekräfta angiven leveransdag från Schenker innan godset kan levereras. Leverans sker på vardagar och kan komma att ske mellan 07 & 17, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Fraktsedeln måste signeras vid leveransen, Schenker ställer alltså inte av gods utan signerad fraktsedel hos mottagaren. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  OBS! VIKTIG INFO 
  Glöm ej att kontrollera godset vid ankomst för att upptäcka eventuella transportskador. Synliga skador ska noteras av chauffören innan han lämnar platsen. Avemballera godset så snart som möjligt för att upptäcka eventuella dolda skador, dessa ska anmälas till MBG Sweden inom 7 dagar från mottagandet men helst omgående. Mejla till info@mbgsweden.com 

  Returer 
  Om du ångrat köpet eller av andra skäl vill returnera en vara skall detta meddelas MBG Sweden inom 30 dagar. Emballaget ska vara intakt och har du fått en leverans på pall så måste skåpet vara bandat. Vi skickar returetikett/returfraktsedlar och du bokar själv upphämtningen med Schenker den dag som passar dig. Tänk på att upphämtning sker vardagar och kan komma att ske mellan 07-17 eller inom ett mindre tidsspann beroende på postnummer.  Observera att det är kunden som står för returkostnaden. Kontakta oss på info@mbgsweden.com 
Svensk säkerhet sedan 2001

MBG Sweden har varit en ledande aktör inom säkerhetsprodukter och service sedan 2001. Men vi är inte nöjda utan arbetar med ständig förbättring.

MBG Sweden startade med en egen mission – att tänka, designa och konstruera säkerhet själva. Vi förstår våra produkter och kan ge snabb, lokal support. 

Logga in