• Servicetekniker i hela landet
 • Fri frakt
 • Sveriges ledande tillverkare
Wellpapprivare MBG Flexpack Desktop i gruppen Alla produkter / Wellpapprivare hos MBG Sweden (3056)
Wellpapprivare MBG Flexpack Desktop
Wellpapprivare MBG Flexpack Desktop
Wellpapprivare MBG Flexpack Desktop

Wellpapprivare MBG Flexpack Desktop

21875SEK
Inkl. momsexkl. moms Fri Frakt

Detta är en smart bordsmodell av Wellpapprivare MBG Flexpack. Omvandlar kartonger till packmaterial på ett smidigt sätt. Återanvänd begagnade kartonger, minska inköpet av plast och gör en insats för miljön. 

Användningsområde
MBG Flexpack Desktop är en optimal maskin för lokaler som saknar större arbetsytor, perfekt för placering på packbord eller liknande. En stor tillgång för företag inom e-handel och lager där stora mängder kartonger är i omlopp. Med hjälp av Flexpacken kan begagnade kartonger återanvändas som förpacknings/fyllnadsmaterial för produkter som ska fraktas. Det blir ett mycket miljövänligare alternativ till exempelvis bubbelplast. Investeringen som görs i denna maskin fås snart igen med tanke på att inköpet av förpackningsmaterial minskar drastiskt. 

Funktioner
Wellpapprivare MBG Flexpack skär och perforerar kartong samtidigt och skapar förpackningsmaterial av hög kvalitet. 
Den perforerade kartongen kan användas som förpacknings och dämpningsmaterial eller som fyllnadsmaterial för att skydda produkter från transportskador och se till att dem kommer fram på ett säkert sätt. Maskinen har en justerbar arbetsbredd vilket gör det enkelt att mata in kartonger av olika storlekar. Den är utrustad med en stor användarvänlig touchscreen skärm med den senaste teknologin & en LED lastmätare som visar arbetsbelastningen. Den är även utrustad med timmätare som håller register över schemalagda rengörings, underhålls och användningsintervaller. 

Låg energiförbrukning 
Wellpapprivaren är utrustad med en högeffektiv motor med snål energiförbrukning. Maskinen ansluts till ett 230V grenuttag. Den är mycket tystgående vid 24 timmars kontinuerlig drift. Den har även en nödstoppsbrytare för att garantera användarsäkerheten. 

Enkel att flytta
Desktop modellen har en nätt vikt på endast 41 kilo och är utrustad med handtag på båda sidor vilket gör den enkel att flytta till önskad plats. Utrustad med gummifötter för att stå stabilt och halkfritt. 

 

Tekniska specifikationer 

Inmatningsbredd:       427 mm

Inmatningstjocklek:    upp till 11 mm (beroende på tjocklek och hårdhet)

Ljudnivå:                     58 dB(A)

Spänning:                    230 Volt / 50-60 Hz

Effekt:                         600 Watt

 

 

Artikelnummer 3056
 
Leverans:  7-10 arbetsdagar
Total kostnad.
21875SEK
Lägg i kundvagnen

Översikt

 • Specifikation
 • Utvändig höjd: 330 mm
  Utvändig bredd: 630 mm
  Utvändigt djup: 370 mm
  Färg: Vit, grå
  Vikt: 41 kg
  Garanti: 2 år
 • Tillbehör
 • Frakt & Retur
 • Alla leveranser sker i samarbete med vår distributör DB Schenker
  Samtliga leveranser till ombud/gatuplan/godsmottagning är inkluderade i priset. 

  Leverans av paket 


  Privatperson 
  Paket med vikt på högst 20 kg skickas till ett av Schenkers ombud. Paket över 20 kg och med en vikt på högst 30 kg per kolli skickas till hemadressen, leverans kan komma att ske mellan 07-17 vardagar och kunden måste vara hemma för att signera leveransen. På vissa postnummer finns kvällsleverans tillgängligt. Kunden aviseras i god tid före leverans via sms om mobilnummer anges alternativt via telefon om endast hemnummer är tillgängligt. Kunden måste bekräfta angivet datum från Schenker alternativt komma överens om annat datum för att leveransen ska kunna ske.  

  Företag 
  Paket med en vikt om högst 30 kg per kolli skickas direkt till företaget med undantag om det är stationerat på en hemadress, då sker leveransen till ett av Schenkers ombud och en avisering via sms eller telefon går ut till kunden. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  Leverans av pall 


  Privatperson 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg skickas dessa bandade på pall. Leveransen går in på en av Schenkers terminaler där en avisering via sms om att leveransen är på väg går ut till mottagaren. Först när mottagaren bekräftar angiven dag kommer godset levereras. Leveransen kan komma att ske mellan 07 & 17 vardagar, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Mottagaren måste vara hemma för att ta emot godset och signera fraktsedeln. Leveransen sker till gatuplan, så tätt inpå adressen som lastbilen kan parkera. 

  Företag 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg levereras dessa bandade på pall och går direkt ut till mottagaren. I vissa fall när vi anser det lämpligt aviseras mottagaren och måste då bekräfta angiven leveransdag från Schenker innan godset kan levereras. Leverans sker på vardagar och kan komma att ske mellan 07 & 17, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Fraktsedeln måste signeras vid leveransen, Schenker ställer alltså inte av gods utan signerad fraktsedel hos mottagaren. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  OBS! VIKTIG INFO 
  Glöm ej att kontrollera godset vid ankomst för att upptäcka eventuella transportskador. Synliga skador ska noteras av chauffören innan han lämnar platsen. Avemballera godset så snart som möjligt för att upptäcka eventuella dolda skador, dessa ska anmälas till MBG Sweden inom 7 dagar från mottagandet men helst omgående. Mejla till info@mbgsweden.com 

  Returer 
  Om du ångrat köpet eller av andra skäl vill returnera en vara skall detta meddelas MBG Sweden inom 30 dagar. Emballaget ska vara intakt och har du fått en leverans på pall så måste skåpet vara bandat. Vi skickar returetikett/returfraktsedlar och du bokar själv upphämtningen med Schenker den dag som passar dig. Tänk på att upphämtning sker vardagar och kan komma att ske mellan 07-17 eller inom ett mindre tidsspann beroende på postnummer.  Observera att det är kunden som står för returkostnaden. Kontakta oss på info@mbgsweden.com 
Svensk säkerhet sedan 2001

MBG Sweden har varit en ledande aktör inom säkerhetsprodukter och service sedan 2001. Men vi är inte nöjda utan arbetar med ständig förbättring.

MBG Sweden startade med en egen mission – att tänka, designa och konstruera säkerhet själva. Vi förstår våra produkter och kan ge snabb, lokal support. 

Logga in