• Servicetekniker i hela landet
 • Fri frakt
 • Sveriges ledande tillverkare
Säkerhetsskåp Robur Safe RSK 1900/2 Inskjutbara dörrar & sockel             i gruppen Alla produkter / Medicinskåp / Säkerhetsskåp/Narkotikaskåp hos MBG Sweden (MBG660020S)
Säkerhetsskåp Robur Safe RSK 1900/2 Inskjutbara dörrar & sockel
Säkerhetsskåp Robur Safe RSK 1900/2 Inskjutbara dörrar & sockel
Säkerhetsskåp Robur Safe RSK 1900/2 Inskjutbara dörrar & sockel

Säkerhetsskåp Robur Safe RSK 1900/2 Inskjutbara dörrar & sockel

58750SEK
Inkl. momsexkl. moms Fri Frakt
Säkerhetsskåp Robur Safe RSK 1900/2 Inskjutbara dörrar & sockel är det allra största skåpet i serien av Robur Safe säkerhetsskåp. Skåpet är utrustat med inskjutbara dubbla dörrar vilket gör det mycket användbart i trängre utrymmen där det inte finns plats för att öppna dörrarna i 90 grader.

Användningsområde
Omtyckt skåp för placering på apotek och sjukhus för förvaring av medicin, i butik för förvaring av tobak eller i jaktbutiker för förvaring av ammunition. Detta är bara några exempel på användningsområden. 

Standardinredning
Skåpet är som standard utrustat med 6 st utdragbara hyllor med 9 avdelare på vardera hylla samt 3 vanliga flyttbara hyllor. Dem utdragbara hyllorna är jämnt placerade från botten av skåpet och upp med plats för dem 3 flyttbara hyllorna i övre delen av skåpet. Om en annan inredning önskas går det bra att kontakta oss så löser vi givetvis det. OBS! skåpet på bilden med inredning är bara ett exempel på hur skåpet kan se ut med utdragbara hyllor, det är inte exakt den inredningen som ingår. 

Certifiering
Skåpet är testat av SSF och certifierat av SBSC enligt SSF 3492. 

Tillverkning
RSK 1900/2 inskjutbara dörrar & sockel är tillverkat i 4 mm tjock stålplåt och har ett avlastat och väl säkrat låssystem som skyddar mot såväl borrning som manipulation, slag och brytning. Skåpet är tillverkat i en helsvetsad stålkonstruktion. Skåpet står på en 100 mm hög sockel vilket möjliggör omplacering med palltruck. 

Elkodlås 
Skåpet är som standard utrustat med elkodlås M-lock EM3520/2010, ett väl beprövat lås av hög kvalité med 1 användarkod och 1 masterkod. Givetvis kan vi montera ett annat elkodlås om så önskas, kontakta oss för offert. 

Artikelnummer MBG660020S

Skåp

Säkerhetsskåp Robur Safe RSK 1900/2 Inskj.dörrar.sockel +
58750SEK
Välj antal:

Tillbehör

Inget Tillval +
0SEK
Välj antal:
Nyckelskena 13 krok +
300SEK
Välj antal:

Leveransalternativ

Leverans utan inbärning +
0SEK
Välj antal:
Leverans med rak Inbärning +
2500SEK
Välj antal:


Antal:

Leverans:  3-6 arbetsdagar
Total kostnad.
58750SEK
Lägg i kundvagnen

Översikt

 • Specifikation
 • Brandsäkert: Nej
  Certifiering: SSF 3492
  Godkänt inbrottsskydd: ja
  Stöldskyddsklass: SSF3492
  Typ av kassaskåp: Säkerhetsskåp
  Standardlås: Elkodlås
  Utvändig höjd: 2000 mm
  Utvändig bredd: 1110 mm
  Utvändigt djup: 600 mm
  Invändig höjd: 1892 mm
  Invändig bredd: 816 mm
  Invändigt djup: 512 mm
  Volym: 786 L
  Färg: Ljusgrå RAL 9002
  Vikt: 410 kg
  Garanti: 2 år
 • Tillbehör
 • Frakt & Retur
 • Alla leveranser sker i samarbete med vår distributör DB Schenker
  Samtliga leveranser till ombud/gatuplan/godsmottagning är inkluderade i priset. 

  Leverans av paket 


  Privatperson 
  Paket med vikt på högst 20 kg skickas till ett av Schenkers ombud. Paket över 20 kg och med en vikt på högst 30 kg per kolli skickas till hemadressen, leverans kan komma att ske mellan 07-17 vardagar och kunden måste vara hemma för att signera leveransen. På vissa postnummer finns kvällsleverans tillgängligt. Kunden aviseras i god tid före leverans via sms om mobilnummer anges alternativt via telefon om endast hemnummer är tillgängligt. Kunden måste bekräfta angivet datum från Schenker alternativt komma överens om annat datum för att leveransen ska kunna ske.  

  Företag 
  Paket med en vikt om högst 30 kg per kolli skickas direkt till företaget med undantag om det är stationerat på en hemadress, då sker leveransen till ett av Schenkers ombud och en avisering via sms eller telefon går ut till kunden. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  Leverans av pall 


  Privatperson 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg skickas dessa bandade på pall. Leveransen går in på en av Schenkers terminaler där en avisering via sms om att leveransen är på väg går ut till mottagaren. Först när mottagaren bekräftar angiven dag kommer godset levereras. Leveransen kan komma att ske mellan 07 & 17 vardagar, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Mottagaren måste vara hemma för att ta emot godset och signera fraktsedeln. Leveransen sker till gatuplan, så tätt inpå adressen som lastbilen kan parkera. 

  Företag 
  Vid köp av varor med en enskild vikt på över 30 kg levereras dessa bandade på pall och går direkt ut till mottagaren. I vissa fall när vi anser det lämpligt aviseras mottagaren och måste då bekräfta angiven leveransdag från Schenker innan godset kan levereras. Leverans sker på vardagar och kan komma att ske mellan 07 & 17, i vissa fall under ett kortare tidsspann beroende på postnummer. Fraktsedeln måste signeras vid leveransen, Schenker ställer alltså inte av gods utan signerad fraktsedel hos mottagaren. 

  Observera att leveranser som ankommit terminal måste kunna tas emot av mottagaren inom 4 arbetsdagar för att undvika extra avgifter. 


  OBS! VIKTIG INFO 
  Glöm ej att kontrollera godset vid ankomst för att upptäcka eventuella transportskador. Synliga skador ska noteras av chauffören innan han lämnar platsen. Avemballera godset så snart som möjligt för att upptäcka eventuella dolda skador, dessa ska anmälas till MBG Sweden inom 7 dagar från mottagandet men helst omgående. Mejla till info@mbgsweden.com 

  Returer 
  Om du ångrat köpet eller av andra skäl vill returnera en vara skall detta meddelas MBG Sweden inom 30 dagar. Emballaget ska vara intakt och har du fått en leverans på pall så måste skåpet vara bandat. Vi skickar returetikett/returfraktsedlar och du bokar själv upphämtningen med Schenker den dag som passar dig. Tänk på att upphämtning sker vardagar och kan komma att ske mellan 07-17 eller inom ett mindre tidsspann beroende på postnummer.  Observera att det är kunden som står för returkostnaden. Kontakta oss på info@mbgsweden.com 
Svensk säkerhet sedan 2001

MBG Sweden har varit en ledande aktör inom säkerhetsprodukter och service sedan 2001. Men vi är inte nöjda utan arbetar med ständig förbättring.

MBG Sweden startade med en egen mission – att tänka, designa och konstruera säkerhet själva. Vi förstår våra produkter och kan ge snabb, lokal support. 

Logga in